Jump to content
Random Hero

Băsescu: România nu va semna niciodată un tratat care să redefinească frontiera cu R. Moldova

Recommended Posts

Posted

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, după întâlnirea cu preşedintele interimar al R. Moldova, Mihai Ghimpu, că România nu va semna niciodată un tratat care să redefinească frontiera dintre cele două ţări, întrucât Bucureştiul a recunoscut frontierele R. Moldova moştenite de la URSS.

"România nu va semna niciodată un tratat care să redefinească frontiera dintre România şi Republica Moldova", a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că România a recunoscut frontierele Republicii Moldova, "aşa cum au fost moştenite de la fosta URSS".

Şeful statului a precizat că, în aceste condiţii, România este de acord să încheie un acord care să stabilească "regimul frontierei".

(Corespondenţă de la trimisul MEDIAFAX în Republica Moldova, Gabriel Pecheanu)

sursa: mediafax

Posted

Ar putea sa le dea si restul Moldovei...

Si pe mama ta nu poate sa o dea?

@@ On-topic. Face aceeasi greseala care a facut-o si Iliescu cand a recunoscut independenta Moldovei, cei din RM vor sa fie uniti cu tara mama, asta o zic si colegii din Moldova, dar cu un dobitoc ca Base nu ai cei cere.

Posted

Ar putea sa le dea si restul Moldovei...

Pai nu? Suntem singura tara care le da ajutor financiar, eu zic sa le dam si o parte din tara.

Ce dracu sa facem si cu Republica Moldova, nu suntem indeajuns de saraci?

Posted

' date='Jan 28 2010, 11:05' post='4696267']

Pai nu? Suntem singura tara care le da ajutor financiar, eu zic sa le dam si o parte din tara.

Ce dracu sa facem si cu Republica Moldova, nu suntem indeajuns de saraci?

Ce sa facem cu ea? Pur si simplu, sa luam inapoi ce e al nostru, pamanturile furate si ajunse in alte parti.

Posted

Si pe mama ta nu poate sa o dea?

@@ On-topic. Face aceeasi greseala care a facut-o si Iliescu cand a recunoscut independenta Moldovei, cei din RM vor sa fie uniti cu tara mama, asta o zic si colegii din Moldova, dar cu un dobitoc ca Base nu ai cei cere.

Relax, nu ar fi chiar rau. Economic, Moldova sta destul de slab comparativ cu restul tarii. Iar Republica Moldova ar fi o (alta) piatra de gat daca, prin absurd, s-ar realiza o alta "mare unire".

P.S.: Daca esti din Moldova / Rep. Moldova ia-o ca pe o gluma :)

Guest stefteo21
Posted

Romania NU VREA sa se uneasca cu Basarabia..

Eu, cetatean cu drept de vot, NU VREAU unire... si daca ar fi sa voteze cei care nu vor unire procentul ar fi urias... ;)

Se face atata tam-tam doar de o mana de baieti in calduri care tipa sus si tare ca vor unire !

Posted

Romania NU VREA sa se uneasca cu Basarabia..

Eu, cetatean cu drept de vot, NU VREAU unire... si daca ar fi sa voteze cei care nu vor unire procentul ar fi urias... ;)

Se face atata tam-tam doar de o mana de baieti in calduri care tipa sus si tare ca vor unire !

Stefteo21 veziti de treaba ta, sunt multi care doresc unirea cu moldova si viceversa. Moldova e pamant romanesc asa a fost si va fi intotdeauna.

Posted

cum?

base ... 94% din moldova parca

previzibil, foarte previzibil

Posted

si ce voiati sa zica basescu ca in 5 zile gata cu granita dintre moldova si romania...

iar peste 1 zi tancurile rusesti erau la prut.

primul pas pe care trebuie moldova sa il faca este sa intre in ue. pe urma mai vedem ce si cum. totusi rusii sunt cei mai puternici din lume si noi suntem dependenti de ei asa ca e oarecum bine ce a zis basescu.

Posted

:angry1: inca mai exista spiritul de slugoi fata de rusi? ar fi o chestie buna sa redevina romania mare si sa insemne ceva in ochii europei, nu doar exportatori de tigani si infractori...

Pacat, mare pacat. :crybaby:

Incep sa se vada rezultatele alegerilor prezidentiale facute de romani acu' putin timp...tot inainte vajnici pionieri... :dooh:

Posted

Ce sa facem cu ea? Pur si simplu, sa luam inapoi ce e al nostru, pamanturile furate si ajunse in alte parti.

Super. Nu o ducem destul de prost. Hai sa luam din salariile celor din tara mai mult ca sa avem de unde da ajutor social si pensii celor de acolo.

Am vazut si acum vreo 2 seri, pe Realitatea parca, se incerca ajutorarea Haitienilor. Unii voiau sa adopte copii, oare de ce nu adopta din tara?

Romanu' moare de foame, dar se ingrijeste de grijla altora.

Posted

acei "altii" sunt totusi fratii nostri, problema nu se pune ca trebuie sa le dam pensii/somaj&blablabla, problema suntem chiar noi pentru ca am devenit slabi si au ajuns sa ne conduca altii si am ajuns sa ne vindem cam tot ce avem, am ajuns sa traim fara valori fara un caracter fara nimica am ajuns, in cazul de fata, sa ne renegam si fratii cand vine vorba de o "bucata de paine", dar totusi vorba romanului: "oricum a fi numa mai rau sa nu ne fie". just watch this click

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...