Jump to content
Guest HateLord

Vesti bune... oarecum. Se incalzeste treptat, dar vin ninsorile

Recommended Posts

Guest HateLord

A dardait ea toata Europa zilele acestea, dar nimeni mai tare ca noi. Masa de aer rece venita din Siberia a ramas cumva "intepenita" tocmai deasupra Romaniei.

"Intram sub influenta unei depresiuni formata in zona marii mediterane, care va aduce aer mult mai cald... dar si mult mai umed. De aceea asteptam sa ninga in toate regiunile tarii, miercuri mai ales in partea de sud si sud-est." Florinela Georgescu, meteorolog

Meteorologii spun ca s-a "lovit" de lantul carpatic si a fost prinsa, compara ei, ca intr-o chiuveta. Urmarea: am avut cele mai scazute temperaturi de pe continent, in ultimele 48 de ore.

Abia miercuri dimineata avertizarea de cod galben de frig emisa de meteorologi va expira. Asadar, la noapte se anunta tot ger. Vor fi -23 de grade la Suceava, - 22 de grade le Mircurea Ciuc si Botosani, -18 la Brasov si -12 grade in Capitala.

De miercuri insa, aceasta masa de aer rece care este inca blocata in Romania va incepe treptat sa se incalzeasca, odata ce un val de aer cald va patrunde prin sudul tarii.

Asta inseamna ca de la o zi la alta vom avea cu 2-3 grade in plus si ca, spre sfarsitul saptamanii, vom ajunge la valori normale pentru luna ianuarie.

In plus, se intorc ninsorile, care se vor si depune din cauza temperaturilor inca scazute. Va ninge in sudul, estul si centrul tarii, inclusiv in Capitala.

Sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...