Jump to content
Guest piratuX

Ce este un seedbox?

Recommended Posts

Guest piratuX

Seedbox-ul este un server privat dedicat, folosit la uploadul si downloadul de fisiere digitale.Seedbox-urile sunt de obicei achizitionate de uploaderi sau de comunitatile de torente pentru a avea share-ul la cea mai mare viteza.

Definitie

Seedbox-urile fac uz de protocolul BitTorrent pentru download si upload.Seedbox-urile sunt conectate la o retea cu viteze mari de 100mbit/sec uneori mai mult.Fisierele sunt uploadate in Seedbox de catre utilizatorii de Bitorrent si de acolo pot fi downloadate in computerul unui utilizator prin protocoale ca:HTTP, FTP, SFTP, sau rsync.

Seedboxurile functioneaza pe majoritatea sistemelor de operare (Windows, Linux, sau Mac OS X).Seedboxurile mai scumpe pot furniza conexiuni de tip VNC, sau remote desktop protocol.

Seedboxurile ce se afla in retele cu viteze mari pot downloada un fisier mare in doar cateva minute.

Seedeboxurile au in general viteze de upload si download de 100mbits/sec.Asta insemnand ca un fisier de 1GB nu ii trebuie mai mult de 1.2 minute sa se downloadeze.Acelasi fisier de 1GB poate fi uploadat in exact acelasi timp, altfel creeand in timp util o ratie de 1:1.Capabilitatea seedbox-urilor de a transfera fisiere foarte repede este o mare atractie in comunitatile p2p si BitTorrent.

Din cauza vitezei, seedboxurile sunt foarte populare in trackerele private de torente unde sa iti mentii ratia de 1:1 este foarte important.

Sursa:www.piratecrib.com

Link to comment

pe scurt copy/paste sistemul de functionalitate al unui torrent

@Vasily , daca tot ai statutul de asistent macar da dovada de maturitate si lasa un moderator al sectiunii respective sa decida daca topicul merita sau nu. Daca tu si restul din echipa de moderatori, asistenti si asa mai departe nu dati exemple de respectare a propriului forum, cine o va face? Nu o lua ca flame..

Ps: tipul isi face publicitate actualy

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...