Jump to content
Guest stefteo21

Prietenul tau cand te duci la o bere cu el

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

Hai ca la fete ne-am cam lamurit noi cine plateste si cine nu, dar ce se intampla cand scoti prietenii la o bere? Dai tu o bere cateodata sau mereu astepti pomana ? :)) sau faceti ca asta :

Posted

Cand cum ... ii cand dau cate o bere ... da-n mare parte ... fiecare se descurca :P ...

Stiind ca toti suntem nesatui ...

Posted

In general fiecare cu a lui. Mai sunt desigur desele momente cand ai un motivbsa dai de baut, atunci e clar ... si personal, mai am un "copil de suflet" care are un talent: cu fiecare ocazie face cum face si tot ajung sa ii platesc :))

Posted

4) Un rand eu, unul el, and so on.

In general asta e cea mai buna solutie. Fac amandoi cinste in continuu si in principiu fiecare isi plateste consumatia.

Posted

In general asta e cea mai buna solutie. Fac amandoi cinste in continuu si in principiu fiecare isi plateste consumatia.

Nu si daca iese numar impar de "randuri". :)) Ala care a platit primu o cam ia in mana. ^^

Posted

Nu si daca iese numar impar de "randuri". :)) Ala care a platit primu o cam ia in mana. ^^

Eh lasa ca nu se bea corona. Un rand e 10 lei max.

Dau eu randul ala ca nu-s zgarciob :P Si in plus e nevoie sa vina unu cu ideea de a "da un rand" ca sa-si faca si altii curaj.

Posted

1.Fiecare isi plateste in parte.

2.Fac eu daca el n-are bani.

3.Invers.

Hic.

Same.

Intre prieteni, plata consumatiei nu mai consituie un subiect asa delicat.

Daca n-am bani - plateste el acum si platesc eu tura viitoare ... si suntem "kit".

Si in plus e nevoie sa vina unu cu ideea de a "da un rand" ca sa-si faca si altii curaj.

true true

Posted

Eh lasa ca nu se bea corona. Un rand e 10 lei max.

Dau eu randul ala ca nu-s zgarciob :P Si in plus e nevoie sa vina unu cu ideea de a "da un rand" ca sa-si faca si altii curaj.

da ma, eu mereu ies in pierdere >:P

in principiu fiecare plateste pentru el si daca e o ocazie mai speciala, se mai face si cinste.

Posted

da ma, eu mereu ies in pierdere >:P

Eu zic ca e mai bine sa te gandesti la acel rand de bere ca la o suma fixa, nu la un procent din salariul tau.

Guest stefteo21
Posted

Nu beau bere :-??

Eu beau doar cand ies cu cineva... nu beau nici eu bere de obicei .. eu is cu pepsi si coca cola ZERO :D

Posted

Cand cum ... ii cand dau cate o bere ... da-n mare parte ... fiecare se descurca :P ...

Poi cam da... cand iesi la bere fiecare se descurca...daca faci cinste...

Posted

sau faceti ca asta :

Tu esti Bruce Lee deci tu ar trebui sa ne zici daca procedezi astfel.

:clap: Bravo, aprope juma de fraza corect ai scris. Keep up the good work.

1.Fiecare isi plateste in parte.

2.Fac eu daca el n-are bani.

3.Invers.

Hic.

Asta e probabil cel mai complex raspuns. In ceea ce priveste "eu fac cinste cu un rand, apoi el cu un rand" nu inteleg unde-i logica? Pentru ce sa dai tu odata si el odata, cand poti sa bei doua randuri si sa-ti platesti pentru tine, iar el sa faca acelasi lucru. Lame

Posted

Aici e mai simplu nah :))

Pai depinde mai mult de prietenia voastra si de situatia voastra financiara...daca ambii sunteti mai bogati platiti fiecare pentru el sau cu randul iar daca doar unul e mai bogat sa zicem ca el ar fi cel care ar trebui sa faca cinste...desi trebuie sa mai plateasca si saracul cateodata :D ..

Bine daca te duci cu o don`soara platesti tu :P .....

....Si daca iesiti cu LuckyShot luati-va mai multi bani :D ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...