Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

X3-alive

Intrebare CS

Recommended Posts

Posted

Am si eu o intrebare am crezut ca ma va lamuri cineva dar de 3 saptamani nu gasesc raspuns.

De ce pe Serverul 2 (pentru cs) , sweelul la bk este cu 30-50k mai mic ? Parca trebuiau sa fie la fel ca si pe serverul 1. Pai eu ma antrenez pe serverul1 ca pe serverul 2 sa fie altfel? va dau un mic exemplu:

SM vs BK (pe serverul 1) BK-ul bate SM-ul , aceleasi caractere:

SM vs BK (pe serverul 2) SM-ul bate BK-ul, de ce ? pentru ca bk-ul are hp mult mai mic cu sweel. E foarte aiurea treaba asta...

Nu se poate rezolva sa fie la fel pe ambele servere ??

Guest bogdan87
Posted

Am si eu o intrebare am crezut ca ma va lamuri cineva dar de 3 saptamani nu gasesc raspuns.

De ce pe Serverul 2 (pentru cs) , sweelul la bk este cu 30-50k mai mic ? Parca trebuiau sa fie la fel ca si pe serverul 1. Pai eu ma antrenez pe serverul1 ca pe serverul 2 sa fie altfel? va dau un mic exemplu:

SM vs BK (pe serverul 2) SM-ul bate BK-ul, de ce ? pentru ca bk-ul are hp mult mai mic cu sweel. E foarte aiurea treaba asta...

da old_Bk,bk la full pe ses 2 are 270 de k hp cu swelu

pe ses 1 avea 1,9 millioane hp e o diferenta :beer:

desi nu inteleg cum te face un sm pe tn ca ai aproape 50 de rr :blink:

Posted

da old_Bk bk la full pe ses 2 are 270 de k hp cu swelu

pe ses 1 avea 1,9 millioane hp e o diferenta :beer:

desi nu inteleg cum te face un sm pe tn ca ai aproape 50 de rr :blink:

Hai ma nu te mai baga daca nu stii despre ce e vb. Pe serverul pe care josi si tu sunt 2 servere (nu ma refer la season1 sau season2), unu e normal cu toate hartile, altu e special facut separat cu harta crywolf+Castelsiege.

Pe primul server cu toate hartile ai 300k hp la full si pe cel de cs ai doar 250 k la full.

La comparatia cu SM vs BK nu m-am referit la mine. Dar daca cei 2 au undeva la vreo 20 rr fiecare, fii sigur ca asa se intampla. In plus mi se pare ca si manashield e setat mult mai mult pe serverul de cs.

Nu te mai baga daca nu stii despre ce e vb. :banghead:

Guest bogdan87
Posted

:D

Hai ma nu te mai baga daca nu stii despre ce e vb. Pe serverul pe care josi si tu sunt 2 servere (nu ma refer la season1 sau season2), unu e normal cu toate hartile, altu e special facut separat cu harta crywolf+Castelsiege.

Pe primul server cu toate hartile ai 300k hp la full si pe cel de cs ai doar 250 k la full.

La comparatia cu SM vs BK nu m-am referit la mine. Dar daca cei 2 au undeva la vreo 20 rr fiecare, fii sigur ca asa se intampla. In plus mi se pare ca si manashield e setat mult mai mult pe serverul de cs.

Nu te mai baga daca nu stii despre ce e vb. :banghead:

adumi u mie un sm de 20 de rr sa fac duel cu el sa iti arat ca nu

e chiar asa

Guest Coruptie
Posted

la cate posturi de genu asta ai facut, cred ca mai ai oleaca si plangi ca nu e bk invincibil ca pe 97

Guest SadiSadi96
Posted

Sadi*bk vit full ene full Server 1 - 300k Server 2 -227k :crazy:

Posted

din cate stiu si dmg e mai mic si ms-u e mai slab pe serveru de siege

Doar la sweal am vazut diferenta, cu toate ca pare ca si mana shield e mai mult setat ...

la cate posturi de genu asta ai facut, cred ca mai ai oleaca si plangi ca nu e bk invincibil ca pe 97

Cine plange ma nab? Cate posturi am facut eu pe tema asta ? Taci si nu te mai baga ca muscan' lapte, daca tu nu ai bk te doare' cot , ca noi avem diferenta de mai bine de 50k hp, da ce te intereseaza pe tine... dute si joacate in devias cu fratioru tau Yeti, ca oricum nu ai cum sa stii cat de greu e sa faci un bk la 50rr.

Sadi*bk vit full ene full Server 1 - 300k Server 2 -227k :crazy:

E ce-a mai mare bataie de joc faza cu hp-ul.. cu 220k iau bataie de la DL... :violent:,

OT:

Iar s-a bagat dragosh sa echilibreze caracterele cum numai el stie...

Hai sa fim egali, la BK scoate-i sweelul de tot, la SM scoate-ti manashieldul, si la elf scoatetii bufurile, poate se echilibreaza mai bine sa nu se mai poata juca deloc.

Posted

din cate am observat eu:

pe serverul 2 ms-ul e mai mare, dar tine mai putin,

bufful tine mai putin,

sweal-ul e mai mic si tine mai putin, + defence-ul mai mic.

la sm defece-ul e mai mare (datorita ms-ului) ,

defence-ul dl-ului e cam acelasi, si are acelasi dmg imens,

la mg dmg-ul e mai mare

toate setarile astea eu spun ca sunt foarte bune. in felul asta nu mai exista nici un "zeu" pe server. toate charurile mor, si serverul este FULL PVP. e bine cum e setat acum. ce-i drept, e nevoie de mai multe charuri sa omori un bk mare, dar asta nu inseamna ca bk-ul e invincibil.

Posted

din cate am observat eu:

pe serverul 2 ms-ul e mai mare, dar tine mai putin,

bufful tine mai putin,

sweal-ul e mai mic si tine mai putin, + defence-ul mai mic.

la sm defece-ul e mai mare (datorita ms-ului) ,

defence-ul dl-ului e cam acelasi, si are acelasi dmg imens,

la mg dmg-ul e mai mare

toate setarile astea eu spun ca sunt foarte bune. in felul asta nu mai exista nici un "zeu" pe server. toate charurile mor, si serverul este FULL PVP. e bine cum e setat acum. ce-i drept, e nevoie de mai multe charuri sa omori un bk mare, dar asta nu inseamna ca bk-ul e invincibil.

+1..aici macar nu e la fel ca pe 97d..acolo daca faceai un bk full,nu te putea omora decat un alt bk full.

Posted

e frumos sa l mai culc si pe gunit...

Ti-am promis un suspend maricel daca mai continui asa, eh, ti-l ofer, 20 de zile.

Asteptati raspunsul lui dragosh.

Posted

Ideia e ca DL_Ul rupe bk-ul daca nu are sweelul mare.

Vreau sa fie toate setarile la fel si pe serverul 1 si pe serverul 2. Ca sa stiu si eu ce dmg-ul ia fiecare caracter, cat dmg dau la dl sau la sm.. ca acuma nu mai stie nimeni...

Oricum pana acum 2 saptami sau 3 s-a jucat cu toate setarile ca si pe serverul 1 si murea bk-ul la greu.. Atata timp cat toate caracterele baga agility mult bk-ul moare.

Posted

Setarile sunt la fel pentru amandoua servere, dar se pare ca GS_CS le interpreteaza altfel setarile decat GS. Este un BUG

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...