Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

Intrebare despre goldeni

Recommended Posts

Posted

mda ce pot zice

iar ai facut o tampenie

ai vrut sa faci Ds`u mai atragator si ai facut o mare porcarie

goldenii din alte harti pun pariu ca nu au bug :)) doar nu vrei tu sa ii bagi

stim ca linkmania se vrea un server aparte,

si e ok ... nu vrem exp de 9999x nu vrem BoK in shop

dar in directia asta va ajunge un server FARA OAMENI

stim ca esti nou ... dar mai demult erau 2 servere FULL

acum cu 1 singur server nu l`am vazut full

ce pot zice ...

KEEP UP THE GOOD WORK

mdea ,asa ca idee sa stii si u vdragosh nu este nou ,el este la conducerea serv de cand sa infiintat din cate stiu eu ,si el stie foarte bine cum era inainte cu inv si toata lumea era multumita ,nu erau discutii pe tema asta si nici atatea probleme cum sunt acum ,daca ar fi tinut in frau playeri cum ii facea si inainte nu cred ca se ajungea aici

Posted

Daca mai continuati cu mistori si alte prostii cred ca ii va scoate de tot.

imi cer mii de scuze,nu am avut nici cea mai mica intentie sa fac asta,faceam lobby!

Posted

mda ce pot zice

iar ai facut o tampenie

ai vrut sa faci Ds`u mai atragator si ai facut o mare porcarie

goldenii din alte harti pun pariu ca nu au bug :)) doar nu vrei tu sa ii bagi

stim ca linkmania se vrea un server aparte,

si e ok ... nu vrem exp de 9999x nu vrem BoK in shop

dar in directia asta va ajunge un server FARA OAMENI

stim ca esti nou ... dar mai demult erau 2 servere FULL

acum cu 1 singur server nu l`am vazut full

ce pot zice ...

KEEP UP THE GOOD WORK

"ce poti zice ?"

Iti spun eu ... citeste si informeaza-te inainte sa afirmi ceva .

Acum este un singur server si acela nu este plin pentru ca am eu grija sa aiba multe locuri . De ce ? Ca sa nu existe probleme de comunicare intre jucatori .

- Server-ul actual are mai multe locuri decat cele 2 servere care erau mai demult la un loc .

Daca vrei neaparat, pot sa micsorez numarul de locuri ca sa fie serverul plin . Daca fac asta , o sa te simti mai bine ? #-o

- Server-ul actual are peste 200 de spoturi : cam de 4 ori mai mult decat cele 2 servere care erau mai demult la un loc

Parca am mai spus asta cand am explicat de ce nu se bate lumea pe BC-uri si DS-uri .

Istoria goldenilor ( pentru cei care nu stiu sa foloseasca un forum sau sa ii intrebe pe ceilalti jucatori ):

1. pe S2 nu se anuntau invaziile . Inca nu am gasit rezolvare

2. am pus acele invazii neanuntate sa apara aleator . De ce ? Ca sa nu profite de ele doar cei care stiau cand au loc invaziile . Atunci , ca si acum , majoritatea au fost impotriva.

3. am adaugat cativa goldeni si in DS .

4. dupa adaugarea goldenilor in DS , a aparut un bug la goldeni de pe celelalte harti .

5. am scos goldenii de pe celelalte harti si am crescut nr. de goldeni din DS

6. am scazut rezistenta goldenilor din DS ca sa aveti "drepturi egale" :)) indiferent de numarul de reset-uri

END.

PS: Cand o sa repar problema cu anuntarea invaziilor, o sa mut toti goldenii pe hartile normale si o sa gasesc alta metoda de a atrage jucatorii in DS .

http://img651.imageshack.us/i/mywish.png/

gata ? mai ai ? :|

da, mai am .
Posted

Marirea sau micsorarea rezistentelorr e ca si o apa de ploaie..tot aia de multe rr sunt favorizati...adevarul e ca e o mare idiotenie goldeni in ds...da nu vreti sa recunoasteti in ruptul capului ca e o prostie..E chiar asa de dificil sa puneti un poll sa vedeti parerea oamenilor de pe server????????????

Posted

Marirea sau micsorarea rezistentelorr e ca si o apa de ploaie..tot aia de multe rr sunt favorizati...adevarul e ca e o mare idiotenie goldeni in ds...da nu vreti sa recunoasteti in ruptul capului ca e o prostie..

De ce este "apa de ploaie" ? S-a plans lumea ca nu pot sa omoare repede goldenii pt ca vin cei cu multe reseturi peste ei . Acum au sanse cat de cat egale .

Recunosc ca argumentele voastre(chiar si alea care lipsesc cu desavarsire) sunt niste prostii :>

Posted

pai ala cu 30 rr pur si simplu se plimba su es..eu ca bk ce fac????sau un dl......pune si es la toti atunci si e egalitate...nu goldenii in ds sunt problema ci comasarea lor intr-un spatiu restrans unde sunt ei favorizati...nu rezistentele ci faptul ca bk si dl ajung la ei mult mai dificil in acel spatiu restrans decit mg si sm...ca sa nu mai vorbim de un elf pe energy....el va omoara un golden la acelasi nr de rr la fel ca un sm sau mg?????oare????

Posted

PS: Cand o sa repar problema cu anuntarea invaziilor, o sa mut toti goldenii pe hartile normale si o sa gasesc alta metoda de a atrage jucatorii in DS .

da, mai am .

totusi nu neai zis ce parere ai despre sugestia mea... cu siguranta ar atrage oameni multi in ds.

Posted

totusi nu neai zis ce parere ai despre sugestia mea... cu siguranta ar atrage oameni multi in ds.

sugestiile tale nu sunt rele ... incerc sa gasesc cum si daca pot sa le implementez pe acest server .
Posted

ai crescut numarul de goldeni dar in schimb ds`ul este la 2 ore acum:)

DS5 = totul ok. (12 goldeni)

ps. ar trebui sa puneti drop-ul (eye & key) sa pice mai des.. sau macar sa ridicati rata la goblin. am stat azi 4 ore sa fac un ds.

Posted

sugestiile tale nu sunt rele ... incerc sa gasesc cum si daca pot sa le implementez pe acest server .

adica bk 2 rr pot sa dau 1 hit la golden +5?:D :>

Posted

ps. ar trebui sa puneti drop-ul (eye & key) sa pice mai des.. sau macar sa ridicati rata la goblin.

sau NU ! ( clar NU :> )

am stat azi 4 ore sa fac un ds.

Foarte BINE !!! inca ai stat putin :-?

Posted

ai crescut numarul de goldeni dar in schimb ds`ul este la 2 ore acum:)

DS5 = totul ok. (12 goldeni)

ps. ar trebui sa puneti drop-ul (eye & key) sa pice mai des.. sau macar sa ridicati rata la goblin. am stat azi 4 ore sa fac un ds.

DS-ul era la 2 ore de la inceput.

daca drop-ul la ingredientele pentru invitatia de DS sunt greu de gasit => au mai aparut niste iteme cu valoare pe piatza MU-ului :D

Posted

DS-ul era la 2 ore de la inceput.

daca drop-ul la ingredientele pentru invitatia de DS sunt greu de gasit => au mai aparut niste iteme cu valoare pe piatza MU-ului :D

care era si asa proasta...totusi unde pica alea de ds 5 ca eu nu am vazut niciodata key sau eye de +5

Posted

"ce poti zice ?"

Iti spun eu ... citeste si informeaza-te inainte sa afirmi ceva .

Acum este un singur server si acela nu este plin pentru ca am eu grija sa aiba multe locuri . De ce ? Ca sa nu existe probleme de comunicare intre jucatori .

- Server-ul actual are mai multe locuri decat cele 2 servere care erau mai demult la un loc .

Daca vrei neaparat, pot sa micsorez numarul de locuri ca sa fie serverul plin . Daca fac asta , o sa te simti mai bine ? #-o

- Server-ul actual are peste 200 de spoturi : cam de 4 ori mai mult decat cele 2 servere care erau mai demult la un loc

Parca am mai spus asta cand am explicat de ce nu se bate lumea pe BC-uri si DS-uri .

Istoria goldenilor ( pentru cei care nu stiu sa foloseasca un forum sau sa ii intrebe pe ceilalti jucatori ):

1. pe S2 nu se anuntau invaziile . Inca nu am gasit rezolvare

2. am pus acele invazii neanuntate sa apara aleator . De ce ? Ca sa nu profite de ele doar cei care stiau cand au loc invaziile . Atunci , ca si acum , majoritatea au fost impotriva.

3. am adaugat cativa goldeni si in DS .

4. dupa adaugarea goldenilor in DS , a aparut un bug la goldeni de pe celelalte harti .

6. am scazut rezistenta goldenilor din DS ca sa aveti "drepturi egale" :)) indiferent de numarul de reset-uri

END.

da, mai am .

atentie nu am zis ca tot ce ai facut a fost o tampenie ...

eu m-am referit doar la faza cu goldenii in DS

nu zic ca nu sunt mai multe locuri

dar teoretic vorbind , avand in vedere vechimea servarului acum ar fi trebuit sa aibe mult mai multi oameni

vorba nemtului .... masoara de 2 ori si executa o data

cat despre "repararea" fazei cu anuntarea invaziilor

e mai bine neanuntata

astfel cel cu 3 rr are aceeasi sansa sa prinda un golden ca cel cu 100 ... simplu noroc

am pati`o de cateva ori sa ma plimb prin atlans in control si m`am trezit fix cu goldenu in cap

sa nu zic ca am reusit sa iau 12 +4 in o singura trecere

avand in vedere ca am un dl mic si amarat de 4 rr

daca era anuntata clar nu mai apucam nimik pentru ca veneai prearritii servarului

si oricum invazia neanuntata este mult mai buna decat goldenii in DS

poate ca ai micsorat puterea goldenilor

dar e cam greu sa stai in viata la 1 rr in ds6

asa in tarkan prinzi goldenu "la piatra" si te streezi 1 ora sa il omori :))

ps: 200 spoturi ... da 200 spoturi pentru sm si mg .... bk si dl is degeaba :)))

mai aduna si tu unele spoturi .... nu punctiforme ... da acolo mai stranse nu ar fi rau

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 28 2010, 21:19)

care era si asa proasta...totusi unde pica alea de ds 5 ca eu nu am vazut niciodata key sau eye de +5

Iti vand eu :D

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Jan 28 2010, 21:19) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Iti vand eu :D

cu cat?? ca nu sunt bogat..am si eu cateva jwl's acolo.... :(

Posted

ok...daca bugu-ul acesta a aparut dupa ce ati bagat goldeni in ds...uhmm...ca sa-l reparati ..nu trebuie oare sa scoateti goldenii din ds? :dontknow: :dontknow: dupa gandirea mea ...orice efect are o cauza,daca inlaturam cauza dispare efectu. Sau ma insel eu cumva??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...