Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

Intrebare despre goldeni

Recommended Posts

Posted

Inteleg ca vrei sa ai access la bok+5 de la lvl 200 cu 0 rr chiar daca esti SM .

Ai auzit de party ?

Daca tie ti se pare normal ca oricene sa aiba access la orice , atunci care mai este avantajul de a avea multe reset-uri ? Hai sa punem toate itemele ( din bok-uri , de la balgass, de la Kundun, aripile lvl1 si lvl2 , ...) sa cada de la toti mobii sau chiar la shop ca sa aveti toti "drepturi egale".

Daca ati jucat pe niste servere prost setate ( majoritatea copiate unul dupa celalalt ) nu inseamna ca trebuie sa impuneti si aici acele setari .

Daca inainte erau invazii si oricine(din cei care faceau fata) avea acces la goldeni inseamna ca era prost setat serveru?

Daca un non rr vrea sa omoare si el ce poate pentru bok+1+2+3 inainte la lvl peste 350 putea,acum...daca nu ai reset nu mai ai nici o sansa

Acum cineva daca se apuca de joc si nu are prieteni cu rr-uri multe trebuie sa stea in iteme ne excelente din medalii pana da reset sau sa se roage sa vinda cineva iteme pe jwl(si la astea a scazut rata)

Da un ochi pe la Vanzari-Cumparari sa vezi putin afara de iteme antice si iteme excelente care existau inainte de modificarea cu goldenii in DS rar vezi ceva nou excelent,si cine vinde are nevoie doar de pohuri alte iteme exc cu op bune(carebineinteles nu prea ai de unde sa le iei)sau signuri de la 255 in sus

De la 5 rr eu nu am mai vazut decat un singur golden in devias4 si ala de labug probabil si 4 goblini golden in ds1 cand am avut norocu de a fi singur

Posted

asta tot icnerc sa zic si eu Remax

dar vad ca vorbesc degeaba

pana acum in 7 pagini nu a fost nimeni care sa zica ca e ok acum

toti se plang toti tipa ca vor cum era inainte chiar cu invazii neanuntate

dar vorbim singuri ...

nu a zis nimeni ca vrea iteme in shop

dar vrem ca ala de 5 rr sa aibe aceleasi sanse ca ala de 25rr sa prinda gaseasca un golden

cum am zis si in posturile trecute ... eu dl de 4 rr ce sansa am sa prind un golden in ds daca nimeresc cu 1 sm de peste 10 rr

nu a zis nimeni ca vrea bok la lvl 200

dar am muncit si eu ceva pentru alea 4 rr ... nu am avut clicker jmecher de ma muta prin tark sau de misca mousu in locul meu

Posted

asta tot icnerc sa zic si eu Remax

dar vad ca vorbesc degeaba

pana acum in 7 pagini nu a fost nimeni care sa zica ca e ok acum

toti se plang toti tipa ca vor cum era inainte chiar cu invazii neanuntate

dar vorbim singuri ...

nu a zis nimeni ca vrea iteme in shop

dar vrem ca ala de 5 rr sa aibe aceleasi sanse ca ala de 25rr sa prinda gaseasca un golden

cum am zis si in posturile trecute ... eu dl de 4 rr ce sansa am sa prind un golden in ds daca nimeresc cu 1 sm de peste 10 rr

nu a zis nimeni ca vrea bok la lvl 200

dar am muncit si eu ceva pentru alea 4 rr ... nu am avut clicker jmecher de ma muta prin tark sau de misca mousu in locul meu

AMIN :D . nu o sa ne bage nimeni in seama,e serverul lor si atat. majoritatea serverelor isi atrag jucatori,aici a inceput trierea. pacat,am jucat pe toate versiunile pe link din '05 dar acum e cam bataie de joc.

Guest SorBonA
Posted

Pff.. nici mie nu mi-se pare o ideee buna dar asta este :| omor goldeni usor in ds dar cand ii vad pe cei mici ca dau in ei o juma de ora imi pare rau pt ei ca se chinuie atat.. dar asta e :P si eu la inceput dadeam in ei 2-3 minute dar atunci era faza cu o ks la golden :))

Posted

1. nu se intampla la fel daca goldenii erau pe alte harti ?

2. parca erau unii care spuneau ca DS-ul este prea mic si cei cu ES ii omoare pe toti dintr-o lovitura . Cand ajungeti la o concluzie comuna sa ma anuntati si pe mine =))

nu se intampla la fel ca eu daca vreau sa stau 1 ora sa caut un golden ,stau ,si tot il gasesc! UNU,macar UNU tot prind.in DS ...crede'ma ca un mg cu 50 rr nu da acelasi dmg ca un mg cu 4-5 rr. Bati tare in piept ca orice char poate face 1 hit kill la golden ...dar nu e asa .Chiar daca eu as veni cu char de non rr si ar fi posibil sai dau 500 dmg si sa pice...la non rr ai atack speed 100...ala la 50 rr are atack speed 1000. Cine crezi ca il pocneste primul ??

Iti recomand cu mare caldura: Fa'ti un caracter de 3 rr-uri ...si du'te ds6 sa vedem cate bok prinzi.si sa'mi spui si mie cat de repede pica goldenu ala si daca il gasesti asa usor ,iti pica drept in cap ...n'am ce zice... tot cum vrei tu sa faci crezi ca e bine ,desi noi iti spunem ca NU.Pacat...

Posted

asta e grandomanie

noi e prosti

tu e cel mai tare am inteles :)

toata lumea zice ca NU e bine si ca e aiurea

ca ii avantajeaza pe aia mari ... dar tu care nu ai incercat sa faci un ds

zici ca nu avem dreptate

ce rost mai are ... am vrezut ca se poate vb omeneste cu tine ... dar vad ca nu ...

exeplu concret

http://img10.imageshack.us/img10/1017/screen020222020000.jpg << 11rr

http://img513.imageshack.us/img513/7613/screen020222020001.jpg << 45 rr

ce sansa am eu, dl de 4rr sa iau ceva cand sunt ei doi exact unde apar goldenii

am vazut cand au aparut aia +4 ... si au facut poc instant

nici nu am apucat sa dau in ei :))

Posted

Am facut ds 2 ,3, 5 si soarta a facut sa nu prind nici un bok, deoarece in fiecare ds era un sm / mg. In momentul de fata am bk de 9 rr... dar sa fim seriosi , pana ajug la golden poc es-ul. La bok-urile mici nu mai e problema de rr, ajuge sa fie cu mine un sm/mg de 4 rr, ca daca nu apare goldenul langa mine nu-l mai prind.

Dragos, gandeste-te ca problema nu e doar in ds-urile mari, ci si in cele mici.

Stiu ca acest topic este la Informatii, dar imi iau libertatea de a face o sugestie.

Propun revenirea goldenilor pe harti, exceptand partea ca aceasta varianta este mult mai accesibila, exista totusi niste playeri noi/vechi care acum se apuca de joc. Sincer ce sanse au ei la iteme exe ? De dat o gramada de jwl pe iteme nu au (sa nu mai vorbim de poh).

S-a propus introducerea goldenilor in ds pentru a mari popularitatea ds-ului, dar nu cred ca s-a propus si scoaterea lor de pe harti :) sau nu am citit eu. Am inteles ca ai s-au scos goldenii de pe harti din cauza unui bug.Dragos sper sa iti faci timp si sa rezolvi problema.

:beer: :beer: :beer:

Posted

Am facut ds 2 ,3, 5 si soarta a facut sa nu prind nici un bok, deoarece in fiecare ds era un sm / mg. In momentul de fata am bk de 9 rr... dar sa fim seriosi , pana ajug la golden poc es-ul. La bok-urile mici nu mai e problema de rr, ajuge sa fie cu mine un sm/mg de 4 rr, ca daca nu apare goldenul langa mine nu-l mai prind.

Dragos, gandeste-te ca problema nu e doar in ds-urile mari, ci si in cele mici.

Stiu ca acest topic este la Informatii, dar imi iau libertatea de a face o sugestie.

Propun revenirea goldenilor pe harti, exceptand partea ca aceasta varianta este mult mai accesibila, exista totusi niste playeri noi/vechi care acum se apuca de joc. Sincer ce sanse au ei la iteme exe ? De dat o gramada de jwl pe iteme nu au (sa nu mai vorbim de poh).

S-a propus introducerea goldenilor in ds pentru a mari popularitatea ds-ului, dar nu cred ca s-a propus si scoaterea lor de pe harti :) sau nu am citit eu. Am inteles ca ai s-au scos goldenii de pe harti din cauza unui bug.Dragos sper sa iti faci timp si sa rezolvi problema.

:beer: :beer: :beer:

cam asha cv am sugerat si noi (majoritatea) in toate cele 7 pagini. da vad ca :whistle:

Posted

Sincer ce sanse au ei la iteme exe ? De dat o gramada de jwl pe iteme nu au (sa nu mai vorbim de poh)

Sansa porcului de craciun. Daca incepi azi jocul (singur, fara ajutor), te vei lovi repede de unul din urmatoarele ziduri:

- vei sta imbracat pana la mijlocul celui de-al doilea rr in haine din medalii;

- vei albi incercand sa furi jwl si sign cand esti in party si / sau sa vanezi guardian / splinter ca sa faci un amarat de poh. Orice ai incerca, te vei considera norocos daca pe la al doilea rr vei avea destule jwl / sign / poh sa-ti iei un set mai de doamne - ajuta;

- ti se va atrage atentia de 1000 de ori ca daca vrei mai mult (mai mult insemnand ceea ce webzen ti-a oferit in mod normal), trebuie sa intri intr-un guild serios (care nu te va primi fiindca nu cunosti pe nimeni si esti doar un amarat in haine non-exe);

- cand vei pune in sfarsit mana pe set / arma / aripi etc, vei ajunge la concluzia ca ai atins pragul de sus, si de fapt nu s-a schimbat nimic.

Urmarea? Sunt mai multe optiuni:

- joci frustrat, postezi tot ce prinzi, ignori piticii, ca doar si pe tine te-au ignorat toti;

- intri in eternul razbel al nervilor dintre cele doua aliante majore; nici o diferenta fata de varianta de mai sus;

- te lasi, fiindca iti dai seama ca ai pierdut timpul degeaba.

Oficial, se vrea imbunatatirea calitatii jocului si a jucatorilor. Real, rezultatele sunt exact contrare.

Posted

Bun asa ... acuma sper sa nu mai fie scandal .... "04-02-2010 13:10 -> recompensa (zen si experienta) foarte mare in DS (Devil Square)" adik (cat inseamna)???

Posted

Bun asa ... acuma sper sa nu mai fie scandal .... "04-02-2010 13:10 -> recompensa (zen si experienta) foarte mare in DS (Devil Square)" adik (cat inseamna)???

termina toate DS-urile (1-6) pe primele 3 locuri daca vrei sa afli :D
Posted

sa nu mai fac alt topic, o intrebare. deci acu invaziile is cum erau inainte?adica o invazie la 45 min in toate orasele ?(noria atlans dev lore tarkan) doar ca nu e anuntata...dak am inteles eu bine

Posted

Macar sa nu fie random invaziile, chiar daca nu sunt anuntate sa stie omu ca la minutu` xx o sa fie invazia. Nu sa ne plimbam prin tarkan non stop, ca poate invazia este la minutul 1 sau 3 sau 5 sau 8 sau 10 etc..

Posted

Macar sa nu fie random invaziile, chiar daca nu sunt anuntate sa stie omu ca la minutu` xx o sa fie invazia. Nu sa ne plimbam prin tarkan non stop, ca poate invazia este la minutul 1 sau 3 sau 5 sau 8 sau 10 etc..

daca vrei sa afli la cat este invazia caut-o..cand o gasesti uita-te la ceas

ps: inainte era la si un sfert

Posted

daca vrei sa afli la cat este invazia caut-o..cand o gasesti uita-te la ceas

ps: inainte era la si un sfert

Tu te-ai plimba din minutul 00 si pana in minutul 57, cand ai norocul sa fie invazia in minutul 57? Si de unde stii ca data viitoare o sa fie la min 57?

Posted

Tu te-ai plimba din minutul 00 si pana in minutul 57, cand ai norocul sa fie invazia in minutul 57? Si de unde stii ca data viitoare o sa fie la min 57?

inainte era odata pe ora..cel putin eu mereu ma duceam in tarkan la si un sfert si gaseam 2 sau 4 goldeni

Posted

acum , invazia este random (24 de invazii pe zi) si este auntata (teoretic)

ce am spus aici ? :

...

Istoria goldenilor ( pentru cei care nu stiu sa foloseasca un forum sau sa ii intrebe pe ceilalti jucatori ):

1. pe S2 nu se anuntau invaziile . Inca nu am gasit rezolvare

2. am pus acele invazii neanuntate sa apara aleator . De ce ? Ca sa nu profite de ele doar cei care stiau cand au loc invaziile . Atunci , ca si acum , majoritatea au fost impotriva.

3. am adaugat cativa goldeni si in DS .

4. dupa adaugarea goldenilor in DS , a aparut un bug la goldeni de pe celelalte harti .

5. am scos goldenii de pe celelalte harti si am crescut nr. de goldeni din DS

6. am scazut rezistenta goldenilor din DS ca sa aveti "drepturi egale" :)) indiferent de numarul de reset-uri

END.

PS: Cand o sa repar problema cu anuntarea invaziilor, o sa mut toti goldenii pe hartile normale si o sa gasesc alta metoda de a atrage jucatorii in DS .

restul sunt povesti ...

Posted

Multumim ca intr'un final ai tinut cont de parerea noastra.

E mai bine asa decat cu goldeni in DS.

Thanx!! :beer: :beer: :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...