IceMan Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ce ziceti daca am face un canal pe youtube in care sa uplodam video-uri de la gather-uri si de pe servere ?Opinii, sugestii, comentarii, dezbateri, etc.
Guest erifeek Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ar fii cam greu . Trebuie cineva sa se ocupe tot timpu de el . La gathere ce pui pe YT ? pe thade cum ii arata un deget la neemsok :wub: ?Filme de pe srv , hmmm , ar trebuii cineva care joaca toate jocurile pe LM , sau fiecare de la un joc . Iar videos sa fie HD , nu stiu cine isi ocupa hdd cu 150-200 de gb cu cateva minute dintr-un joc .Ideea e ok , dar ... o sa fie useless .+ editare . Sa fie ceva frumos , nu o melodie care nu are nicio treaba cu video si un efect pus aiurea .
liquidlove Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Cine sa se ocupe ? :-" Mare amator de iutub chanel's e Legacy,(probabil o sa-mi sara in cap ca-l fac amator ) ,dar nu e singurul care se pricepe in a administra asa ceva,ma rog ...vorba vine administra . Dar,..are rost ?
K1dduletz Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Cine sa se ocupe ? Sa primeasca mai multe persoane parola de la canal si sa uploadeze video respective ... cum spunea si liquid, Legacy este un infocat al activitatilor de genu asta
Vasily_Zaytsev Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 A facut legacy un channel pentru cei de la SA:MP, dar nu s-a mai tinut de el #-o Ar fi frumos un channel :)http://www.youtube.com/group/linkmania asta e.. s-ar putea schimba numele si il continuam pe asta, sunt deja 34 membri
Vasily_Zaytsev Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Abia acuma am vazut , canal nu grup.. In cazul asta, ori ca le tii pe un channel de al tau ori ca le bagi pe un "channel oficial" cam tot aia. Daca vrea sa vada videouri noi da subscribe :)
Lucian Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ce ziceti daca am face un canal pe youtube in care sa uplodam video-uri de la gather-uri si de pe servere ?Opinii, sugestii, comentarii, dezbateri, etc.ce zicem? doar fa-o si vezi ce iese. e moca
liquidlove Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Eh,probabil vroia sa vada interesul comunitatii . Care ...e foarte ridicat vad'ca :despair:
VibeS- Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ar fi o idee buna...numai ca trebuie sa fie desemnata o anumita persoana si cine are filmulete interesante legate de activitatea de pe LM, i le trimite si vor aparea pe canal :) si evident cu un "Made by ... " la sfarsitul filmuletului si in titlu eventual.
acelasi_bandit Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 interesanta ideea..sa fie si de la MU ,de la toate...ar fi misto
Guest stefteo21 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Da e tare ideea... sa fie unu care se ocupa cu videourile de pe youtube si le colecteaza de la membri :D iar fiecare vid sa aiba semnatura linkmaniaps: de ce linkmania nu foloseste adsense de la google ? :D
Mayhem Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ar fii cam greu . Trebuie cineva sa se ocupe tot timpu de el . La gathere ce pui pe YT ? pe thade cum ii arata un deget la neemsok :wub: ?Filme de pe srv , hmmm , ar trebuii cineva care joaca toate jocurile pe LM , sau fiecare de la un joc . Iar videos sa fie HD , nu stiu cine isi ocupa hdd cu 150-200 de gb cu cateva minute dintr-un joc .Ideea e ok , dar ... o sa fie useless .+ editare . Sa fie ceva frumos , nu o melodie care nu are nicio treaba cu video si un efect pus aiurea .tin eu video :D @am destul spatiu =)
Guest Wandering Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 am 2 TB Fraps inregistrat,Gta 4 cu video editor..cred ca pot
Legacy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 the job is done. daca doreste sa faca cineva parte din echipa astept un pm(in mare parte cineva care sa fie activ,disponibil sa filmeze pe server unde joaca sau care are idei). nu avem cu ce sa va rasplatim xD poate cu un viitor groupbar personalizat sa il tineti pe la sig.asteptam in topicul asta viitoare sugestii etc , ce a scris iceman prin primul post
Adi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Pot sa fac eu si un groupbar Ce ziceti de banner?:D
Vasily_Zaytsev Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 linkmaniaofficial favorited a video (6 hours ago)Reportajul Vasluian (cu variante de subtitrare)Reportajul de la Vaslui, cu subtitrare hip-hop, respectiv academica.www.jeg.ro linkmaniaofficial favorited a video (6 hours ago)Balci de balci la Piscani, Curtea de ArgesZeci de căruţe şi atv-uri au invadat astăzi poiana din Piscani, cu prilejul târgului desfăşurat în fiecare an de Sfânta Maria Mare. Din peisaj nu a... more wtf .. ?Ati pus vreo 80 de video-uri deodata asa.. acuma nu mai aveti ce urca :), nu era mai bine daca puneati cate 5-6 pe zi ?