Lancelot Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Well pentru multi dintre voi nu e cazul...dar sa facem o presupunere..intr-un oarecare viitor ati avea un baiat..iar despre copilul vostru aflati pe la 15 sau 16 ani ca e homosexual..ce reactie ati avea? ce i-ati spune? Ce ati face? V-ar schimba in vreun fel relatia cu el aceasta stare de fapt?
Sparky[SV] Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Cred ca i'as da doua palme sa isi bage mintile'n cap apoi l'as duce la un psiholog
Bobo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ' date='Jan 25 2010, 16:20' post='4685894']Cred ca i'as da doua palme sa isi bage mintile'n cap apoi l'as duce la un psiholog Poti sa-i dai si 100 de palme. Da , e interesant topicul si foarte greu de zis ce ai face... nu stiu , probabil ca as incerca sa-i explic ce si cum ... desii nu cred ca o sa mearga "fiule asa ne-a lasat Dumnezeu barbatii cu femeile si este pacat ceea ce faci tu". Probabil as incerca sa-i explic eu , iar daca nu as reusii as incerca sa-l duc la un centru de specialitate , in orice caz , nu l-as bate.
Just_Let_Me_Go Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ' date='Jan 25 2010, 16:20' post='4685894']Cred ca i'as da doua palme sa isi bage mintile'n cap apoi l'as duce la un psiholog +1 dildo :lol: glumeam :D @draci , nush ce sa zic , probabil ca l-as duce la psiholog si daca nu isi revine si tot asta isi doreste , il las sa faca ce vrea , doar e viata lui :) bun , relatia mea cu el s-ar racii considerativ .
0ana Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Well pentru multi dintre voi nu e cazul...dar sa facem o presupunere..intr-un oarecare viitor ati avea un baiat..iar despre copilul vostru aflati pe la 15 sau 16 ani ca e homosexual..ce reactie ati avea? ce i-ati spune? Ce ati face? V-ar schimba in vreun fel relatia cu el aceasta stare de fapt?1. Ce reactie sa am? Probabil as fi socata la inceput.2. I`as spune sa se protejeze.3. Ce sa fac? As fi alaturi de el. Probabil ar fi marginalizat de restul persoanelor, iar sprijinul meu l`ar ajuta.4. Nu cred ca mi`ar schimba absolut deloc relatia cu el. Este copilul meu si trebuie sa`l iubesc asa cum este.P.S. Probabil prima data cand as afla, as cauta o gagica buna, as imbraca`o sexy si i`as pune singuri intr`o camera. Daca nu se "ridica" nimic, inseamna ca intradevar este gay si ca nu am cum sa schimb acest lucru.
Just_Let_Me_Go Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 1. Ce reactie sa am? Probabil as fi socata la inceput.2. I`as spune sa se protejeze.3. Ce sa fac? As fi alaturi de el. Probabil ar fi marginalizat de restul persoanelor, iar sprijinul meu l`ar ajuta.4. Nu cred ca mi`ar schimba absolut deloc relatia cu el. Este copilul meu si trebuie sa`l iubesc asa cum este.P.S. Probabil prima data cand as afla, as cauta o gagica buna, as imbraca`o sexy si i`as pune singuri intr`o camera. Daca nu se "ridica" nimic, inseamna ca intradevar este gay si ca nu am cum sa schimb acest lucru.sunt gay :lol: imi aduci mie gagica aia? :(
Bobo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Nu stiu , eu ma gandesc , oare si asta este o boala (orientarea sexuala) , ca ma gandesc ca asa te nasti , doar nu eu ca baiat de maine ma decid , imi plac baietii ... nu stiu cum gandeste o persoana de genul... daca asa se naste cred ca este greu sa-l mai "indrepti".
0ana Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 sunt gay :lol: imi aduci mie gagica aia? :( Sunt mamicutza ta si nu stiam? Vino in Craiova si`ti fac rost de una. :crazy: @Bobo Nu ai ce sa "indrepti". Nu rezolvi nimic cu psihologi si mai ales cu bataia. Asa s`a nascut, asa trebuie sa`l accepti. Doar este copilul tau.
Just_Let_Me_Go Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Sunt mamicutza ta si nu stiam? Vino in Craiova si`ti fac rost de una. :crazy: Eu stiu daca esti mamicuta mea? Sunt din craiova lol :lol:
0ana Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Eu stiu daca esti mamicuta mea? Sunt din craiova lol :lol: Nu sunt mamicuta ta :(. Ce preferi? Brunete? Roscate? Blonde?
Just_Let_Me_Go Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Nu sunt mamicuta ta :(. Ce preferi? Brunete? Roscate? Blonde? pacat :( brunete
Guest celmaislabaN# Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Nu cred ca ar avea ocazia sa ajunga asa, i-as explica de mic cum sta treaba, dar daca tot s-ar ajunge in situatia asta, sigur nu m-as panica, insa n-as sti ce sa fac
Guest relife Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 eu unu ias da o educatie in asa fel incat sa nu devina gay, las lua de mana la 12 ani si "hai fiule la femei" glm :), cred ca orientare asta tine si de educatie parintilor...
Mayhem Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Well pentru multi dintre voi nu e cazul...dar sa facem o presupunere..intr-un oarecare viitor ati avea un baiat..iar despre copilul vostru aflati pe la 15 sau 16 ani ca e homosexual..ce reactie ati avea? ce i-ati spune? Ce ati face? V-ar schimba in vreun fel relatia cu el aceasta stare de fapt?Pai cred ca reactia mea ar fi cam asa1. As incepe sa rad de el dar nu ca nesimtitu2. Atata timp cat nu fuge undeva in lume cu barbatul iubit nu i-as zice nimic3. L-as sustine cat de mult pot pentru ca-i fiul meu si il iubesc asa cum e4. Singuru lucru pe care ma intereseaza e acela de a se realiza in viata , adica sa nu fie un nimic , restu nu ma intereseaza...
0ana Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 eu unu ias da o educatie in asa fel incat sa nu devina gay, las lua de mana la 12 ani si "hai fiule la femei" glm :), cred ca orientare asta tine si de educatie parintilor... Eu nu cred ca tine de educatia parintilor. Daca eu de maine aleg sa fiu lesbi, cu ce e de vina maica`mea? Sunt mai multi factori care contribuie la aceasta "transformare". 1. Daca esti femeie, poate ai avut foarte multe deceptii si te gandesti ca o femeie te`ar intelege mai bine decat un barbat. 2. Sa luam ca exemplu cazul lui Ricky Martin. Provine dintre familie buna, are mama, are tata, are si un frate care nu este gay. Ce l`a determinat sa fie gay? Doar el stie.
Bobo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Eu nu cred ca tine de educatia parintilor.Daca eu de maine aleg sa fiu lesbi, cu ce e de vina maica`mea?Sunt mai multi factori care contribuie la aceasta "transformare".1. Daca esti femeie, poate ai avut foarte multe deceptii si te gandesti ca o femeie te`ar intelege mai bine decat un barbat. 2. Sa luam ca exemplu cazul lui Ricky Martin. Provine dintre familie buna, are mama, are tata, are si un frate care nu este gay. Ce l`a determinat sa fie gay? Doar el stie.A terminat toate femeile =) (glumeam)NU ai de unde sa stii ce gandeste un homosexual .
Sparky[SV] Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ca fata mai zici, dar ca baiat ... nici nu vreau sa ma gandesc )
Stalk3r Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 cip-ciop doua palmi peste fata, i-as aduce ceva gagici de tii se ridica si paru in cap cand le vezi .. si hope for the best , pe scurt cam ce a zis si tanti Oana :)
fanaticaldoll Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 wow, cred că m-aş întreba în ce fel am greşit, sau prin ce grupuri mi-a umblat, sau poate că aş lua în calcul mai mult acest tip de comportament sexual deviant ca fiind altfel decât dobândit.după mine homosexualitatea e înainte de toate un fenomen social învăţat apoi privit din alte perspective.
eugen88 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Baiatul meu o sa fie un adevarat soldat, un razboinic , un nationalist ! :D O sa-l invat de mic ca homosexualii sunt rai si atenteaza la siguranta fundului. :angry1: sau o sa-l pun sa cietasca http://homosexualitate.ro/ :(
lexboy Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 doar daca esti religios ai fi impotriva gay-ilor, altfel nu ai avea de ce , la urma urmei conteaza sa fii fericit, si daca el/ea vrea sa fie ,treaba lui ..
0ana Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ' date='Jan 25 2010, 16:20' post='4685894']Cred ca i'as da doua palme sa isi bage mintile'n cap apoi l'as duce la un psiholog L-as inchide in pivnita -_- I-as pune lacat pe geam Ok. Deci l`am batut, l`am dus la psiholog, l`am inchis in pivnita, i`am pus lacat la geam si daca nu rezolvam nimic? Daca el tot gay alege sa fie? Ce facem? Il legam de maini si de picioare, il biciuim, il chinuim, il traumatizam si dup`aia il omoram. Doamne ce gandire #-o Lance te`ai gandit sa deschizi un topic de homosexuali. De ce nu deschizi unu de lesbi? Sa vezi atunci cum incep sa le curga balele pe aici... Daca reactionati in halul asta pentru ca baiatul vostru este gay...sunt curioasa ce veti face daca Doamne fereste copilu vostru se va naste handicapat. Il faceti pachet si`l aruncati la gunoi?
TwentySix Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 nu mi-as inchipui sa am asa copii...si daca ar fi chiar nu am idee cum as reationa pe moment...