Jump to content
Guest HateLord

Bataie intre betivi! El o alerga cu parul, ea ii dadea cu piatra-n gura!

Recommended Posts

Guest HateLord
Posted

Credeai ca ai vazut deja cel mai tare meci de wrestling? Inseamna ca nu ai dat o tura in comuna Sanzieni, Targu-Secuiesc, unde un barbat si o femeie au dat un spectacol de zile mari.

Totul se petrece chiar langa postul de politie, dupa informatiile trimise de utilizatorul www.stirileprotv.ro, Iulian. Cei doi isi arata muschii, intr-o confruntare demna de cel mai tare concurs de lupte.

Beti crita, luptatorii vor sa-si demonstreze superioritatea: barbatul o bate pe femeie cu o scandura din lemn, insa nici aceasta nu se lasa mai prejos si il loveste pe inamic cu o piatra.

Sursa

Filmuletul face tot! =))

Posted

Sa zicem ca ii inteleg pe aia doi ca erau beti,dar pe jegurile alea care nechezau pe acolo ca niste cretini chiar nu ii inteleg.

Guest stefteo21
Posted

Ce-i dadea in gura femeii aleia cazute jos :rofl2:

Oricum stire marca protv... numai prostii !

Guest mihalcea15
Posted

Atat stiu astia, sa se bata :| lol

Posted

ce cretini aia de stateau si se uitau si cel care a comentat stirea pe protv, auzi "cel mai tare meci de wrestling".. sincer mi-e scarba de "prezentatorii" si "jurnalistii" astia de la tv- niste cretini care habar n-au pe ce lume traiesc, si acum, dupa ce se vand un tigani gen voiculescu, se cred mare comentatori..

Posted

Ma voi ce-ati fi vrut? Sa sara pustii la bataie sa o salveze pe femeie?

Mosu ala le dadea doua in gura de ii lasa pe jos. La betie ai mai multa putere si esti inconstient.

Posted

da ce limba vorbesc aia ma ? ca romana nu'i ... :mellow:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...