Jump to content
Random Hero

Teroare în şcoli - «Ori o iei pe coajă, ori îţi ratezi viaţa»

Recommended Posts

Posted

Fenomenul violenţei in şcoli ia amploare pe zi ce trece, iar liceele bucureştene continuă să fie fruntaşe in lista unităţilor de invăţămant martore ale unor evenimente nedorite ori scene teribile de agresiune, în care protagonişti sunt chiar elevii. Gesturile şi privirile ameninţătoare, injuriile şi jignirile, îmbrâncelile şi bătăile în toată regula şi-au făcut loc, încetul cu încetul, în spaţiul educaţional românesc. Numai vineri, doi elevi din Capitală au ajuns la spital, după ce au fost loviţi cu bestialitate de colegii lor.

Diriginta s-a arătat neputincioasă

Petronela Mihalache (15 ani) a fost internată la Spitalul de Copii “Marie Curie” din Capitală, după ce două colege de clasă au agresat-o. Adolescentele au lovit-o cu pumnii şi cu picioarele şi i-au smuls părul din cap (foto mic)Petronela Mihalache aproape că a văzut moartea cu ochii în timp ce era lovită cu cruzime de două colege de clasă. Fata de 15 ani, care învaţă la Colegiul Tehnic Energetic din Capitală, a încasat o bătaie zdravănă, vineri, în timpul unei pauze. Agresoarele, care au tot 15 ani, s-au simţit jignite fiindcă Petronela a refuzat să tragă dintr-o ţigară pe care i-au oferit-o. Au aşteptat până la următoarea pauză şi s-au năpustit cu pumnii şi cu picioarele asupra fetei. I-au smuls părul din cap şi au continuat să o lovească până ce Petronela aproape că a leşinat, sub ochii dirigintei şi ai colegilor.

“Ştiam că mă aşteptau să mă bată, i-am spus dirigintei, dar ea mi-a replicat că n-are ce să-mi facă, ba chiar că o deranjez cu fleacuri. În şcoală, ori o iei pe coajă, ori îţi ratezi viaţa”, s-a plâns adolescenta. Evenimentul Zilei a stat de vorbă cu diriginta Aurelia Drăgoi, care a spus, în apărarea ei, că nu le-a putut despărţi singură pe eleve. Fata a fost internată în spital cu traumatism cranio-cerebral, iar când va fi externată, nu vrea să se întoarcă la acelaşi liceu, de teama agresoarelor.Robert (17 ani), elev la Liceul “Ion Barbu” din Bucureşti, într-o fotografie recentă

Bătut lângă liceu

Un alt adolescent din Bucureşti, elev în clasa a XI-a la Liceul “Ion Barbu” din sectorul 5, a ajuns la spital, vineri, după ce a fost agresat de câţiva colegi de şcoală. “Ieşisem de la ore şi, la vreo 50 de metri de liceu, câţiva colegi din clasele a IX-a şi a X-a m-au înconjurat. Fără nici un motiv, m-au trântit la pământ şi au lovit cu pumnii şi cu picioarele. Nu ştiu de ce, nu am avut niciodată probleme cu nimeni în şcoală”, a povestit Robert, băiatul de 17 ani care, acum, e internat la Spitalul de Copii “Marie Curie”.

Revoltat de faptul că fiul său, care e sportiv de performanţă la Clubul Sportiv Steaua, secţia Scrimă, a fost bătut cu sălbăticie în plină stradă chiar de către colegii săi, Alexandru, tatăl adolescentului, a făcut o plângere la Secţia 22 de Poliţie.

Poliţiştii cercetează cele două incidente

Poliţiştii bucureşteni au demarat cercetările în cele două cazuri în care elevi ai unor şcoli din Capitală au fost victimele unor agresiuni. Poliţiştii Secţiei 24 vor audia mai mulţi martori ai bătăii dintre liceene pentru a stabili ce anume a declanşat scandalul şi cine se face vinovat. Pe de altă parte, ofiţerii de la Secţia 22 sunt pe urmele unor indivizi, bănuiţi că l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, în plină stradă, pe elevul de la Liceul “Ion Barbu”. (Remus Vlad)

sursa: infoportal

Posted

Asa e si prin Germania! Arabii& turcii o freaca aiurea pe langa scoala si sunt organizati in carduri. Te asteapta si te bat fara motiv daca nu esti musulman sau pur si simplu te bat . Asa fac si tiganii!

Dar sa nu exageram.In USA este si mai rau cum spune unu la comentarii "Ce adjectiv ati folosi sa descrieti situatia din scolile din SUA unde elevii au inlocuit cartile cu Uzi-uri si Kalasnikov ?"

Eh, democratie,drepturile minoritatilor,toti sunte egali = bullshit!

Posted

Urmeaza ca parintii celor agresati sa primeasca niste amenzi pentru ca au deranjat purtatorii de sapca de la... treburi serioase. Omul de rand nu e bun decat daca se simte strain in tara lui, batjocorit si neputinicios. Pentru asta baietii care manca seminte la coltul blocului isi continua activitatea.

Guest HateLord
Posted

Nici primele nici ultimele batai care au avut loc in incinta scolii sau in apropiere.

Posted

chiar daca a facut plangere mai mult de o amenda nu cred ca are ce sa le dea , poate doar daca isi face victima certificat medico-legal , da e mult bataie de cap sa faci asa ceva

Posted

eu am avut un coleg acum cativa ani , si nu a rezistat in clasa decat jumate de semestru, dupaia sa transferat ca il bateau altii

Posted

nimic interesant sau nou , in fiecare liceu exista "smecheri"

smecheri si mai nou "smechere"

culmea culmilor e ca in timp ce alea 2 o bateau pe fata aia, diriginta se uita ca nu putea sa le desparta :|

iar cum zicea cineva mai sus, sa zica mersi ca nu e ca in america unde te impusca direct

Guest Bogdan.
Posted

Taranoi de`stia am si eu in clasa,care se cred mari `gansteri` (da,cu un G),care nici nu stiu sa scrie cuvantul,si n`au bani sa`si cumpere chiloti.

Bulan pe Legacy cu burta lui blindata <_<

:))

Guest stefteo21
Posted

Hai ffrrate cum sa te bata niste taranoi lihniti cu burta lipita de spate.. tigani borati..

Cand vin la tine cu tupeu f*tei o dreapta cu miscarea din sold direct in nas fiindca nu se asteapta si ai elementul surpriza de partea ta... macar sa-i intorci capul la 90 de grade si daca ai conditie fizica nu lasa piciorul sa se odihneasca... si pe urma si celorlalti, chiar daca iei bataie macar data viitoare se vor gandi de doua ori daca sa vina la tine sau sa se ia de prostul celalalt care sta sa-si bata joc de el fara sa zica nimic...

Lasa-l ca o buna perioada de vreme cand se uita dimineata in oglinda sa vada urma falangelor tale de la maini...

Guest stefteo21
Posted

Usor ma , ca nu toti sunt batausi ca tine

Nu sunt bataus chiar deloc, dar da tu o solutie rezonabila cand ai de-a face cu tampitii astia :)

Posted

Hai ffrrate cum sa te bata niste taranoi lihniti cu burta lipita de spate.. tigani borati..

Cand vin la tine cu tupeu f*tei o dreapta cu miscarea din sold direct in nas fiindca nu se asteapta si ai elementul surpriza de partea ta... macar sa-i intorci capul la 90 de grade si daca ai conditie fizica nu lasa piciorul sa se odihneasca... si pe urma si celorlalti, chiar daca iei bataie macar data viitoare se vor gandi de doua ori daca sa vina la tine sau sa se ia de prostul celalalt care sta sa-si bata joc de el fara sa zica nimic...

Lasa-l ca o buna perioada de vreme cand se uita dimineata in oglinda sa vada urma falangelor tale de la maini...

Ba taci ca imi amintesti de mine! :D Tin minte ca eram in clasa a 6a si erau niste ciori putosi de cls a 4a ,tari in gura ca aveau prieteni/rude tot felul de smecheri pe acolo. Eu eram nou in scoala,intra tiganoii aia in clasa, pac cu bancile pe jos, cateva palme unui colegi, mana pe cur la fete (habar n-avem cum sta treaba) eram si scund...vin tiganii la mine si ma calca pe picior intentionat si il apuc pe ala de gular si dau cu el pe jos...I-am batut pe aia 3 de au facut caca pe ei. Nici nu se asteptau aia sa ripostez, se uitau mirati la mine de parca cine stie ce facusem! Normal,dupa ore a venit unu ramas de 2-3 ori repetent si cu 5 ani mai mare si am mancat o bataie crunta. Noroc cu niste baieti de pe strada ca puteam sa fiu mort ! M-am intalnit cu tiganu ala vara asta cand am fost la un prieten care isi construia o casa si ala muncea cu ziua acolo. Se uita rahatu la mine si nici nu stia cum sa-si ascunda fata. Cara niste galeti cu nisip si am dat intentionat cu ele pe jos. Nu a mai comentat cioroiu.

Guest stefteo21
Posted

Ba taci ca imi amintesti de mine! :D Tin minte ca eram in clasa a 6a si erau niste ciori putosi de cls a 4a ,tari in gura ca aveau prieteni/rude tot felul de smecheri pe acolo. Eu eram nou in scoala,intra tiganoii aia in clasa, pac cu bancile pe jos, cateva palme unui colegi, mana pe cur la fete (habar n-avem cum sta treaba) eram si scund...vin tiganii la mine si ma calca pe picior intentionat si il apuc pe ala de gular si dau cu el pe jos...I-am batut pe aia 3 de au facut caca pe ei. Nici nu se asteptau aia sa ripostez, se uitau mirati la mine de parca cine stie ce facusem! Normal,dupa ore a venit unu ramas de 2-3 ori repetent si cu 5 ani mai mare si am mancat o bataie crunta. Noroc cu niste baieti de pe strada ca puteam sa fiu mort ! M-am intalnit cu tiganu ala vara asta cand am fost la un prieten care isi construia o casa si ala muncea cu ziua acolo. Se uita rahatu la mine si nici nu stia cum sa-si ascunda fata. Cara niste galeti cu nisip si am dat intentionat cu ele pe jos. Nu a mai comentat cioroiu.

Cat de urat sa te intalnesti cu asa vechi prieteni ... nu cred ca ma abtineam sa nu ma iau de el macar putzin tinand cont ca era angajat al prietenului meu :D

Posted

esti zmardoiaş

@asta este,tot timpul se gasesc smecherasi prin toate scolile

Posted

Daca ai chef de scandal, macar iesi din scoala :-?? Ar trebui sa se si aplice regulile alea pe care le aduc directorii sau profesorii in discutie la fiecare incident de genul acesta. Nu sa-i ierte pe toti care au "pile" 8-| Daca ai bani sau relatii, poti sa faci orice la scoala, de la sex si droguri pana la batai? :banghead:

Bine ca mai sunt si exceptii in care ii exmatriculeaza :-?

Posted

Daca tot e vorba de tigani, cand eram mai mic tin minte ca ma bateau unii mai mari ca mine si pentru ca lor n-aveam ce sa le fac, ii bateam pe fratii lor mai mici cu fiecare ocazie(normal, famliile de tigani au de la 7 membri in sus) :D.

Guest stefteo21
Posted

Daca tot e vorba de tigani, cand eram mai mic tin minte ca ma bateau unii mai mari ca mine si pentru ca lor n-aveam ce sa le fac, ii bateam pe fratii lor mai mici cu fiecare ocazie(normal, famliile de tigani au de la 7 membri in sus) :D.

Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte :))

Posted

c face?

acum din curiozitate

cam cum credeti sa isi petrec aia ziua?

up>PC>manele>seminte>cola>CS>manele>scoala>seminte>manele>parintii niste inculti ascultatori de manele

c poate sa iasa?

am terminat de 4 ani liceu, si ma uimeste cat de mult s-a schimbat

le vad pe toate proastele cum vb despre relatii si barbati, cand ele nici nu stiu cum se prinde sutienu'

o sa fie si mai rau, e un cerc vicios, astia de acum doar nu o sa isi educe copiii...traiasca maneaua

Guest stefteo21
Posted

c face?

acum din curiozitate

cam cum credeti sa isi petrec aia ziua?

up>PC>manele>seminte>cola>CS>manele>scoala>seminte>manele>parintii niste inculti ascultatori de manele

c poate sa iasa?

am terminat de 4 ani liceu, si ma uimeste cat de mult s-a schimbat

le vad pe toate proastele cum vb despre relatii si barbati, cand ele nici nu stiu cum se prinde sutienu'

o sa fie si mai rau, e un cerc vicios, astia de acum doar nu o sa isi educe copiii...traiasca maneaua

Vezi tu ca nu e doar maneaua... e vorba de educatie :) in primul rand educatia e de vina pentru orice se intampla rau, dar ce poti cere unor parinti care si-au dus tineretile pe vremea comunismului ? Vrei sa fie Open-Mind si sa sustina eventual si egalitatea intre rase ? Asa isi educa si copii cu manele, salam si bere... cu seminte scuipate pe TV cand e meci cu tata betiv care i-o da lu mama la ficat etc.

Si ei la fel isi vor creste copii si abia asta e un cerc vicios

Posted

Te asteapta si te bat fara motiv daca nu esti musulman sau pur si simplu te bat . Asa fac si tiganii!

sunt din acel liceu ...aia nu au fost tigani care l'au batut , sunt doar copii (albi :lol: ) ca mine de clasa a 10-a si a 9-a , l'au ars probabil ca avea tupeu si glume proaste (asta am auzit din ce vorbeau colegii mei) , oricum nu merita , saracul Oros , i'au rupt fata :( oricum cand iese din spital vine cu politia sa ii recunoasca , o sa se mai goleasca clasele :D

cat despre fata aia din energetic , probabil voi nu sunteti din Bucuresti sau ma rog ....dar in energetic sunt numai tigani fara viitor drogati etc :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...