Jump to content
Guest HateLord

Cel mai bun zvon! Angelina Jolie, noapte de amor nebun cu Lady GaGa

Recommended Posts

Posted

Face el ce face si bloggerul/ scriitorul/ ziaristul Ian Halperin mai da de rontait cate ceva tabloidelor! Ultima nebunie e ca Angie l-a inselat pe Brad Pitt.

Poate ca s-a saturat si Angelina de Brad Pitt si e in cautare de ceva nou :> , ce are daca isi face de cap .

Angelina si Brad Pitt au divortat ... 8-|

Posted

Vai, cand ii vad mufa aia la Lady CaCa, ma tot gandesc cate accesorii si-a putut pune, cred ca de-i dai o palma pica toate de pe ea de se ingroapa in ele. Tot nu pot sa cred ca Angelina s-a coborat la nivelul ala

Posted

ce`mi place cum protv si restul canalelor Tv cum au o stire despre viata personala a cuiva cu nume mare .. gata repede da de stire la toata lumea .. si mai pune ca ei fac bani grei de pe treaba asta.

cu toate astea .. nu o vad pe Angelina cu lovita aia de lady gaga, doamne feri ce mufa are

Ma asta e tare ce ai zis am ris 5 minute si nici acu nu ma pot opri,ce mufa are :coffee: .Nu cred ca e adevarat dar si daca e se duce pe ripa mai toate vedetele :D.

Posted

Maine imi fac blog si postez "Am facut sex cu Angelina Jolie". Stirea se raspandeste si uite asa ajung si eu celebru. Cat timp Angelina a adoptat cativa copii dupa uraganul Katrina si mereu apare si vorbeste numai de bine de ei, nu cred ca s-ar duce cu Lady Gaga, hermofrodita sau nu. Dupa cum este scris si in primele randuri:

"Face el ce face si bloggerul/ scriitorul/ ziaristul Ian Halperin mai da de rontait cate ceva tabloidelor! Ultima nebunie e ca Angie l-a inselat pe Brad Pitt."

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...