Jump to content
TenshiTNQ

Apple a lansat iPad!

Recommended Posts

Guest slabaNu'
Posted

Face parte din generatia facebook de copii idioti care cumpara orice iese pe piata. Apple si-a fondat averea pe faptul ca oamenii sunt retardati si dovedeste asta cu fiecare nou produs.

Daca tu nu-ti permiti asa ceva, sau nu ai destui bani de aruncat degeaba, nu inseamna ca cei care au si-l cumpara is retardati.

@ Am citit asta in ziar acu cateva zile.. Interesant, :)

Posted

Daca tu nu-ti permiti asa ceva, sau nu ai destui bani de aruncat degeaba, nu inseamna ca cei care au si-l cumpara is retardati.

Nu e problema daca iti permiti acest IPad, ci faptul ca doar il "inchiriezi" pe viata de la Apple, ca in rest cei de la Apple au control total atunci cand il folosesti, plus ca in afara de aspect nu are killer feature care sa te faca sa il cumperi.

Posted

eu sunt dispus sa-mi pariez un rinichi ca in 5-10 ani iPad-urile o sa inlocuiasca total laptop-urile. in special cu noile tehnologii ce duc la micsorarea dimensiunilor componentelor.

eu zic ca nu e moft deoarece nu e tocmai "portabil". e mai mare ca un iphone, blackberry, chiuaua, etc. nu o vad pe paris hilton cu unul in brate. e prea mare.

mai degraba e inlocuitor ideal pentru mape sau diverse documente. pentru cei care au lucrat intr-un departament de logistica intr-o firma sau au vazut filme in care secretara fugea cu bratele pline de acte, ganditi-va cat de usor ar fi daca ar folosi IPad. deci nici pe departe inventia asta nu e moft.

dar cum au spus cativa in acest thread, momentan e prima generatie. nu e prea performanta si la pretul asta 499$(pret pentru model economic) gasiti laptopuri de cel putin 2 ori mai bune.

dar ca tehnologie, in viitor, are potential foarte mare.

Guest mihalcea15
Posted

Misto, nasol ca nu`l poti tine dupa tine in buzunar. Mai bine IPHONE xD

Posted

O luna in stand-by si 10 ore in timpul folosirii e slab?

Vorbim de apple aici. La ei stand-by inseamna stins si in timpul folosirii inseamna sa te uiti la poze.

Posted

wow, au lasat un monitor cu touch screen :o woooowwww.

daaaamn e chiar naspa frate.

Prefer anytime un notebook. iar la banii aia imi iau un laptop chiar bun bun ;)

iPhone sau n97 (sper sa reusesc sa mi`l iau in curand) rullez :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...