RockaFella Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ....Si daca iesiti cu LuckyShot luati-va mai multi bani :D ...Nailed it !
Dropkillerz Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Fiecare cu partea lui,daca vrea sa faca cinste sa faca,mie nu mi-a placut niciodata sa traiesc pe spatele altora. :)
bunny Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 mie nu mi-a placut niciodata sa traiesc pe spatele altora. :) De unde le scoti ma? Legatura dintre o bere ca "cinste" si ce-ai zis tu e...? Ma tu socialiezi in viata reala? Sincer acum. Daca unu se ofera sa-ti faca cinste tu-l refuzi ca "nu frate, nu, nu, eu sunt orgolios si mandru si nu accept sa-mi faci cinste". Evident ala ramane pe ganduri, in mintea lui deja te descrie ca o persoana dubioasa, si-alta data nici ca te mai intreaba daca vrei sa mergi la o bere, chiar pe banii tai. oO Toti si cand zic toti, ma refer chiar la toate persoanele ce au postat in topicul asta, au cate-un raspuns foarte ok, fiecare din perspectiva lor. Dar nu, trebuie sa vii tu cu vreo replica de genul ca cea de sus. Macar de-ai fi asa cum te tot descrii si lauzi prin toate topicurile astea.
Guest slabaNu' Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 De unde le scoti ma? Legatura dintre o bere ca "cinste" si ce-ai zis tu e...? Ma tu socialiezi in viata reala? Sincer acum. Daca unu se ofera sa-ti faca cinste tu-l refuzi ca "nu frate, nu, nu, eu sunt orgolios si mandru si nu accept sa-mi faci cinste". Evident ala ramane pe ganduri, in mintea lui deja te descrie ca o persoana dubioasa, si-alta data nici ca te mai intreaba daca vrei sa mergi la o bere, chiar pe banii tai. oO Toti si cand zic toti, ma refer chiar la toate persoanele ce au postat in topicul asta, au cate-un raspuns foarte ok, fiecare din perspectiva lor. Dar nu, trebuie sa vii tu cu vreo replica de genul ca cea de sus. Macar de-ai fi asa cum te tot descrii si lauzi prin toate topicurile astea. NU te chinui cu prostu forumului. @ Exceptand faptul ca nu beau bere, cand iesim undeva, fiecare plateste, asa e logic, ca vrei tu sa faci cinste, sau vrea ala, e foarte bine, inseamna ca unu din voi are mai multi bani si n-are ce face :)
Raul Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 E fiecare pentru el cand iesim, nu suntem atat de saraci incat sa nu ne permitem 2-3 beri :)
Just_Let_Me_Go Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 eu beau si fumez gratis :lol: ma doare la basca :(
dev Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 :clap: Bravo, aprope juma de fraza corect ai scris. Keep up the good work. Avand in vedere ca e un forum unde toata lumea se simte bine, daca doreste ... desigur ... scriu cum vreau si cum imi pica bine. Nu am nevoie de "asi" in limba romana ca te pot si eu intoarce pe dos ...
Guest stefteo21 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ia gata :D tineti-va de subiect ca daca nu vine fanaticaldol si rupe randurile printre voi... nu incepeti sa faceti tabere sa va certati.. aviz : dev, RockaFella, slabaNu', si bunny ! PS: Pana acum nu mi-a trecut prin cap ideea de a face cinste un rand si un rand ne plateam fiecare ce luam sau daca nu ala care facea cinste platea cam tot...