Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BestWizard

Luck Items

Recommended Posts

Posted

Salut!

Daca se poate modificati in GS optiunea Soul Success Rate Increase With Luck sa fie setat 75% pentru itemele cu Luck

Pentru ca altfel itemele cu Luck or sa pice toate fie exec fie non exec deoarece optiunea Luck da 25% sanse iar daca serverul este setat cu mai mult de 75% sau mai putin probabilitatea ca itemele cu luck sa iasa +9 este mititica.

Thx.. and btw faceti o treaba buna!

Posted

#Ca si asa tare valoaroase mai sunt....momentan is la cautare poh/sign apoi si jwl...

#adevaru e ca pica cam des itemele cu lk , dar oarecum e ok ca nu pica asa greu jwl

Posted

E ok acum :P ..Daca s-ar mari sansa,s-ar pierde valoarea jwl-ului ..deci no :)

s-ar pierde doar disperarea asta dupa bless-uri daca un item cu lk nu ar mai pica...

Posted

Eu sunt de acord (+1) DAR : au mai fost topicuri la sugestii pe tema asta #-o link

Imi pare rau daca am mai deschis un topic pe tema asta .. nu am fost atent.. anyway ..

Up topic.. inca astept un raspuns din partea lui vdragos .. pentru ca din cate stiu doar el are acces in fisiere

Referitor la topicul ce mi l-ai arat:

Acum avem asa :

SoulRate = 40%

SoulLuckRate = 80%

LifeRate = 60%

Nu vreau sa par obraznic sau sa imi iau suspend ori warn dar vdragos rate-urile au valoarea de pana la 100%

SoulRate - se poate seta dupa bunul plac pana la 100%

Bless,Life .. etc

SoulLuckRate de obicei se seteaza 75% + 25% (care il au itemele cu luck) = 100%

Din cauza asta pica itemele pentru ca s-a dat peste cap.. acum valoarea este 105% ceea ce nu e normal.

Posted

nu este evident ?

pentru un joc mai usor va rugam sa alegeti alte servere :D

PS: ce va mai place sa faceti "cereri" la sectiunea "sugestii" :))

si shaworma..ce ne mai placeeee :X xD

Ca sa nu stric alt topic eu propun asa : sa se egaleze rata de succes la soul cu cea de la life = 60% ;) si sa fie deci : bless = 80% soul=60% life=60% :D

Posted

da .. fiindca e data peste cap valoarea maxima normala de 100% :) si asa va pica intr-una pana ce serveru va fi remediat.. punct

va rog incercati sa nu mai spamati cei care v-ati expus punctul de vedere, vor fi luate in considerare paririle fiecaruia la inchiderea topicului si atunci probabil se va lua o decizie.

Thx!

Posted

mie sincer nu mia picat nici 1 item cu lk :-" :> , nici alea fara lk nu prea pica .. :) , poate am eu bulan :))

Ai ..si eu am avut pana la un moment dat cu unele iteme...eu chiar mi-am facut staf si armura cu +28 add :D

Posted

macar sa se mai mareasca un pic..

am stricat 60 jwl pe un item fara lk si nu am reusit sa il trec de +7..

Nu are ce sa mareasca 75% e setare standard aia daca o miscorezi sau o maresti pica asa in continu ca acum..

:rofl2: eu itemele fara lk nu ma obosesc sa el fac mai mari de +7 ...daca tu nu ti ai dat seama de asta dupa primele 20 jwl...atunci tu esti problema ;)

Cavalerule.. nu pricepi ca daca nu seteaza 75% poate sa fie cu luck sau fara luck exec sau non exec tot pica!

Posted

10 zile suspend pentru dezinformare . Daca spuneai "cred ca" sau "parerea mea" , era altceva .

Acum avem asa :

SoulRate = 40%

SoulLuckRate = 80%

LifeRate = 60%

Din cate stiu eu, pe 97d era asa :

SoulRate = 75%

SoulLuckRate = 100%

LifeRate = 75% sau 80%

BlessRate cred ca a fost, este si va fi tot timpul de 100%.

Acestea fiind zise, cred ca ar merge ceva intre varianta de acum si varianta de pe 97d... Prea pica itemele fara lk, ajungi sa spargi chiar si 100 jwl intr-un item si sa ramai cu el tot la +0.

Posted

pro. si eu, am spart 100 de jwl intr-un sword hyon si tot +0 e. sa nu mai vorbim de aripi fara lk sau altele.

tre sa ai si bulan :D, mie mi`au iesit iteme fara lk la +9 din prima, cu mici exceptii :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...