Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristi-MG-

[Sugestie] /post

Recommended Posts

Posted

Propun sa se faca o regula referitoare la mesajele trimise pe /post ..

Sa nu se mai faca spam sau discutii inutile .. sa se dea posturii strict referitoare la vanzari-cumparari .. daca vorbesc cu cineva pe PM trebuie sa tin chatul pe F4 ca imediat urca :)

ori sa se pedepeseasca spamul pe /post ori sa se schimbe culoarea la mesajele PM ( stiu ca s-a mai propus ) ori sa se scumpeasca la 50 mil zeni un /post ..

PS: nu zic asta ca nu am zenii de posturi :)) dar mi se pare aiurea si total non rp ..

Posted

Propun sa se faca o regula referitoare la mesajele trimise pe /post ..

Sa nu se mai faca spam sau discutii inutile .. sa se dea posturii strict referitoare la vanzari-cumparari .. daca vorbesc cu cineva pe PM trebuie sa tin chatul pe F4 ca imediat urca :)

ori sa se pedepeseasca spamul pe /post ori sa se schimbe culoarea la mesajele PM ( stiu ca s-a mai propus ) ori sa se scumpeasca la 50 mil zeni un /post ..

PS: nu zic asta ca nu am zenii de posturi :)) dar mi se pare aiurea si total non rp ..

contra, oricat s`ar mari taxa pt /post tot se va face spam

Posted

1) "o noua sugestie la sugestii " suna naspa :rofl2:

2) cu 50 milioane o sa fie NUMAI SPAM ca aia mici care vand si cauta pt nu au bani

3)sa se schimbe culoarea nu se poate

4) spamm inseamna peste 4 mesaje pe minut

5)ESTI PRAF

6) CONTRA

7) nu mai deschide topicuri ca ma faci de ras :))

8) daca se scumpeste postu tu esti de vina !

Posted

1) "o noua sugestie la sugestii " suna naspa :rofl2:

2) cu 50 milioane o sa fie NUMAI SPAM ca aia mici care vand si cauta pt nu au bani

3)sa se schimbe culoarea nu se poate

4) spamm inseamna peste 4 mesaje pe minut

5)ESTI PRAF

6) CONTRA

7) nu mai deschide topicuri ca ma faci de ras :))

8) daca se scumpeste postu tu esti de vina !

tu esti marros ma ? :))

@ cred ca nu a-ti citit calumea tot sau nush ..

am zis daca nu se poate sa se dea sanctiunii pentru spam pe /post .. gen 3 zile pe characterul mare ... sau 2 zile nush .. m-am saturat sa stau cu f4 ca unii vorbesc de viata lor pe /post :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...