Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

Intrebare despre goldeni

Recommended Posts

Posted

cea mai tampita idee cu goldeni in DS

deja cei cu multe rr-uri numai in ds6 stau asa ca nu ai nici o sansa sa apuci macar un bok

la faza asta n-ai facut decat sa avantajezi pe cei mari si atat, daca n-ai cel putin 40-50 de rr n-are rost sa mergi in ds6 de exemplu unde Tyrexelu si-a facut casa:))

oricum e cea mai proasta alegere cu goldeni doar in DS

Posted

NU VA MAI DATI DOM'LE CU PAREREA PENTRU CA LUATI SS o luna de zile... i-a vedeti la sugestii ce se intampla....sssssshhhhhtttttt nu comentati impotriva lui vdragosh pentru ca va fi ultimul comentariu ce il veti putea face

Posted

NU VA MAI DATI DOM'LE CU PAREREA PENTRU CA LUATI SS o luna de zile... i-a vedeti la sugestii ce se intampla....sssssshhhhhtttttt nu comentati impotriva lui vdragosh pentru ca va fi ultimul comentariu ce il veti putea face

si dc sa nu imi spun parerea..crezi ca stau intr-un srv de mu?

daca iau ss pt cv ce nu am facut ma las si gata..nu stau sa ma rog de nimeni.

Posted

intocmai.. asa crede si vdragosh..ca lumea sta doar in serverul unde e el moderator.. dar aceeasidiscutie este si la sugestii unde el se baga si da ss la oameni pentru pareri..eu doar am atentionat modul de gandire al sau. oricum e de.....

Posted

cand invaziile nu erau anuntate nu era bine

acum cand sunt "anuntate" iar nu este bine

DS1 = 6 x Box of Luck ( = Box of Heaven )

DS2 = 6 x Box of Kundun +1

DS3 = 6 x Box of Kundun +2

DS4 = 6 x Box of Kundun +3

DS5 = 6 x Box of Kundun +4

DS6 = 6 x Box of Kundun +5

asa , cei cu multe rr-uri nu pot sa ii "incurce" pe cei mici in DS-urile mari daca nu au nivelul necesar :P

a vb inteligenta din tn acum te pomenesti ca nu poate sa aibe lvl 200 si 30 de rr :clap:

si cei mici care se plang se plang ca au 2 3 rr nu ca au lvl mic de obicei cresc ff greu de la lvl 350+ si stau si o luna pana dau rr deci 1 luna nu au nici o sansa la bok :-j eu nu am inteles deloc serv asta mereu au fost avantajati cei mari la inceput bk non rr cu set dd batea golden+5 sm nici cu 2 rr nu batea goldenu +5 din tarkan xp a fost marit dar uite unu mic da icarus ia la pt 5 k primele spoturi ca daca e mic nu face fata unu da k 7 la pt si ia 20 k ala da rr la 2-3 zile ala da la 20-30 de zile as putea sa fac o lista care sa duca la nesfarsit dar nu`mi bat capul ca nu am cu cn :-j :tiphat:

Posted

vdragosh,nu inteleg de ce nu tii cont si de parerea jucatorilor.Sunt cativa ,gen cei cu 50rr+ ,carora le convine extrem de mult faza cu goldeni in DS ,dar majoritatea,gen 10rr si mai jos fac fix pix intr'un DS unde intra 2-3 cu zeci de rr-uri .chiar daca poti sa omori goldenu +5 din 3-4 lovituri,te'ai gandit oare daca ajungi la el ? Goldenu ala n'o sa apara fix in capu meu ca sa'l omor repede,trebuie sal'l caut,si de obicei ,nu'l gasesc ca a fost deja omorat.Unde e fair play-ul ?? Tre sa fac DS la 3 dimineata ca sa prind un bok? De ce unii playeri tre sa joace la 3 dimineata si altii la 3 dupa-amiaza? nu tre sa faci un echilibru pentru ca toti sa ne bucuram de joc ??

Feedback-ul pe care il primesti de la jucatori e cel mai important pentru a face un server cat mai bun.Tu nu prea tii cont de asta si in curand multi jucatori vor pleca pentru ca ,pur si simplu , strici serverul !! :sef:

Si ma repet , daca bug-ul a aparut cand ai bagat goldenii in DS, de ce nu ii scoti sa vezi daca va disparea acest bug ?

Invazia RANDOM si NEANUNTATA e foarte ok , macar asa avem sanse egale.Chiar era foarte buna ideea.Ca s'au razvratit cativa ai schimbat repede,acuma ca se razvratesc toti nu mai schimbi nimic!! Ce tare...

Posted

mai nou pentru el la ceea ce ai scris ciugy.. ar trebui adaugat.. ca in loc sa tina cont de parerile majoritatzii mai bine da ss pe rand la fiecare si se duce naibii si "majoritatea"

Posted

mai nou pentru el la ceea ce ai scris ciugy.. ar trebui adaugat.. ca in loc sa tina cont de parerile majoritatzii mai bine da ss pe rand la fiecare si se duce naibii si "majoritatea"

Who died and made you leader of the resistance? o_O Calm down, nu mai ridica tonul ca nu-mi incalezesti temperatura camerei cu nervii tai.

Posted

mai nou pentru el la ceea ce ai scris ciuQy.. ar trebui adaugat.. ca in loc sa tina cont de parerile majoritatzii mai bine da ss pe rand la fiecare si se duce naibii si "majoritatea"

ala e un Q nu un G ... ms :)

Posted

sm:0rr 319 lvl,face fata la goldeny +2 cu qqqq

dar la lvl care il are intra in ds5[daca nu ma insel] nici nu face fata la monstri apoi sa vada 1 golden

undei avantaju pt cei mici?

Posted

sm:0rr 319 lvl,face fata la goldeny +2 cu qqqq

dar la lvl care il are intra in ds5[daca nu ma insel] nici nu face fata la monstri apoi sa vada 1 golden

undei avantaju pt cei mici?

de ce nu sunteti si voi cu 20-30rr?, cei care au rr`uri multe n`au fost mici ? :blink:

Posted

de ce nu sunteti si voi cu 20-30rr?, cei care au rr`uri multe n`au fost mici ? :blink:

pai te gandesti ca 1 poate juk in fiecare zi altu de 2 3 ori pe saptamana sau ca 1 joaca de cand e serv altu s`a apucat acum o luna adik cel care e mic nici nu trebuie sa mai joace pana la orma ca nu e vn lu x sau y ca e mai mare ca el cu 20-30 de rr bv imi place cum gandesti

mai pana la orma vb despre nonorocite de bokuri pe care toata lumea trebuia sa le procure cu usurinta de la ala cu lvl 300 non rr de rupea Q cand se batea cu +3 la ala cu 50 de rr de il ia 1 hit pe +5 chestia asta dezavantajeaza total pe cei mici ca itemele acum nici 1 jwl nu se mai vand numai bog, poh,clown antice uitate pe form la vanzari cumparari sau in joc zi ca dai 20 b pe un item lk dsr si abea gasesti daca gasesti sa se apuce 1 acum de mu linkmania pai saracu moare 2-3 luni fara ex pe el ca pana da rr sa poata face fata cry si sa incerce si el un ds 2-3 ii piere tot chefu

Guest Reload:)
Posted

ca de obicei vrajala multa ,spam cat cuprinde si fapte la rr db :cool2:

Posted

eu spun ca e minunat acum, de cand s-a bagat faza cu goldenii in ds n-am vazut nici un bok ( am bk 8 rr ).

Sincer era mai bine cu invaziile random. daca se vroia marirea popularitatii ds-ului, cred ca era de ajuns exp dublu.

Dragos, sper sa recitesti topicul in intregime si sa tragi o concluzie. Nu trebuie sa o aplici imediat, doar sa spui sa avem rabdare ( nu ca am avea incotro ) si sa dai un verdict.

Salutari :beer:

Posted

intocmai.. asa crede si vdragosh..ca lumea sta doar in serverul unde e el moderator.. dar aceeasidiscutie este si la sugestii unde el se baga si da ss la oameni pentru pareri..eu doar am atentionat modul de gandire al sau. oricum e de.....

sti foarte bine ca am dat suspend pentru jignirii, dezinformari, acuzatii nefondate ...

daca lua cineva suspend pentru "sugestii"(cereri) sau pentru ce povestesti tu mai sus veneai si cu dovezi .

data viitoare incearca te rog sa dai un exemplu de suspend dat pentru "sugestii"(cereri) . Pana atunci un mic suspend pentru dezinformare / acuzatii nefondate la adresa staff-ului .

a vb inteligenta din tn acum te pomenesti ca nu poate sa aibe lvl 200 si 30 de rr :clap:

si cei mici care se plang se plang ca au 2 3 rr nu ca au lvl mic de obicei cresc ff greu de la lvl 350+ si stau si o luna pana dau rr deci 1 luna nu au nici o sansa la bok :-j eu nu am inteles deloc serv asta mereu au fost avantajati cei mari la inceput bk non rr cu set dd batea golden+5 sm nici cu 2 rr nu batea goldenu +5 din tarkan xp a fost marit dar uite unu mic da icarus ia la pt 5 k primele spoturi ca daca e mic nu face fata unu da k 7 la pt si ia 20 k ala da rr la 2-3 zile ala da la 20-30 de zile as putea sa fac o lista care sa duca la nesfarsit dar nu`mi bat capul ca nu am cu cn :-j :tiphat:

ai inceput foarte urat ... un mic suspend si pentru tine . Cand o sa inveti sa respecti, o sa fii respectat :D

Inteleg ca vrei sa ai access la bok+5 de la lvl 200 cu 0 rr chiar daca esti SM .

Ai auzit de party ?

Daca tie ti se pare normal ca oricene sa aiba access la orice , atunci care mai este avantajul de a avea multe reset-uri ? Hai sa punem toate itemele ( din bok-uri , de la balgass, de la Kundun, aripile lvl1 si lvl2 , ...) sa cada de la toti mobii sau chiar la shop ca sa aveti toti "drepturi egale".

Daca ati jucat pe niste servere prost setate ( majoritatea copiate unul dupa celalalt ) nu inseamna ca trebuie sa impuneti si aici acele setari .

vdragosh,nu inteleg de ce nu tii cont si de parerea jucatorilor.Sunt cativa ,gen cei cu 50rr+ ,carora le convine extrem de mult faza cu goldeni in DS ,dar majoritatea,gen 10rr si mai jos fac fix pix intr'un DS unde intra 2-3 cu zeci de rr-uri .chiar daca poti sa omori goldenu +5 din 3-4 lovituri,te'ai gandit oare daca ajungi la el ? Goldenu ala n'o sa apara fix in capu meu ca sa'l omor repede,trebuie sal'l caut,si de obicei ,nu'l gasesc ca a fost deja omorat.Unde e fair play-ul ?? Tre sa fac DS la 3 dimineata ca sa prind un bok? De ce unii playeri tre sa joace la 3 dimineata si altii la 3 dupa-amiaza? nu tre sa faci un echilibru pentru ca toti sa ne bucuram de joc ??

Feedback-ul pe care il primesti de la jucatori e cel mai important pentru a face un server cat mai bun.Tu nu prea tii cont de asta si in curand multi jucatori vor pleca pentru ca ,pur si simplu , strici serverul !! :sef:

Si ma repet , daca bug-ul a aparut cand ai bagat goldenii in DS, de ce nu ii scoti sa vezi daca va disparea acest bug ?

Invazia RANDOM si NEANUNTATA e foarte ok , macar asa avem sanse egale.Chiar era foarte buna ideea.Ca s'au razvratit cativa ai schimbat repede,acuma ca se razvratesc toti nu mai schimbi nimic!! Ce tare...

Imi pare bine ca pus acest post . :D

"te'ai gandit oare daca ajungi la el ? Goldenu ala n'o sa apara fix in capu meu ca sa'l omor repede,trebuie sal'l caut,si de obicei ,nu'l gasesc ca a fost deja omorat"

so :

1. nu se intampla la fel daca goldenii erau pe alte harti ?

2. parca erau unii care spuneau ca DS-ul este prea mic si cei cu ES ii omoare pe toti dintr-o lovitura . Cand ajungeti la o concluzie comuna sa ma anuntati si pe mine =))

inca un suspend pentru dezinformare / acuzatii nefondate la adresa staff-ului :D

data viitoare sa dai incearca te rog sa dai un exemplu de ss dat pentru "sugestii"(cereri) .

eu spun ca e minunat acum, de cand s-a bagat faza cu goldenii in ds n-am vazut nici un bok ( am bk 8 rr ).

Sincer era mai bine cu invaziile random. daca se vroia marirea popularitatii ds-ului, cred ca era de ajuns exp dublu.

Dragos, sper sa recitesti topicul in intregime si sa tragi o concluzie. Nu trebuie sa o aplici imediat, doar sa spui sa avem rabdare ( nu ca am avea incotro ) si sa dai un verdict.

Salutari :beer:

de ce nu puteti toti sa vobiti ca Duff ?

Ce este aici ? Bar de negrii ?

Posted

Fara a avea vre-o relevanta in acceptarea sau respingerea sugestiei.

Pe server sunt aproximativ 400 de conturi conectate constant. Aici au postat 42 de usere din care 3 sunt vDragosh, bunny si ija, deci mai raman 39. 39 din 400 (aici includ doar conectarile simultane, nu cati useri sunt activi pe parcursul unei zile/saptamani) ti se pare a fi o majoritate?

Posted

vad ca ti-ai raspus singur aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4714329 =))

Posted

Fara a avea vre-o relevanta in acceptarea sau respingerea sugestiei.

Pe server sunt aproximativ 400 de conturi conectate constant. Aici au postat 42 de usere din care 3 sunt vDragosh, bunny si ija, deci mai raman 39. 39 din 400 (aici includ doar conectarile simultane, nu cati useri sunt activi pe parcursul unei zile/saptamani) ti se pare a fi o majoritate?

e ushor sa vb cand stai pe bara si te uiti..

nu toata lumea a facut full,nu toata lumea are 30-40 rr sa se duca in ds

nu toata lumea poate sa plece de pe spot/tark sa stea 20 min in ds pt un bok(daca il ia si pe ala)

4.mai bn dati closed pana gaseste dragos o modalitate sa anunte invaziile pe global si sa scoata goldeni din ds (parca asta spunea ca vrea sa faca) decat sa dati ss intr-una,

Posted

s

1. nu se intampla la fel daca goldenii erau pe alte harti ?

2. parca erau unii care spuneau ca DS-ul este prea mic si cei cu ES ii omoare pe toti dintr-o lovitura . Cand ajungeti la o concluzie comuna sa ma anuntati si pe mine =))

referitor la asta...cand erau goldenii pe alte hartzi era diferit dc intrebi poate...pt ca prindeai goldenu puteai sa ai 1 rr 2 rr 3 rr sau chiar 0 rr si te tinea hp'ul , faceai poza cu ''prada'' si dadeai in el pana murea unu dak venea cineva sa'l omoare sau eventual sa faca ks print pac SS corect?

cum sa faci asa ceva in ds? ks la golden ds? ss pt ks la golden in ds? :-? chiar dak iti apare goldenu exact in fatza vine altu din spate si s'a dus bok'ul

app ati micsorat drop'ul la itemele de ds?

Posted

pt murdoc....cum poti cere majoritatii sa posteze aici ...dak faci un calcul nu foarte precis...150+jucatorii in alianta honey unde dak prinzi un tyrexelu in ds e clar poate cu noroc sa prinzi un golden asta nefiind doar tu cu el in ds....alyanta hh 100+jucatorii (poate nu toti on in acelasi timp) si acolo si din 400 de jucatori conectati saptamanal mai raman 150-200 ... fak referire la cele 2 aliante stiind ca ele sun cu cele mai multe rru`ri pe server...dar preferati sa da`ti suspenduri pt ce ?ca ne exprimam parerea despre anumite lucruri in joc care s`au schimbat fara sa fim intrebati?si dak rugam schimbarea anumitor lucruri suntem atentionati sau suspendati?lasa`ti invazile random si nu cred ca o sa`l mai vedem pe tyrexelu sau alcineva cu mutle rru`ri plimbandu`se prin tarkan/altans 1 ora sa caute un golden...poate dak postam toti si ne exprimam parerea in legatura cu asta o sa se tina cont si de noi...da pana atunci preferam sa zicem ca noi nu suntem majoritatea :|

Posted

deci in 2 ore de tarkan NU A PICAT NICI UN EYE +5

au fost si astea trecute la iteme rare ?

deci mariti macar dropu ala

am facut 2 lvl la draq =))

de la 319 la 321 de cand caut eye in tarkan

dupa 3 ore imi da unu eye ... si pica la goblin

uhuuuuuuuuuuuu

super tare frate

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...