Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

Intrebare despre goldeni

Recommended Posts

Posted

Multumim ca intr'un final ai tinut cont de parerea noastra.

E mai bine asa decat cu goldeni in DS.

Thanx!! :beer: :beer: :beer:

tu ai citit ce am scris mai sus ?

Posted

tu ai citit ce am scris mai sus ?

Da..am citit ...dc ? eu nu cred faza cu bugul ...Era odata ija pe joc si spunea ca e bug cand mai APAR goldeni de bok2 in devias....deci ...pe cine sa mai cred? si tiam zis de vreo 2 ori ...sai scoti din DS ca sa vezi daca dispare asa zisul bug al lor dp hartile normale...mai ignorat de ambele dati ...deci eu cred ca acuma teai lamurit ca lumea vrea goldeni pe harti si nu in DS... ;)

Guest SorBonA
Posted

Mare domn dragosh ! Multumim !!

Posted

Da..am citit ...dc ? eu nu cred faza cu bugul ...Era odata ija pe joc si spunea ca e bug cand mai APAR goldeni de bok2 in devias....deci ...pe cine sa mai cred? si tiam zis de vreo 2 ori ...sai scoti din DS ca sa vezi daca dispare asa zisul bug al lor dp hartile normale...mai ignorat de ambele dati ...deci eu cred ca acuma teai lamurit ca lumea vrea goldeni pe harti si nu in DS... ;)

daca consideri ca te-am ignorat inseamna ca nu ai citit ce am postat .

Posted

daca consideri ca te-am ignorat inseamna ca nu ai citit ce am postat .

Daca nu ma ignorai ii scoteai mult mai repede din DS, nu dupa cateva zile ... In fine...s'a rezolvat nu cred ca mai e nevoie sa facem polemica pe aici despre asta.

Topicul si'a atins scopul.

Inca o data,multumim.

Posted

Daca nu ma ignorai ii scoteai mult mai repede din DS, nu dupa cateva zile ... In fine...s'a rezolvat nu cred ca mai e nevoie sa facem polemica pe aici despre asta.

Topicul si'a atins scopul.

Inca o data,multumim.

ti-am mai spus de 2 ori pana acum : "citeste ce am postat"

nu te-am ignorat , totul era planificat #-o

mai bine lasam ca tine ... :hair:

Guest SorBonA
Posted

Oricum dragos eu iti multumesc..ca stiu cata munca este sa faci niste schimbari minore, dar sa duci goldeni in ds e ceva de munca chiar foarte mult dar daca nu a iesit treaba cum ai vrut tu :P..la server si iti ia din timpul tau, tu vrei sa faci ceva frumos :) unicat.. de aceea cei care nu te apreciaza... ineasmna ca nu au idee cum este sa intretii un server sunt doar copii de 10 ani care vorbesc si nu au habar despre anumite chestii ! Eu unu iti multumesc pentru ceea ce faci ca stiu cat este de greu ! Respect !

Posted

Oricum dragos eu iti multumesc..ca stiu cata munca este sa faci niste schimbari minore, dar sa duci goldeni in ds e ceva de munca chiar foarte mult dar daca nu a iesit treaba cum ai vrut tu :P..la server si iti ia din timpul tau, tu vrei sa faci ceva frumos :) unicat.. de aceea cei care nu te apreciaza... ineasmna ca nu au idee cum este sa intretii un server sunt doar copii de 10 ani care vorbesc si nu au habar despre anumite chestii ! Eu unu iti multumesc pentru ceea ce faci ca stiu cat este de greu ! Respect !

:))) ce te respecta omu , vDragos .... stie el ce mult e de munca...... o avut vreo 3 sv de mu si vreo 5 de cs pana acuma si stie cat de greu e sa intretii un sv :))... ca vrea sa faca ceva unicat ai dreptate in rest nici tu nu stii despre ce vb

Guest SorBonA
Posted

:))) ce te respecta omu , vDragos .... stie el ce mult e de munca...... o avut vreo 3 sv de mu si vreo 5 de cs pana acuma si stie cat de greu e sa intretii un sv :))... ca vrea sa faca ceva unicat ai dreptate in rest nici tu nu stii despre ce vb

Mda.. uitati exemplul de care vorbeam... pai omule eu te las 2 luni sa bagi goldeni in ds si nu reuseti copile.. hai ca o dam in spam si nu e bn ! eu respect munca pe care o depune sa joci u free ca daca iti cere bani il injuri...defapt cred ca il injuri si cand e fara bani ca nu iti face pe plac tie.. :ceuameni:

Posted

Mda.. uitati exemplul de care vorbeam... pai omule eu te las 2 luni sa bagi goldeni in ds si nu reuseti copile.. hai ca o dam in spam si nu e bn ! eu respect munca pe care o depune sa joci u free ca daca iti cere bani il injuri...defapt cred ca il injuri si cand e fara bani ca nu iti face pe plac tie.. :ceuameni:

sry de spam .... hai dami un sv de mu si iti arat ca max o zi iti bag goldenii in ds.... si eu respect munca pe care o depune ma nab ... si apreciez faptul ca joc free si ca altcineva are grija de lucrul asta..... si vezi ca nu is copil ... nu ne tragem de aceleasi sireturi #-o

Posted

revenim la acest topic ...

de ce sunt mai putin goldeni decat erau inainte de faza cu DS ?

era vorba sa iontorci goldenii pe hartile normale ... nu sa ii injumatatesti inainte .

Posted

revenim la acest topic ...

de ce sunt mai putin goldeni decat erau inainte de faza cu DS ?

doamne ma , zi mersi ca i;a scos dragos din ds, acum faci scandal ca nu mai prinzi asa multi dar macar prinzi ceva

Posted

pai a zis ca ii scoate din DS

nu ca scoate jumatate din ei

a doua jumatate fiind in concediu :))

ce prinzi acum ... am luat cel mai mult 3 +4 ... dar problema e ca din cauze necunoscute am luat 1 singur bok din 3 goldeni...

deci .... sunt mai putini ... nu pika bok ... ce afacere am facut ?

Posted

pai a zis ca ii scoate din DS

nu ca scoate jumatate din ei

a doua jumatate fiind in concediu :))

ce prinzi acum ... am luat cel mai mult 3 +4 ... dar problema e ca din cauze necunoscute am luat 1 singur bok din 3 goldeni...

deci .... sunt mai putini ... nu pika bok ... ce afacere am facut ?

mda..nici eu nu am gasit mai mult de un golden in tarkan,in atlans numai zic ca nu am gasit nici unul pana acum

Posted

pretentii pe capu vostru in DS nu v-a placut ,acuma cand e ca inainte +ca e si anuntatatot nu v-a place,bug-u ala ca nu cade bok din golden era si inainte sa bage goldenii in DS si in DS era la fel,numai sa va plange-ti stiti,orice face omu pt voi tot degeaba,nu meritati nimic

Posted

pretentii pe capu vostru in DS nu v-a placut ,acuma cand e ca inainte +ca e si anuntatatot nu v-a place,bug-u ala ca nu cade bok din golden era si inainte sa bage goldenii in DS si in DS era la fel,numai sa va plange-ti stiti,orice face omu pt voi tot degeaba,nu meritati nimic

pai pe tn te doar in *ai set pe sm..dar eu nu am decat un hyon pt bk

ce vrei sa fac sa stau 2 ore in cry pt 1 poh sa imi cumpar 1 item,asha in alea 2 ore am timp sa fac si xp si fac si 2 invazii

asha in 2 ore poate iau 3-4 bok din 2 invazii si am sanse sa imi fac set,nu sa stau pe la vanzari-cumparari,si sa tiganesc cu unu si altu.

Posted

ce vrei sa fac sa stau 2 ore in cry pt 1 poh sa imi cumpar 1 item,asha in alea 2 ore am timp sa fac si xp si fac si 2 invazii

asha in 2 ore poate iau 3-4 bok din 2 invazii si am sanse sa imi fac set,nu sa stau pe la vanzari-cumparari,si sa tiganesc cu unu si altu.

bah,eu am bk si am un hyon amarat un set plate facut in iunie anu trecut si un bronze lk refl+11 tot de anu trecut asa ca nu-mi zimie din astea

Posted

Ce vreti oameni buni? la o invazie merg cel putin 10-20 de playeri,este normal sa nu poti sa prinzi mai mult de 1-2 goldeni in caz bun si majoritatea nici 1 golden,totul depinde de noroc.

Posted

daca tot zici ca ai un amarat de hyon dami;l mie si asa e amarat si iti dau un dp cu dsr ....

OT: Cum a zis si fulmine , nu mergeti numai voi la invazii , daca prindeti 3 deja sunteti norocosi fata de altii care nu prind nimic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...