Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

Intrebare despre goldeni

Recommended Posts

Posted

intrebare pt cine stie...unde cad itemele de ds mai exact?? alea de ds 4 stiu ca pica lt 7 si ds 6 arena/k7/kanturu 3 dar itemele de ds 2/3/5 unde pica ca sa stiu si eu de unde sa fac invitatie

Posted

Devil Square v3 :P , DS-ul este din 2 in 2 ore ( my bad )

minutul        5               10               15
DS6       4 x bok +4       4 x bok +5       4 x bok +5

ds6 trecut a fost cum ai zis tu aici dar ds asta care abia s-a terminat au fost asa : 2 de +4 primul val , 1 de +5 al doilea si la sfarsit nimic

din cate am inteles si in ds5 s-a intamplat la fel , adica tot 7 goldeni in loc de 12

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 27 2010, 19:40)

daca bagi mai multi goldeni tot la fel va fi ...singura schimbare e ca cei mari vor putea prinde si mai multe bokuri...eu ca bk cu 2rr tre sa stau 1-2 min sa bat un +3...la +4 cred ca tre sa stau si 4 minute pe golden...aia mari se duc si ii dau o lovitura si goldenu moare el nu sta mai mult de 1 min sa omoare un golden si sa gaseasca alt goldenl...deci cu ce ma ajuta pe mine faptul ca sau bagat mai multi goldeni???vreau doar sami zici la ce chestie va gandeati cand ati facut aceasta schimbare???cu ce credeai ca ne va ajuta aceasta schimbare de la 6 goldeni la 12??cu ce ma ajuta pe mine ca sunt 6 goldeni in ds sau sunt 12 daca eu totusi nu prind niciunul..

cred ca trebuie sa mai treci o data pe la scoala. grea matematica asta ...

cred ca am scris foarte clar : am pus 12 in loc de 6 pentru ca DS-ul este din 2 in 2 ore ( nu o data pe ora cum presupuneam )

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Jan 27 2010, 19:40) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

daca bagi mai multi goldeni tot la fel va fi ...singura schimbare e ca cei mari vor putea prinde si mai multe bokuri...eu ca bk cu 2rr tre sa stau 1-2 min sa bat un +3...la +4 cred ca tre sa stau si 4 minute pe golden...aia mari se duc si ii dau o lovitura si goldenu moare el nu sta mai mult de 1 min sa omoare un golden si sa gaseasca alt goldenl...deci cu ce ma ajuta pe mine faptul ca sau bagat mai multi goldeni???vreau doar sami zici la ce chestie va gandeati cand ati facut aceasta schimbare???cu ce credeai ca ne va ajuta aceasta schimbare de la 6 goldeni la 12??cu ce ma ajuta pe mine ca sunt 6 goldeni in ds sau sunt 12 daca eu totusi nu prind niciunul..

cred ca trebuie sa mai treci o data pe la scoala. grea matematica asta ...

cred ca am scris foarte clar : am pus 12 in loc de 6 pentru ca DS-ul este din 2 in 2 ore ( nu o data pe ora cum presupuneam )

da mai da care e diferenta??pur si simplu eu oricum nu o sa prind goldeni deci pentru mine situatia nu s-a schimbat de loc...tot 0 goldeni prind daca e unu cu 20 de rr-uri doar ca acum cei mari vor avea si mai multe iteme....cum a mai spus cnv: ma duc cc: dau de aia mari/ ma duc balgas: iar aia mari/ma duc ds: aceasi chestie....dar pentru noi astia mici de 2-3 rruri unde e dreptatea??

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Jan 28 2010, 10:18) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

da mai da care e diferenta??pur si simplu eu oricum nu o sa prind goldeni deci pentru mine situatia nu s-a schimbat de loc...tot 0 goldeni prind daca e unu cu 20 de rr-uri doar ca acum cei mari vor avea si mai multe iteme....cum a mai spus cnv: ma duc cc: dau de aia mari/ ma duc balgas: iar aia mari/ma duc ds: aceasi chestie....dar pentru noi astia mici de 2-3 rruri unde e dreptatea??

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Jan 28 2010, 10:18) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

o sa micsorez rezistenta goldenilor cat timp sunt in DS-uri ca sa fie "dreptate" =)) ( ca sa fie omorati la fel de repede indiferent de nr de rr-uri al jucatorilor)

unde este dreptatea in viatza reala ? cel mai puternic castiga :P

unde este dreptatea cand x-ulescu face aripi +13 din prima incercare iar tu pierzi 10 aripi si tot la +9 ai ramas ? :P

da dar totusi cand erau invaziile random chiar si anuntate cine prindea goldenu era a lui nu facea nimeni pk/ks la golden....nu cred ca acum in ds se va utiliza aceasta regula...va fi doar bunul simt care din pacate la unii playeri nu exista...

Posted

da mai bn le pui la shop decat in ds..asha macar stim k nu o sa se mai faca trade cu iteme

decat sa dau marea cu sare pe 1 item lk,mana sau zen+0

=))

=)) =))

=)) =)) =))

=)) =)) =)) =))

Posted

ds6 trecut a fost cum ai zis tu aici dar ds asta care abia s-a terminat au fost asa : 2 de +4 primul val , 1 de +5 al doilea si la sfarsit nimic

din cate am inteles si in ds5 s-a intamplat la fel , adica tot 7 goldeni in loc de 12

dragos dai cu ochiu si aici?

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 28 2010, 11:08)

deci dragosh...vor fi eliberati bietii goldeni din ds?? -_- ...vezi ca daca nu le dai drumu vin cu protectia goldenilor...

FREE GOLDEN'S

goldenii nu fac parte din speciile protejate :P , sunt paraziti =))
Posted

studiez / testez ...

Posted

sincer ,fara suparare asta e bataie de joc ,vb colegului de mai sus ...ce pot prinde eu cand vine un maniac si trage 1 data cu evil spirits si ia toti goldeni din ds ?asta inseamna rezolvare ?ce este atat de greu sa lasi invaziile asa cum erau inainte ,3 sferturi de serv doreste inv ,1 sfert fiind fanii mei (dusmanii) din Honey doresc goldeni in ds ,si ca de obicei iei ia totul ,restul mai prichindei apuca dragonasi de bok +1 ,daca ii apuca si pe aia ,de ce nu se poate asculta si de restul playerilor ?noi nu avem un cuvant de spus?chiar asa nu conteaza ?ptr ce mai jucam ?ca sa isi bata toti copii joc de noi ?pana la urma e un joc ,nu ar trebui sa fie ura asa cum este acum si dusmanie ,dar ce mai conteaza ,nu mai este distractia care era acum cativa ani pe linkmania

Posted

Personal am destule rr incat sa prind ceva goldeni in ds , desi nu pt asta merg in ds.

Dupa mine ds 6 e pt exp. daca te-ai saturat de stat pe spot, mai mergi intr-un ds , intr-un bc in limita timpului disponibil .

Nu inteleg dc s-au mutat toti goldenii in ds, daca am chef de invazii ar trebui sa stau pe harti sa-i caut, nu sa intru din 2 in 2 ore in ds si sa am garantat bokuri(cred ca era suficient ca si recompensa in ds sa apara 2-4 goldeni in ultimele 5 min.) :-?

Posted

Personal am destule rr incat sa prind ceva goldeni in ds , desi nu pt asta merg in ds.

Dupa mine ds 6 e pt exp. daca te-ai saturat de stat pe spot, mai mergi intr-un ds , intr-un bc in limita timpului disponibil .

Nu inteleg dc s-au mutat toti goldenii in ds, daca am chef de invazii ar trebui sa stau pe harti sa-i caut, nu sa intru din 2 in 2 ore in ds si sa am garantat bokuri(cred ca era suficient ca si recompensa in ds sa apara 2-4 goldeni in ultimele 5 min.) :-?

asta si era una dintre distractiile de pe serv ,sa cauti goldeni cand te plictiseai de xp ,mai faceai 1 inv era altceva ,acum te duci ds iei din start 12 goldeni daca esti barosan si te`ai scos din foame ,dar restu ce fac?stau ca saracii imbracati din box si heart ,sau stam cate 2-3 zile in crywolf ca sa facem poh sa cumparam 1 item?chiar e frumos asa ceva?de ce sa nu fim toti egali ?bineinteles in rr`uri nu se poate asa batand din palme,doar cu timpul si jucand foarte mult ,dar din fericire nu toti suntem maniaci sa punem toata familia sa joace asa cum sunt unii de pe serv ,chiar nu se poate reveni la normal cu inv ?este atat de greu sa scrii o comanda sau eu stiu ce tre sa faci

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Jan 28 2010, 11:08) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

deci dragosh...vor fi eliberati bietii goldeni din ds?? -_- ...vezi ca daca nu le dai drumu vin cu protectia goldenilor...

FREE GOLDEN'S

ba da ...nu vezi ca sunt pe cale de disparitie?? In ds mereu mor..asa pe harti poate mai scapa 1-2 deci:

FREE GOLDEN'S !!!! GREVAAAA!!!!

Posted

Asa cum a fost cu ridicarea pretului la post...pune un Poll si vezi daca lumea vrea invaziile inapoi sau vrea goldeni in ds...o sa constati cu stupoare ca ideea cu ds-ul e dezagreabila si putini vor asa ceva.....chiar e asa greu sa tii cont de parerea majoritatii???????

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 28 2010, 12:42)

ba da ...nu vezi ca sunt pe cale de disparitie?? In ds mereu mor..asa pe harti poate mai scapa 1-2 deci:

FREE GOLDEN'S !!!! GREVAAAA!!!!

deci facem GREVA ,VREM INVAZIIIIIIII,VREM DREPTATEEEE

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ Jan 28 2010, 11:08) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

FREE GOLDEN'S

mda ce pot zice

iar ai facut o tampenie

ai vrut sa faci Ds`u mai atragator si ai facut o mare porcarie

goldenii din alte harti pun pariu ca nu au bug :)) doar nu vrei tu sa ii bagi

stim ca linkmania se vrea un server aparte,

si e ok ... nu vrem exp de 9999x nu vrem BoK in shop

dar in directia asta va ajunge un server FARA OAMENI

stim ca esti nou ... dar mai demult erau 2 servere FULL

acum cu 1 singur server nu l`am vazut full

ce pot zice ...

KEEP UP THE GOOD WORK

Guest LuckyBoy
Posted

Ar fi mai bine sa se revina la invazii... ar fi sanse cat de cat egale pentru toti sa prinda bok la invazii.

Sper sa se revina..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...