Jump to content
Random Hero

L-au gasit mumificat in propria garsoniera!

Recommended Posts

Din seria "sa vezi si sa nu crezi" va spunem o intamplare din Iasi, cu un cadavru, acum mumificat, care a zacut din 2006, se pare, si pana joi seara, intr-un bloc din oras.

Era un barbat in varsta, despre care vecinii spun ca n-au mai stiut nimic de aproape patru ani. Dar nici ca s-au ingrijorat.

Omul, care nu se sinchisea sa le raspunda la "Buna ziua!", isi amintesc ei, i-a zis candva administratorului ca are de gand sa plece prin tara.

Joi seara, cand o teava a crapat in casa defunctului, locatarii au descoperit uluiti ca traiesc langa o mumie.

Oamenii din bloc au incremenit cand au deschis usa apartamentului si au dat de mumia domnului Neculai. Vecinii si-l amintesc ursuz, un batran care nu se oprea sa stea de vorba cu nimeni. Nu au banuit insa nicio clipa ca nu ar mai fi in viata. Au facut ochii si mai mari cand au vazut pe perete un calendar din 2006. Cel mai probabil, anul mortii.

Cum este posibil, s-au intrebat anchetatorii, ca in atatia ani, nimic sa nu le dea de banuit celor din bloc. Chiar nimic, nimic, se jura acestia intr-un glas. Nici macar un miros neplacut pentru ca, spun ei, in permanenta pe scara vine o duhoare de la subsol.

Ultima oara cand l-au vazut pe omul in varsta de aproximativ 70 de ani a fost la asociatie. Atunci, ii cerea administratorului sa il scoata de la intretinere, pe motiv ca ar intentiona sa plece din oras. Asa ca atunci cand nu l-au mai vazut iesind din casa, toti s-au gandit ca a disparut cu tot cu bagaje.

Acum ca au primit in sfarsit raspunsul, apar alte si alte intrebari, pe care incearca sa le lamureasca investigatorii. Misterul va fi dezlegat abia vineri, de medicii legisti, care vor analiza cadavrul mumificat al barbatului.

Pana acum, anchetatorii spun ca nu au elemente care sa ii duca spre o crima, pentru ca nu au gasit nicio urma de violenta pe trupul lui. Intre timp, incearca sa dea de vreo ruda a barbatului, ca sa afle ce s-a intamplat cu el. Putin probabil ca o vor afla insa, daca in toti acesti ani, nimeni nu l-a gasit mort in propria garsoniera.

sursa+video: stirileprotv

_________

Ermm, what the f**k?

Link to comment

totusi, nu trebuia pe timp de vara sa miroasa ? o.O

ta dam :D

Cum este posibil, s-au intrebat anchetatorii, ca in atatia ani, nimic sa nu le dea de banuit celor din bloc. Chiar nimic, nimic, se jura acestia intr-un glas. Nici macar un miros neplacut pentru ca, spun ei, in permanenta pe scara vine o duhoare de la subsol.

Link to comment

Nu platea impozite, nu mirosea nici dupa moarte, nu avea pensie, nu avea familie. Ceva nu se leaga, oare ajung si ProTV-ul ca OTV ? Acusi vedem o babuta care zice ca e posedata de o armata de draci si se taraste pe jos pe ritm de rock.

Singura explicatie: era extraterestu.

Link to comment

Nu avea cum in 4 ani sa nu-l gaseasca.Mirosul de cadavru este toxic, daca stiati.Omul se descompune in 8 ani, deci era la jumatate, va dati seama ca deschizand usa nu puteai sta acolo....

In cazul mumificarii mirosul de cadavru nu mai este prezent iar descompunerea este oprita. Uita-te la video si o sa vezi ca inca are pielea pe el (in cazul unui cadavru normal, nu cred ca mai ramane dupa 4 ani).

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...