Razvan Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 pai depinde: de exemplu poate fi ea prea exagerata, sau pot fi amicii tai niste marlani. insa cred ca cel mai bine e sa temperezi situatia, cum a zis si andix, cu remarci gen "coaie nu mai <<vorghi>> si tu asa"
[Soul]Andree@ Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 La el, nu poti trai o viata doar langa o singura persoana care iti interzice sa te vezi cu x sau y (izolati de prieteni).Suntem oameni deci socializam.
.Clark Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 La prieteni clar , doar nu te insori cu ei ? Mai bine sa ai o femeie de treaba langa tine,decat un prieten care iti da cu o mana si cu cealalta iti ia.
acelasi_bandit Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Fete sunt multe,dar prieteni adevarati nu sunt multi :)
-HoneyBfly- Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 sunt total deacor cu tine .. de aceasi parere sunt si eu .. iubitu/a il/o gasesti la orice colt dar pretenu`/a nu prea ai sanse sa il/o gasesti asa rpd :) , dar rar sa fie unu/a adevarat/a ... :> ^_^Stii care e problema..gasesti si "prieteni", dar ori de aia pe interes, ori cu 2 fete...de asta spun ca e foarte greu sa`ti gasesti un prieten adevarat in ziua de azi, tocmai de asta as renunta la el
AngelGirl Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Am incercat sa nu renunt nici la "prietena mea cea mai buna", nici la iubit...i-am pierdut pe amandoi din cauza ei...deci grea decizie...daca s-ar mai intampla, cred ca i-as pune fata in fata sa-si rezolve singuri problemele, poate asa mi-as da seama care are dreptate.
Guest relife Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 depinde cat de bine ma inteleg cu fiecare in parte, daca ma inteleg mai bn cu iubita bineinteles ca nu as renunta la ea.
RAPTURE- Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 listen this O sa va dati seama de raspunsul meu. :tiphat: Ce insensibili sunteti bai... I-auzi ... (cei care sunt mai sensibili, ascultatori fini ai muzicii - nu va riscati sa dati click!) Lasand "gluma" la o parte ... Nu ma vad mai deloc in situatia de a face o astfel de alegere ... Cred ca daca exista un minim de respect si moralitate, nu-ti poate impune nici unul dintre ei sa iei o astfel de decizie.
K1dduletz Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 As renunta la iubita ... o noua relatie poti incepe, dar sa renunti la prietenii vechi este foarte greu
Life Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 depinde de caz, de ex, nu cred ca as reununta la un prieten, acela cunoscundu-ma de 10 ani .. dar depinde si de prietena, daca e vreo panarama, clar la ea renunt, dar daca e "perfect girl" (nu neaparat la look) .. as renunta la prieteni, cu acea prietena poti sa-ti faci un viitor, dar cu prietenul, nu chiar ..
Stalk3r Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 daca ea imi impune sa renunt la prieteni pentru ea atunci e grav rau .. , si normal ca voi renunta la ea. Daca tine la tine nu iti va cere niciodata asa ceva, ci eventual iti va cere sa reglezi "balanta" doar..
Guest slabaNu' Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Nici nu se pune problema sa renunti la prieteni. Prietenii ii cunosti de-o viata, daca renunti la ei, si o sa ai probleme cu ea, la cine te intorci?:)
Kesselring Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 1. si eu sunt de aceasi parere ..2. dak u il/o iubesti fff mult nu crek ai putea sta fara el/ea .. parerea mea3. prieteni iti sunt fani doar cand ai , cand nu mai ai iti da cu jet ..sunt total deacor cu tine .. de aceasi parere sunt si eu .. iubitu/a il/o gasesti la orice colt dar pretenu`/a nu prea ai sanse sa il/o gasesti asa rpd :) , dar rar sa fie unu/a adevarat/a ... :> ^_^ Un lucru nu inteleg din foarte multe posturi pe care le-ati insirat pe aici . Cat de importanta e persoana iubita pentru voi? Daca tu gasesti o astfel de persoana la orice colt inseamna ca e ceva in neregula . Asa gasesti si prieteni la orice colt insa la fel ca si prietena aia sunt de cele mai multe ori niste profitori . Parerea mea insa pentru persoana iubita trebuie sa fii dispus sa faci sacrificii si mai mari decat sa renunti la prieteni . Daca iti sunt prieteni cu adevarat te vor intelege si vor face un pas inapoi pentru ca si tu sa fii fericit/a alaturi de partener/a .
Lemonade Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Parerea mea insa pentru persoana iubita trebuie sa fii dispus sa faci sacrificii si mai mari decat sa renunti la prieteni . Daca iti sunt prieteni cu adevarat te vor intelege si vor face un pas inapoi pentru ca si tu sa fii fericit/a alaturi de partener/a .Total de acord :) Au mai spus unii ca sunt destule femei pe lume, doar ca din punctul meu de vedere, daca voi ati ales-o pe fata respectiva inseamna ca va place atat fizicul, cat si modul ei de a gandi/a actiona. Fiecare persoana este unica si asta inseamna ca daca renuntati la ea nu veti mai gasi pe cineva la fel. Totusi, daca as fi in situatia de a alege, as apela la cea mai simpla metoda: as renunta la cel care imi cere sa renunt la persoanele pe care le iubesc.
sycron Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 daca ea imi impune sa renunt la prieteni pentru ea atunci e grav rau .. , si normal ca voi renunta la ea. Daca tine la tine nu iti va cere niciodata asa ceva, ci eventual iti va cere sa reglezi "balanta" doar..Bine punctat.
Life Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 da .. aveti dreptate aici, daca chiar tine la tine, nu iti va cere niciodata asa ceva, oricine ar fi
iulyan92 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Sa presupunem ca esti nevoit/a sa renunti ori la prieteni ori la iubit/a. Ce ai face in cazul in care iubitul/a iti reproseaza ca ai niste prieteni nepoliticosi sau enervanti, si ca ea/el nu`i agreaza deloc si in acel moment iti spune scurt si direct "Ori eu, ori ei". La cine ai renunta? @In cazul meu, as renunta la iubit pt ca imi pot gasi un alt baiat cu care pot avea o relatie si care sa fie mai intelegator, dar prieteni adevarati nu gasesti oriunde :)buna intrebare!! am un prieten care de un de zile e cu cienva si a renuntat la noi pentru "iubita" lui care o inseala cand apuca prin cluburi, si imi pare atat de rau ca era altfel inaitne sa fi fost cu ea. Ii ii se potriveste perfect Spike - Sub papuc SRL
YettaProject Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 depinde . dar mai mult ca sigur la iubita
dmn_master Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 foarte dificila intrebare, oricum la mine nu e cazul sa imi zica prietena asa ceva deci : nu renunt la nimik :D
vvoip Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 dragostea nu se cumpara si nici prieteniapoti sa cumperi un hard disc dar nu o inimapoti sa cumperi un laptop dar nu si un creier
l33tsk33t Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 daca as fi pus intr-o situatie ca asta as renunta si la ea si la prieteni
Potyike Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Am renuntat in viata la prietena din cauza prieteniilor. Familia > Prietenii > Iubita puteti sa vedeti ca prietnii stau la mijloc, dar orice se intampla in familie, sau cu iubita, tot la prieteni te intorci.