DuR@nG0_* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 cine rezista sa asculte ,,melodia" asta pana la sfarsit..are de la mine 1000$
-=NaNo=- Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 doamneeeeeee cat de penibil nu stiu cum mai pot aia 2 sa iasa pe strada
Stalk3r Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 este un clip modificat , cautati si alte clipuri de la aceasta emisiune si veti vedea ca tipu si tipa din juriu vorbeste exact la fel la nu stiu ce fetita. Dar ce e de mirare .. e cat de retardat poate fii omu ala care pur si simplu isi bate joc de noi, de tara .. si odata cu asta si de el insusi.. , unde am putut ajunge .. incredibil
alexix Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 este un clip modificat , cautati si alte clipuri de la aceasta emisiune si veti vedea ca tipu si tipa din juriu vorbeste exact la fel la nu stiu ce fetita. Dar ce e de mirare .. e cat de retardat poate fii omu ala care pur si simplu isi bate joc de noi, de tara .. si odata cu asta si de el insusi.. , unde am putut ajunge .. incredibilisi bate joc de manelari, vai saracu de l-as bate la o bere