Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BestWizard

Luck Items

Recommended Posts

Posted

macar sa se mai mareasca un pic..

am stricat 60 jwl pe un item fara lk si nu am reusit sa il trec de +7..

sa nu mareasca nimic... va e dor de seturi +13 acc ? (+11 rare cum erau pe 0.97) .. e mai frumos acum.

am facut 4 iteme +13 (cu lk) si cand sa fac pants (sunt lk dd +10 momentan) .. ` nu mai mai tine` . nu mai am curaj si acum caut sa-mi iau `rezerva`. asa e frumos. nu cu 200 de jwls sa am set de care vreau eu +13.

serverele S4 cu 99999999x exp gasiti pe google. si asa e cam mare exp-ul acum cat si drop rate-ul.

Guest bigbosaru
Posted

dak nu stiti sa faceti un item +9 ce sa va fac

tre sa ai talent cand pui jwl :)))

eu am facut un set gaion fara lk din prima +9 tot 2 jwl am pierdut k a scazut de 2 ori de la +6 la +5

Posted

eu am facut un set gaion fara lk din prima +9 tot 2 jwl am pierdut k a scazut de 2 ori de la +6 la +5

tu ai facultate pentru asa ceva :P

prO !

Posted

a picat de 2ori=> ai pierdut 4jwl....da in fine:)

contra! e ok cum e acu

Posted

Imi pare rau daca am mai deschis un topic pe tema asta .. nu am fost atent.. anyway ..

Up topic.. inca astept un raspuns din partea lui vdragos .. pentru ca din cate stiu doar el are acces in fisiere

Referitor la topicul ce mi l-ai arat:

Nu vreau sa par obraznic sau sa imi iau suspend ori warn dar vdragos rate-urile au valoarea de pana la 100%

SoulRate - se poate seta dupa bunul plac pana la 100%

Bless,Life .. etc

SoulLuckRate de obicei se seteaza 75% + 25% (care il au itemele cu luck) = 100%

Din cauza asta pica itemele pentru ca s-a dat peste cap.. acum valoarea este 105% ceea ce nu e normal.

SoulLuckRate e deja pt itemul cu lk, nu se mai aduna nimik si nici nu se da peste cap nimik...dooooh :crazy:

Posted

OT E ok cum e, nu e chiar asa de grav.

Daca tot e topicul asta deschis, o intrebare, JOL-ul ce sansa are pt ca sincer mie deja imi pare inutil.

Am bagat intr-o pereche de aripi ~ 650-700 jol's si am 1% hp rec, nush daca imi ajunge inventaru + stash + inventarele la chars secundare sa reusesc sa adun cateva mii de jol's in speranta ca ajung la max opt pe un item.

Guest biili
Posted

Daca itemele ar iesi din prima +9 am ajunge gen link pe 97d cumperi doar cu poh si antice ,jwl ar doar de forma... sunt contra....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...