Jump to content
Random Hero

Teroare în şcoli - «Ori o iei pe coajă, ori îţi ratezi viaţa»

Recommended Posts

Posted

in ziua de azi peste tot e bataie .....De ce va mai mirati?

E ceva normal in Romania ...in fiecare zi exista o groaza de cazuri de genul asta ....

e normal ma ? ba ne'ai spart #-o , asa e , in fiecare zi in scoli elevii sunt bagati in spital cu fata umflata -_-

si stai calm ca in alte tari sunt frecvente si mult mai violente

Posted

Exista licee si licee,totusi sa nu generalizam..

Oricum cum a mai spus cineva de mai sus,daca nu ai "spate" si vrea careva sa te arda e nașpa :(

Posted

Un alt adolescent din Bucureşti, elev în clasa a XI-a la Liceul “Ion Barbu” din sectorul 5, a ajuns la spital, vineri, după ce a fost agresat de câţiva colegi de şcoală. “Ieşisem de la ore şi, la vreo 50 de metri de liceu, câţiva colegi din clasele a IX-a şi a X-a m-au înconjurat. Fără nici un motiv, m-au trântit la pământ şi au lovit cu pumnii şi cu picioarele. Nu ştiu de ce, nu am avut niciodată probleme cu nimeni în şcoală”, a povestit Robert, băiatul de 17 ani care, acum, e internat la Spitalul de Copii “Marie Curie”.

Eu nu cred ca nu a facut nimic. S-o fi luat de vreunu mai mic si l-au asteptat altii. Dar cum ma pe clasa a 11-a la 17 ani sa vina aia de pe clasa a 9-a sa te bata. =)) =))

Ba taci ca imi amintesti de mine! :D Tin minte ca eram in clasa a 6a si erau niste ciori putosi de cls a 4a ,tari in gura ca aveau prieteni/rude tot felul de smecheri pe acolo. Eu eram nou in scoala,intra tiganoii aia in clasa, pac cu bancile pe jos, cateva palme unui colegi, mana pe cur la fete (habar n-avem cum sta treaba) eram si scund...vin tiganii la mine si ma calca pe picior intentionat si il apuc pe ala de gular si dau cu el pe jos...I-am batut pe aia 3 de au facut caca pe ei. Nici nu se asteptau aia sa ripostez, se uitau mirati la mine de parca cine stie ce facusem! Normal,dupa ore a venit unu ramas de 2-3 ori repetent si cu 5 ani mai mare si am mancat o bataie crunta. Noroc cu niste baieti de pe strada ca puteam sa fiu mort ! M-am intalnit cu tiganu ala vara asta cand am fost la un prieten care isi construia o casa si ala muncea cu ziua acolo. Se uita rahatu la mine si nici nu stia cum sa-si ascunda fata. Cara niste galeti cu nisip si am dat intentionat cu ele pe jos. Nu a mai comentat cioroiu.

Bine le-ai facut ciorilor.

Intotdeauna e riscant sa dai in tigani, dar si daca ai apucat sa dai, asigura-te (la general vorbind) ca respectiva cioara nu se mai ridica o vreme de acolo.

Daca ai chef de scandal, macar iesi din scoala :-?? Ar trebui sa se si aplice regulile alea pe care le aduc directorii sau profesorii in discutie la fiecare incident de genul acesta. Nu sa-i ierte pe toti care au "pile" 8-| Daca ai bani sau relatii, poti sa faci orice la scoala, de la sex si droguri pana la batai? :banghead:

Bine ca mai sunt si exceptii in care ii exmatriculeaza :-?

Ca bine zici Limo. Ai chef de bataie iesi afara din scoala, nu stai in clasa sa parieze aia mai fricosi cine castiga :)) (cum se intampla prin Romania)

Ca tot ai deschis subiectul, zilele trecute la o scoala din Pitesti unul a fu*ut-o pe una si i-a prins cineva. Acum asteptam sa vedem ce masuri se iau.

Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte :))

Chiar daca iei cativa pumni, sau si mai multi, macar te asiguri ca ii frigi si tu respectivului sa te tina minte o vreme. Dar daca nu ai pe cineva care sa te ajute la nevoie, esti ras, te prinde ala pe strada singur si ti-o da rau.

Posted

Eu nu cred ca nu a facut nimic. S-o fi luat de vreunu mai mic si l-au asteptat altii. Dar cum ma pe clasa a 11-a la 17 ani sa vina aia de pe clasa a 9-a sa te bata. =)) =))

Din moment ce scrie "cativa" nu vad ce e de ras.

Posted

/\ As putea sa pariez ca respectivul, cel care a fost batut era tare in gura si slab in pumni. Nu mereu merge "smecheria" asta

Oricum, si-a facut-o cu mana lui.

Lasa pariatul, poate pierzi :D

Posted

/\ As putea sa pariez ca respectivul, cel care a fost batut era tare in gura si slab in pumni. Nu mereu merge "smecheria" asta

Oricum, si-a facut-o cu mana lui.

era cu nasul pe sus ^_^

povestea e lunga , 2 din liceu printre care era si o fata (tiganca desigur) grasa , dar grasa tata , d'aia |30$$ de |30$$ , stiti voi -_- , si mai erau alti 2 din afara liceului

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...