Jump to content
Guest HateLord

Excesul de zel l-ar putea costa slujba

Recommended Posts

Guest HateLord

Imagine IPB

Simtul prea ascutit al datoriei i-a adus necazuri unui politist din Bistrita. El a ajuns sa fie cercetat de proprii colegi, dupa ce a fost acuzat de exces de zel de un tanar.

Acesta s-a plans la politie ca agentul a vrut sa-l impiedice sa filmeze pe o strada din oras un echipaj SMURD in actiune.

Trecatorul filma cum echipajul SMURD se chinuia de cateva minute sa urce un pacient in ambulanta. Medicii au avut mari batai de cap pentru ca targa avea sistemul de culisare defect.

In scena a aparut insa si politistul, care i-a cerut tanarului sa puna capat filmarii. N-a luat in seama explicatiile acestuia, care sustinea ca este intr-un loc public si ca are tot dreptul de a folosi camera video. Ba mai mult, omul legii i-a cerut actele de identitate.

Nemultumit, tanarul s-a dus glont la politie si s-a plans ca agentul a dat dovada de exces de zel si a prezentat drept dovada inregistrarea video.

Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud a catalogat atitudinea agentului drept una "nefericita" si a deschis in acest caz o ancheta interna. Acum politistul risca sa-si piarda chiar si slujba.

Sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...