Guest myhaytza23 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 deci peste 2 saptamani implinesc 18 ani si nu prea stiu unde sa imi facpentru moment am o casa mai precis 2 camere(un living si o camera mai mica) dar zic eu ca nu o sa incapa cate persoane o sa invit eudaca stiti undeva un local ceva unde as puteam sa inchiriez pentru o noapte,in bucuresti ma referdin cate am inteles sunt si unele localuri care de majorat inchiriaza localul free dar consumatia sa fie de la eideci care stiti va rog un pic de ajutor :D
Bobo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 deci peste 2 saptamani implinesc 18 ani si nu prea stiu unde sa imi facpentru moment am o casa mai precis 2 camere(un living si o camera mai mica) dar zic eu ca nu o sa incapa cate persoane o sa invit eudaca stiti undeva un local ceva unde as puteam sa inchiriez pentru o noapte,in bucuresti ma referdin cate am inteles sunt si unele localuri care de majorat inchiriaza localul free dar consumatia sa fie de la eideci care stiti va rog un pic de ajutor :DAsa si ce vrei sa-ti zicem noi ? Venim si noi ?
Nathaniel Essex Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 poate ca cineva te-ar putea ajuta daca ai spune si ce tip de carciuma te intereseaza, ca-s de toate culorile si neamurile in bucurestiu asta
Guest myhaytza23 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Asa si ce vrei sa-ti zicem noi ? Venim si noi ?sa imi ziceti un local ceva unde pot sa inchiriez dar nu foarte scump ca na e criza ce sa zic mai multrestu ma descurc eu
Mayhem Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 de cati bani dispui ? eu la 17 mi-am inchiriat un bar cat o garsoniera cu 6 mil , bautura am cumparat-o de la ei
Just_Let_Me_Go Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 de cati bani dispui ? eu la 17 mi-am inchiriat un bar cat o garsoniera cu 6 mil , bautura am cumparat-o de la eice bar? :D#scz de off
Guest relife Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 eu zic ca e mai bine sa faci acasa, nu te deranjeaza nimeni, te simti bine ca na esti acasa la tn si in fond asta conteaza, + ca nu o sa ai cheltuieli asa mari.
Guest stefteo21 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 eu zic ca e mai bine sa faci acasa, nu te deranjeaza nimeni, te simti bine ca na esti acasa la tn si in fond asta conteaza, + ca nu o sa ai cheltuieli asa mari.Da ... dar stii care e faza ca vrei un majorat unde sa inviti multi oameni, iar acasa la tine sigur nu o sa incapa. Pe langa asta iti doresti si sa lasi o oarecare impresie si trebuie sa cheltui mai mult... Oricum parerea mea sincera e ca decat sa dai bani cu limita si sa te multumesti cu jumatati de masura si localuri mai mici unde sa nu va simtiti toti bine, mai bine iti cumperi tu ceva de banii aia si le dai la toti o bere si o felie de pizza.Daca nu vrei asta, atunci baga adanc mana in buzunar si bucura-te de varsta pe care tocmai o faci !PS: Nu te astepta sa-ti scoti banii din cadouri !
m4x Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 deci peste 2 saptamani implinesc 18 ani si nu prea stiu unde sa imi facpentru moment am o casa mai precis 2 camere(un living si o camera mai mica) dar zic eu ca nu o sa incapa cate persoane o sa invit eudaca stiti undeva un local ceva unde as puteam sa inchiriez pentru o noapte,in bucuresti ma referdin cate am inteles sunt si unele localuri care de majorat inchiriaza localul free dar consumatia sa fie de la eideci care stiti va rog un pic de ajutor :DCe-mi place, vii si ceri ajutor cand pur si simplu puteai sa te uiti la sau sa cauti anumite restaurante, localuri, etc. pe net unde iti zice exact pretul, cat e meniul, daca aduci tu bautura sau nu, mai multe. Daca vrei sa-l faci in oras si sa inchiriezi un local, platesti in primul rand chiria, chelnerii (daca vrei), meniul.. Eu pana acu n-am auzit niciun local unde inchiratul e gratis, dimpotriva ei castiga cel mai bine din inchiriat decat din consumatia avuta, poate o fi dar banii pentru bautura + mancare cred ca e de 3-4 mai mare decat in mod obisnuit. Nu intreba aici, mai bine ai verifica singur si ai merge din local in local .. eventual, ia un prieten cu tine.Fa undeva unde sa te simti bine si unde sa stii ca nu este deranajat de nimeni.
trAANCe Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 de cati bani dispui ? eu la 17 mi-am inchiriat un bar cat o garsoniera cu 6 mil , bautura am cumparat-o de la ei party pe metru patrat
.Clark Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Cel mai tare e sa dai un party intr-o casa nici prea mare nici prea mic.Cred ca de cluburi s-au saturat toti,care au umblat.
Shtef14 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Cel mai tare e sa dai un party intr-o casa nici prea mare nici prea mic.Cred ca de cluburi s-au saturat toti,care au umblat.Asa zic si eu ... iei toate necesare ... si nici nu poti sa cheltuiesti prea mult ...
kuumba2 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Am un cunoscut care detine un bar si acolo sunt mai multi prieteni care isi serbeaza ziua (va fi inclusiv unul miercuri :D). Asta eEste link in care este descris de altii (gasit cu google), nu si-au facut website :)Pot face rost de telefon daca e nevoie.
Guest erifeek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Daca n'ai femei si iarba nu vin . Scuze dar na ...
gimy100 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Daca n'ai femei si iarba nu vin . Scuze dar na ... acum ai iesit si tu din pestera??) banuiesc ca esti un virgin care a esuat pe "hi5" iar acum iti incerci norocul pe forum ) on: cauta in ziare...
Guest erifeek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 acum ai iesit si tu din pestera??) banuiesc ca esti un virgin care a esuat pe "hi5" iar acum iti incerci norocul pe forum ) on: cauta in ziare... Sir , you are retarded. Se vede pe fata ca ai facut scoala in romania , boss . Ti se potriveste la fix semnatura ta ;d
gimy100 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Sir , you are retarded. Se vede pe fata ca ai facut scoala in romania , boss . Ti se potriveste la fix semnatura ta ;d o da ... banuiesc ca tu esti scolit la Harvard ,vorba vine scolit ca nu ai mai mult de 14 ani on:cauta pe google:D
TzuYoshi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Sir , you are retarded. Se vede pe fata ca ai facut scoala in romania , boss . Ti se potriveste la fix semnatura ta ;dw00t.... tru, tru mai frend....Word.:lol:
Guest erifeek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 o da ... banuiesc ca tu esti scolit la Harvard ,vorba vine scolit ca nu ai mai mult de 14 ani on:cauta pe google:D Mi-ai dovedit cat de bine iti sta sigul . w00t.... tru, tru mai frend.... Word. :lol: huggggiiiesssss
iNm Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 deci peste 2 saptamani implinesc 18 ani si nu prea stiu unde sa imi fac pentru moment am o casa mai precis 2 camere(un living si o camera mai mica) dar zic eu ca nu o sa incapa cate persoane o sa invit eu daca stiti undeva un local ceva unde as puteam sa inchiriez pentru o noapte,in bucuresti ma refer din cate am inteles sunt si unele localuri care de majorat inchiriaza localul free dar consumatia sa fie de la ei deci care stiti va rog un pic de ajutor :D Pai nu ai un local favorit unde mergi des? Eu unul frecventez ft mult un local ... am ajuns sa ii zic a doua casa :D, iar daca am un eveniment, sau careva din prieteni vor sa tina ceva, vb direct cu patronul si in functie de cata lume vine, se inchiriaza total/partial. Consumatie stie ca se face ... ii fac eu zilnic destula ... d`apoi daca mai aduc 5 ca mine . In fine, ideal ar fi sa stii tu un local care iti place si sa mergi sa vb cu ei ... inchiriatu` total oricum e cam scump ( nu le convine ca pierd clienti, iar pierderea lor o sa se regaseasca in chiria platita ) ... dar sa opresti cateva mese bune, o poti face oriunde. Cand o sa vada lumea cati sunteti, sigur nu o sa va deranjeze nimeni si asa te rezumi doar la consumatie.
Agr3siv Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 1. in ce zona stai, in ce zona te intereseaza localul?!2. nu iti inchiriaza nimeni localul pe degeaba, chiar daca iei bautura si/sau mancarea de la ei. fiecare are regulile lui, platesti localul cu totul, ori dai bani pe cap de persoana, cu sau fara bautura/mancarea lor... te intelegi cu patronul.
spriTewus Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cel mai bine mergi si inchiriezi un local de prin zona in care locuiesti tu,ceva gen in care sa incapa minim 40 de persoane si sa nu fie crasma/bar ! Apoi,daca esti cu prietenii si mai dai si ceva pe gat,iti zic eu ca nu mai conteaza unde si cum e organizata petrecerea,bautura si muzica sa fie :wub: ! Nu cred ca vei avea sanse sa primeste sugestii/sfaturi prea bune pe un forum de gaming ! off# sper ca la 18 ani,parintii mei sa-mi puna "marea" intrebare : "Ce alegi,iti facem majoratu ?" ...sau " iti cumparam masina ?"