Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

Intrebare despre goldeni

Recommended Posts

Posted

de ce nu sunteti si voi cu 20-30rr?, cei care au rr`uri multe n`au fost mici ? :blink:

au fost si ei mici...dar atunci nu erau goldeny in ds

Posted

pt murdoc....cum poti cere majoritatii sa posteze aici ...dak faci un calcul nu foarte precis...150+jucatorii in alianta honey unde dak prinzi un tyrexelu in ds e clar poate cu noroc sa prinzi un golden asta nefiind doar tu cu el in ds....alyanta hh 100+jucatorii (poate nu toti on in acelasi timp) si acolo si din 400 de jucatori conectati saptamanal mai raman 150-200 ... fak referire la cele 2 aliante stiind ca ele sun cu cele mai multe rru`ri pe server...dar preferati sa da`ti suspenduri pt ce ?ca ne exprimam parerea despre anumite lucruri in joc care s`au schimbat fara sa fim intrebati?si dak rugam schimbarea anumitor lucruri suntem atentionati sau suspendati?lasa`ti invazile random si nu cred ca o sa`l mai vedem pe tyrexelu sau alcineva cu mutle rru`ri plimbandu`se prin tarkan/altans 1 ora sa caute un golden...poate dak postam toti si ne exprimam parerea in legatura cu asta o sa se tina cont si de noi...da pana atunci preferam sa zicem ca noi nu suntem majoritatea :|

sti foarte bine ca am dat suspend pentru jignirii, dezinformari, acuzatii nefondate ...

...

vrei si tu suspend ?

Posted

nu vreau suspend ca`mi exprim parerea...sunt player si cred ca am voie si asta....e o simpla parere a majoritatii dak vreti sa tineti cont de ea....o zi buna in continuare

Posted

nu vreau suspend ca`mi exprim parerea...sunt player si cred ca am voie si asta....e o simpla parere a majoritatii dak vreti sa tineti cont de ea....o zi buna in continuare

Posted

nu poti sa iti exprimi parerea fara sa faci insinuari, jigniri, acuzatii nefondate , dezinformari , .... ?

Posted

deci cred ca ne pierdem si noi rabdarea cand stam in tarkan 2 ore sa punem mana pe un eye si key +5 care pica la goblin

deci pune invaziile inapoi random

era rau cand erau random

dar macar aveai sansa sa prinzi goldeni

acum zi`mi tu mie ca ala de 1 rr poate prinde golden in ds6

cand el nu supravietuieste

cand erau random il prindea"la piatra" si dadea 1 ora in el :))

deci faza asta este avantaj pentru cei cu multe rr

degeaba ai micsorat puterea goldenilor

atata timp cat ei apar unu in altu si la aceleasi coord in DS

se pune unu cu multe rr acolo

si iti garantez eu ca nu prinzi nimik daca ai rr putine

Posted

e hai ca deviezi

problema nu se pune asa

poate ca si eu joc 12 ore pe zi ... dar poate ca m`am apucat de joc acum 1 saptamana ... asta inseamna ca nu am dreptu la iteme exec ?

pai puneti atunci limita de rr la DS

doar cei care au peste 20 de rr sa intre :)

tu ai gandit ce ai zis sau ai aruncat niste cuvinte aiureA ?

ps : nu am un rr ... am ceva rr`e dar nu ma pot compara cu prearritii servarului

adika daca tot s`au scos de pe harti unde avea toecare o sansa

macar s fie corect pentru toata lumea ...

ds nu prea pica ... daca gasesti iteme astea pica la goblin ... si stai ca idiotu (cum am stat eu azi) 3 ore in tarkan sa iei un ds5 ... si face POC la goblin

hai sa presupunem ca iesea

si intram in Ds5 cu umilul meu dl de 4 rr

ce sanse aveam sa iau ceva daca nimeream cu un sm/mg de 10 rr ?

iti zik eu nici una

ti se pare corect ?

Posted

#Am fost in ds 3 de 2 ori!

- Prima data 4 bok +1 4 bok +2 si 3 bok +3.. [eram singur]

- A 2a oara 4 bok +1 2 bok +2 si 3 bok +3 [eram singur]

-de ce nu is 4 bok +1 / 4 bok +2 / 4bok +3?

Posted

Fara a avea vre-o relevanta in acceptarea sau respingerea sugestiei.

Pe server sunt aproximativ 400 de conturi conectate constant. Aici au postat 42 de usere din care 3 sunt vDragosh, bunny si ija, deci mai raman 39. 39 din 400 (aici includ doar conectarile simultane, nu cati useri sunt activi pe parcursul unei zile/saptamani) ti se pare a fi o majoritate?

da,veniti cu argumente sa ne convingeti sa acceptam situatia,nu e o consultare si probabil din cauza asta ne exprimam mai agresiv.

din 400 de conturi 100 cred ca stiu ce-i ala forum

Posted

#Am fost in ds 3 de 2 ori!

- Prima data 4 bok +1 4 bok +2 si 3 bok +3.. [eram singur]

- A 2a oara 4 bok +1 2 bok +2 si 3 bok +3 [eram singur]

-de ce nu is 4 bok +1 / 4 bok +2 / 4bok +3?

- a 3a oara in ds 3 4 bok+1 4bok +2 si 3 bok +3[eram singur]

Nu se poate face ceva sa fie tot 4 de +3?

Posted

eu nu am rr si nu ma plang...ca nu am jucat cat a jucat tyrexelu de exemplu...

si daca doar 100(aia de pe forum) din 400 vor bok la magazin si ceilalti nu vor ?

te-au cumparat sau ce ? pai pt. ce joci dak nu pt. exp si iteme(bok),sa le vinzi pe spe zeci de jwl's,sa faci seturi,etc... ce sa fac,sa stau ca tristu' in party si atat? nu nene,vreau sa ma bat cu goldenii. cu mg la lvl 300 stateam in lore 20 min. dupa ceas si aveam o satisfactie cand murea,acum ?? :crybaby:

Posted

Fara a avea vre-o relevanta in acceptarea sau respingerea sugestiei.

Pe server sunt aproximativ 400 de conturi conectate constant. Aici au postat 42 de usere din care 3 sunt vDragosh, bunny si ija, deci mai raman 39. 39 din 400 (aici includ doar conectarile simultane, nu cati useri sunt activi pe parcursul unei zile/saptamani) ti se pare a fi o majoritate?

Daca ai face un poll si ai anunta pe server ca exista acest poll, cu siguranta cel putin 90% din vot`uri vor fi pentru scoaterea goldenilor din DS (sunt multi care nu stiu sa utilizeze forumul sau nici nu au idee ca noi vorbim in acest thread despre goldenii din DS, sa nu mai zic si de faptul ca 50% din cei care posteaza sunt speriati de ceea ce vad ca se intampla, cum ar fi : suspend pe caracterul din joc atunci cand postezi la INFORMATII). In toate comunitatile pe care am frecventat exista un subforum special unde schimbarile sunt puse la vot pentru toti utilizatori! Daca voi considerati ca parerea noastra nu conteaza, nu stiu cum vom mai putea juca pe un asemenea server.

PS. Da un anunt pe server de genul : Doriti sa scoatem goldenii din DS? pm ADMIN; vei ramane surprins cu siguranta atunci cand vei vedea un minim de 90% din vot`uri PRO.

Posted

deci cred ca ne pierdem si noi rabdarea cand stam in tarkan 2 ore sa punem mana pe un eye si key +5 care pica la goblin

deci pune invaziile inapoi random

era rau cand erau random

dar macar aveai sansa sa prinzi goldeni

acum zi`mi tu mie ca ala de 1 rr poate prinde golden in ds6

cand el nu supravietuieste

cand erau random il prindea"la piatra" si dadea 1 ora in el :))

deci faza asta este avantaj pentru cei cu multe rr

degeaba ai micsorat puterea goldenilor

atata timp cat ei apar unu in altu si la aceleasi coord in DS

se pune unu cu multe rr acolo

si iti garantez eu ca nu prinzi nimik daca ai rr putine

poate ca si eu joc 12 ore pe zi ... dar poate ca m`am apucat de joc acum 1 saptamana ... asta inseamna ca nu am dreptu la iteme exec ?

pai puneti atunci limita de rr la DS

doar cei care au peste 20 de rr sa intre :)

tu ai gandit ce ai zis sau ai aruncat niste cuvinte aiureA ?

ps : nu am un rr ... am ceva rr`e dar nu ma pot compara cu prearritii servarului

adika daca tot s`au scos de pe harti unde avea toecare o sansa

macar s fie corect pentru toata lumea ...

ds nu prea pica ... daca gasesti iteme astea pica la goblin ... si stai ca idiotu (cum am stat eu azi) 3 ore in tarkan sa iei un ds5 ... si face POC la goblin

hai sa presupunem ca iesea

si intram in Ds5 cu umilul meu dl de 4 rr

ce sanse aveam sa iau ceva daca nimeream cu un sm/mg de 10 rr ?

iti zik eu nici una

ti se pare corect ?

deci corect majoritatea de pe server nu intra pe forum

iar din cate vad eu nimeni nu a zis ca e ok situatia asta

toata lumea vrea goldenii inapoi pe harti

luati in considerare majoritatea :)

ca asa e normal ...

o sa se ajunga la fel ca in CC

nu poti sa faci nimik acolo pentru ca dai de tyre

care se duce in ultimu CC si restu nu au nici o sansa

o sa fie acei 5 oameni care vor avea multe rr ... si vor face ds incontinuu iar noi restu vom sta sa ne uitam la ei

deeeeeeeci

FREE GOLDENS

Posted

eu nu am rr si nu ma plang...ca nu am jucat cat a jucat tyrexelu de exemplu...

si daca doar 100(aia de pe forum) din 400 vor bok la magazin si ceilalti nu vor ?

daca tu umbli cu cersitu sau astepti ca cei mari din guild sa te imbrace e problema ta.

eu de ex nu mai am nevoie de nik,dar imi place sa ma bat cu goldeny,din bok dau in guild daca vrea careva,restu caut pitici si le dau lor sau bag la goblin in aida pt pietricele care maresc optiunea galbena

esti nonrr si crezi ca nu faci fata....faci la +2

Posted

daca tot dai atata in stanga si in dreapta fa i pe aia cersetori nu pe mine . nu vorbii ca nu stii .

a primi fara sa ceri nu inseamna cersetorie :P

tu singur ai zis ca esti nonrr....si ca ne plangem prea mult.......deci:nu te intereseaza nu te baga

[vrei sa cresti la nr de postari fao in alta parte---zic asta ca nu e singuru topic in care te bagi fie ca zici ceva nou sau doar ca ai chef]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...