Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fanky

olla

Recommended Posts

Posted

iau d/c pe orice carcter asi intra ..... am intrat si pe alt cont ...

se incarca jocu fara probleme intru pe cont fara probleme si cand imi conteaza carcteru pok d/c

Posted

se incarca jocu fara probleme intru pe cont fara probleme si cand imi conteaza carcteru pok d/c

multa lume s`a plans de astfel de chestii in ultimul timp, inca nu a gasit nimeni rezolvare

Posted

aceeias problema am avuto acuma ceva timp , iar raspunsul la ea mi l-a dat vdragosh ..... sterge clientul si i-al din nou dupa site s-ar putea sa iti mearga cel putin mie atuncea mi-a mers.

Posted

aceeias problema am avuto acuma ceva timp , iar raspunsul la ea mi l-a dat vdragosh ..... sterge clientul si i-al din nou dupa site s-ar putea sa iti mearga cel putin mie atuncea mi-a mers.

Vad ca a mers am bagat cilentu din nou mersi gexy

Topic closed :D :tiphat:

Posted

Vad ca a mers am bagat cilentu din nou mersi gexy

Topic closed :D :tiphat:

Mai bine nu ii ziceai :)) , sa ramana fara mu =)) =))

Posted

Mai bine nu ii ziceai :)) , sa ramana fara mu =)) =))

rog sa ii se dea warn pentru off-topic ....

Eu nu iam zis nimic akm de ce sa bagat?In joc daka le zic ceva sare ija si se ia de mine :-j

Posted

tu ce zici ?

meriti un suspend pentru dezinformare ?

merita merita .... se baga aiurea akm nu iam zis nimic...

Dragosh poti inchide topicu sa rezolvat problema xD Sa nu mai faca deastea ca Old spam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...