Jump to content
Guest HateLord

O romanca a pacalit o companie din SUA cu 6 milioane de dolari

Recommended Posts

Guest HateLord

N-a cucerit America, dar a ajuns cunoscuta in aceasta parte a lumii pentru 6 milioane de dolari. O romanca, Sabina Vieru, a fost condamnata in Statele Unite pentru ca ar fi pacalit compania unde era angajata cu aceasta suma fabuloasa.

Banii nu i-a cheltuit cu iubitul in Las Vegas, ci i-ar fi investit in imobiliare, sustin agentii FBI. O parte din suma ar fi ajutat la ridicarea unui parc rezidential, pe litoralul Marii Negre.

Pana acum, au fost finalizate 72 de apartamente, preturile de vanzare situandu-se intre 150.000 si 300.000 de euro.

O parte dintre locuinte au fost deja cumparate, iar noii proprietari s-au si mutat in ele. Cel care a ridicat complexul de la Navodari este Cristian Serban.

El spune ca in 2004, in Statele Unite, mai multi conationali stabiliti acolo au pus pe picioare o firma imobiliara. Investitiile vizau si litoralul romanesc. Printre cei interesati a fost si Sabina Vieru, cea vizata de FBI.

Asadar s-a infiintat compania, iar banii au venit de la o alta care fusese alimentata chiar de Sabina Vieru cu 3 milioane de dolari. Problema era ca acesti bani au fost furati sustin agentii de peste ocean, de la societatea Daimler Trucks.

Astfel, dupa 4 ani de procese, statul american a condamnat-o la inchisoare pe romanca si a obligat-o sa inapoieze intreaga suma.

In tot acest timp afacerea din tara a mers mai departe, fara ca Sabina Vieru sa ajunga macar in Constanta.

Oricum investitorii din Romania anunta ca au inapoiat o mare parte din suma companiei Daimler Trucks.

Sursa

Link to comment

Am vazut odata la stiri ca unu era condamnat pt furt sau ceva de genu' si dupa ce s-a terminat "filmu" condamnatu a dat in judecata tribunalu ca a durat prea mult cazu' si i-au dat vreo 3-4 mil euro :o

asta inseamna sa fi destept sa faci bani din cea mai mica chestie :>

Parerea mea e ca romanca aceasta nu a facut nimic rau adica cel putin nu a facut rau in Romania deci bravo ei ,acum ca totul s-a aflat isi merita pedeapsa ,normal.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...