Guest stefteo21 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Hai ca la fete ne-am cam lamurit noi cine plateste si cine nu, dar ce se intampla cand scoti prietenii la o bere? Dai tu o bere cateodata sau mereu astepti pomana ? sau faceti ca asta :
dev Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Cand cum ... ii cand dau cate o bere ... da-n mare parte ... fiecare se descurca :P ... Stiind ca toti suntem nesatui ...
stayalive Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Cand am bani fac eu cinste cand nu fac ei sau daca nu platim fiecare pentru el.
yBFdetroit Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1.Fiecare isi plateste in parte.2.Fac eu daca el n-are bani.3.Invers.Hic.
bunny Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1) Fiecare pt el2) Fac cinste3) Face cinste4) Un rand eu, unul el, and so on.
iNm Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 In general fiecare cu a lui. Mai sunt desigur desele momente cand ai un motivbsa dai de baut, atunci e clar ... si personal, mai am un "copil de suflet" care are un talent: cu fiecare ocazie face cum face si tot ajung sa ii platesc
blk Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 4) Un rand eu, unul el, and so on.In general asta e cea mai buna solutie. Fac amandoi cinste in continuu si in principiu fiecare isi plateste consumatia.
bunny Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 In general asta e cea mai buna solutie. Fac amandoi cinste in continuu si in principiu fiecare isi plateste consumatia. Nu si daca iese numar impar de "randuri". Ala care a platit primu o cam ia in mana. ^^
blk Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nu si daca iese numar impar de "randuri". Ala care a platit primu o cam ia in mana. ^^ Eh lasa ca nu se bea corona. Un rand e 10 lei max. Dau eu randul ala ca nu-s zgarciob :P Si in plus e nevoie sa vina unu cu ideea de a "da un rand" ca sa-si faca si altii curaj.
RAPTURE- Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 1.Fiecare isi plateste in parte.2.Fac eu daca el n-are bani.3.Invers.Hic.Same.Intre prieteni, plata consumatiei nu mai consituie un subiect asa delicat.Daca n-am bani - plateste el acum si platesc eu tura viitoare ... si suntem "kit".Si in plus e nevoie sa vina unu cu ideea de a "da un rand" ca sa-si faca si altii curaj.true true
LuckyShot Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Eh lasa ca nu se bea corona. Un rand e 10 lei max.Dau eu randul ala ca nu-s zgarciob :P Si in plus e nevoie sa vina unu cu ideea de a "da un rand" ca sa-si faca si altii curaj.da ma, eu mereu ies in pierdere >:Pin principiu fiecare plateste pentru el si daca e o ocazie mai speciala, se mai face si cinste.
blk Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 da ma, eu mereu ies in pierdere >:PEu zic ca e mai bine sa te gandesti la acel rand de bere ca la o suma fixa, nu la un procent din salariul tau.
Guest stefteo21 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nu beau bere Eu beau doar cand ies cu cineva... nu beau nici eu bere de obicei .. eu is cu pepsi si coca cola ZERO :D
Radu21 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Eu iau pe datorie . Nu, cand unul dintre ei, cand celalalt sau fiecare pentru el.
Shtef14 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Cand cum ... ii cand dau cate o bere ... da-n mare parte ... fiecare se descurca :P ... Stiind ca toti suntem nesatui ...Poi cam da... cand iesi la bere fiecare se descurca...daca faci cinste...
TwentySix Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 de obicei fiecare pentru el , cand nu are unu dau eu sau ceilalalti si invers
RockaFella Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 sau faceti ca asta : Tu esti Bruce Lee deci tu ar trebui sa ne zici daca procedezi astfel. Cand cum ... ii cand dau cate o bere ... da-n mare parte ... fiecare se descurca :P ... Stiind ca toti suntem nesatui ... :clap: Bravo, aprope juma de fraza corect ai scris. Keep up the good work. 1.Fiecare isi plateste in parte. 2.Fac eu daca el n-are bani. 3.Invers. Hic. Asta e probabil cel mai complex raspuns. In ceea ce priveste "eu fac cinste cu un rand, apoi el cu un rand" nu inteleg unde-i logica? Pentru ce sa dai tu odata si el odata, cand poti sa bei doua randuri si sa-ti platesti pentru tine, iar el sa faca acelasi lucru. Lame
andix3x Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Aici e mai simplu nah Pai depinde mai mult de prietenia voastra si de situatia voastra financiara...daca ambii sunteti mai bogati platiti fiecare pentru el sau cu randul iar daca doar unul e mai bogat sa zicem ca el ar fi cel care ar trebui sa faca cinste...desi trebuie sa mai plateasca si saracul cateodata :D .. Bine daca te duci cu o don`soara platesti tu :P ..... ....Si daca iesiti cu LuckyShot luati-va mai multi bani :D ...