MrMario Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu kill-arit in Kalima, doar pentru ca fac parte dintr-o anumita alianta ... si mi se pare un gest lipsit de fair play, sa nu mai zic, daca mai esti si venit cu low lvlBanuiesc ca se subintelege propunerea mea, pk interzis Kalima ...
cavaleru_luminii Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 pvp server => sugestie respinsa , s-a mai propus si s-a mai refuzat...nu ti mai bate capu ....
MrMario Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Nu e vorba de pvp server, e vorba de lipsa de fair play care o dovedeste cel care face pk ... parerea mea
Bobby Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu kill-arit in Kalima, doar pentru ca fac parte dintr-o anumita alianta ... si mi se pare un gest lipsit de fair play, sa nu mai zic, daca mai esti si venit cu low lvlBanuiesc ca se subintelege propunerea mea, pk interzis Kalima ...Bravo tu esti al 100 lea care deschide topic de genul asta,cand intra bunny o sa castigi un topic closed
MrMario Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Bravo tu esti al 100 lea care deschide topic de genul asta,cand intra bunny o sa castigi un topic closedNu am stat sa vad daca mai e sau nu deschis un topic pe tema asta, cat despre atitudinea ta de manelist obosit ... chiar nu era necesara.
cavaleru_luminii Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Nu am stat sa vad daca mai e sau nu deschis un topic pe tema asta, cat despre atitudinea ta de manelist obosit ... chiar nu era necesara.nush ce ai cu el la faza asta , adevaru e ca nu l-am vazut niciodata in game si mai mereu a fost impartial , dar era de datoria ta sa cauti in alte topicuri ... ca putem deschide topicuri doar de dragu de a le deschide...
MrMario Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 nush ce ai cu el la faza asta , adevaru e ca nu l-am vazut niciodata in game si mai mereu a fost impartial , dar era de datoria ta sa cauti in alte topicuri ... ca putem deschide topicuri doar de dragu de a le deschide...Bine bine, my bad atunci ... c'ya
Tsu_Xing Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 vreau sa spun ceva: sunteti cretini, cei care-mi scuipa-n fata propozitia asta stas: "este un svr pvp" e sa mori tu? Este svr pvp? Daca era pvp dadeai pk la golden, dadeai pk pe spot, pk oriunde, oricand, nu doar acolo unde te ajuta pe tine dintr-un anumit punct de vedere -_- hai pa
mau Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu kill-arit in Kalima, doar pentru ca fac parte dintr-o anumita alianta ... si mi se pare un gest lipsit de fair play, sa nu mai zic, daca mai esti si venit cu low lvlBanuiesc ca se subintelege propunerea mea, pk interzis Kalima ...cand vei avea si u full stats, sau macar pe aproape, nu te vei mai plange, ba din contra vei vrea sa fie permis pk`u peste tot
valheru Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 macar la preluari daca tiar raspunde oameni ar fi ok da in loc de raspuns te trezesti cu pk
bunny Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Are dreptate initatorul topicului, nu zic ca nu, chiar si eu am patit-o, am salutat cum se cuvine, si m-am trezit cu pk, fara sa zic altceva. L-am intrebat in pm de ce m-a omorat, si ca "asa vrea muschiul meu". Initial ce puteam sa fac in privinta lui? Absolut nimic. A mai fost discutata sugestia asta, mai sunt cateva topicuri cu acelasi subiect, am sa-l inchid pe-asta si-o sa-l propun la admin section, poate gasim vreo rezolvare pk-urilor fara motiv bine intemeiat. (ca iti da unu pk ca asa vrea muschiul lui, eu nu vad niciun motiv bine intemeiat 8-|)