Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

Intrebare despre goldeni

Recommended Posts

Posted

da foarte frumos ..hai ca daca a chinuiti un pic mai mult o sa faceti lumea sa plece de pe server

+1

greu greu dar nici chiar asa...

Posted

nu este chiar totul batut in cuie

deci(asa ca sa incep cu o vorba de blonda) , in cc cei cu rr multe fac legea, la cry event la fel,la cs,idem.

acum si la ds(in toate chiar dak nu asta a fost ideea) . cred k trebuie skimbat ceva si sper sa se intample asta.

Posted

Devil Square v2 :P

minutul        5               10               15

DS1       2 x box Luck     2 x box Luck     2 x bok +1
DS2       2 x box Luck     2 x bok +1       2 x bok +2
DS3       2 x bok +1       2 x bok +2       2 x bok +3
DS4       2 x bok +2       2 x bok +3       2 x bok +4
DS5       2 x bok +3       2 x bok +4       2 x bok +5
DS6       2 x bok +4       2 x bok +5       2 x bok +5

Guest elvenking
Posted

Din pacate pe cel mai bun server de MU pe care l-am gasit s-a facut cea mai cretina schimbare cu putinta. In loc sa echilibrati cumva nu faceti decat sa inclinati si mai mult balanta in favoarea celor care deja au zeci de rr-uri, seturi ancient,exc, etc.

Am revenit sa joc dupa multi ani de pauza, dar daca ramane asa renunt de tot; jocul si-asa e "depasit" din multe puncte de vedere, si numai specificul serverului Linkmania il mai facea atragator. Daca va bateti joc de el asta e..ramaneti cu cei care au 15rr+ si asta e...sa vedem cand se vor satura si ei. Invaziile au fost mereu unul din cele mai "fun" aspecte ale jocului..pentru ce sa mai jucam?doar asa sa pierdem cateva luni in party on,semi-afk,afk, doar doar reusim sa facem mai multe rr-uri ca aia care joaca de luni de zile si apucam si noi 1-2 bok prin DS ? Sau trebuie sa intram numai intre 5-7 AM sperand ca cei cu rr multe dorm ?sau poate sa stam cu ochii pe status toata ziua si sa ne rugam ca cei cu 10-15 rr mai multe ca noi au depasit limita la care pot intra in acelasi DS cu noi?

Serios, daca chiar vreti sa le mai dati bonusuri , (de parca ar mai avea nevoie), dati-le cateva bok5 sau anc. sau ce vreti voi pt fiecare reset dar lasati-ne si noua o sansa sa apucam ceva..Da, sigur, pot sa ma duc si sa fac iau bok1 (daca nu au dat rr de curand "aia mari"), si o sa am set pad la 5 rr-uri..wow..ce tare,nu?

Mi se pare de bun simt propunerea celui dinaintea mea referitoare la adaugarea unor recompense speciale pt DS, dar NU ne luati invaziile...

Posted

:-O :-O :-O :-O :-O

FREE GOLDEN'S :director: :protest:

PE CAMP,sa ne stricam ochii dupa ei :duel:

Posted

inainte aveai sanse sa prinzi golden in tarkan atlans acum de cand sunt numai in ds...intr'un spatiu restrans nu ai cum sa prinzi goldeni

is bk am 8 rr tre sa dau macar 2 kombo in golden +5

am intrat din curiozitate ieri in ds6 ... erau vreo 3 sm/mg cu 10 rr+ si am vazut goldenu doar 5 secunde :)

nu este corect fata de restu toti avem dreptul de a ni se oferi sansa sa ne facem seturi sa facem trade'uri nu doar cei care pot omora 1 golden+5 in 2 secunde.

ati facut invaziile randomn...ok...multi s'au impacat cu ideea , dar asa...e urat...foarte urat

Posted

inainte aveai sanse sa prinzi golden in tarkan atlans acum de cand sunt numai in ds...intr'un spatiu restrans nu ai cum sa prinzi goldeni

is bk am 8 rr tre sa dau macar 2 kombo in golden +5

am intrat din curiozitate ieri in ds6 ... erau vreo 3 sm/mg cu 10 rr+ si am vazut goldenu doar 5 secunde :)

nu este corect fata de restu toti avem dreptul de a ni se oferi sansa sa ne facem seturi sa facem trade'uri nu doar cei care pot omora 1 golden+5 in 2 secunde.

ati facut invaziile randomn...ok...multi s'au impacat cu ideea , dar asa...e urat...foarte urat

corect noi astia mici navem nici o sansa sa prindem un golden de+5 ziua poate noaptea da icn crezic a sta taota noaptea ca sa prinda golde +5 e o mare prostie cu goldeni in ds asa cv nam vazut in fine nu e corect ce ati facut cu invazile

Posted

Domnule vdragosh, este de ajuns ca le oferiti celor cu multe rr`uri cs,cc,balgass,kanturu event.

Lasati si la celor mici o preocupare cum ar fi INVAZIILE :| Nimeni nu rezista sa faca un minim de 10 rr`uri fara a avea o mica recompensa. Nu credeti ca a devenit plictisitor si totodata enervant jocul ? De fiecare data cand incerci sa castigi ceva nu poti pentru ca tot timpul va fi unul mai mare decat tine si iti va lua din fata:|

PS, sunt bug-uri la goldenii din orase, REPARATI BUG-UL si nu stricati serverul mai tare!

Posted

era mai bine inainte....ds 1 box of luck...ds2 bok+1..ds3 bok+2 ..ds 4 bok+3..ds 5 bok+4..ds 6 bok+5

Posted

da sau asa...eu bk de 2 rr in ds 5 la goldeni+4 nu am nici o sansa daca sunt alti cu mai multe rr-uri vin dau una la golden si gata..asa daca ma plimb prin atlans poate mai dau peste un golden si acolo sigur nu vine altu sa dea peste mine ca ia ss...

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 26 2010, 21:06)

era mai bine inainte....ds 1 box of luck...ds2 bok+1..ds3 bok+2 ..ds 4 bok+3..ds 5 bok+4..ds 6 bok+5

:sef:

Posted

Eu am 1 singura si simpla intrebare....se mai baga goldenii sau nu?...sa stiu daca mai fac xp sau imi caut alt server...ca nu o sa stau ca robotu la xp sa fac zeci de rr ....doar doar apuc si eu un golden in ds sa imi cada o prastie de item....farmecul jocului sunt INVAZIILE....faci lvl si xp ca sa poti face o invazie..sa iti poti crea un set bun....pentru ca de fapt si de drept nu poti face duel la non rr cu unu cu 50...si nu ii poti face ks la unu cu 50...asta nu e nici reglementare nici nimik..e bataie de joc fata de cei cu putine rr...Ai nevoie de item exe la aripi...la craft...la facut un fenrir......de unde iau??dau 500 jwl pe un item pentru aripi???pentru ca cei cu mutle rr vor creste instant preturile..si cei mici nu le pot procura din cauza lor si din lipsa ks in ds.......

Posted

DS3 minutu 5

http://img39.imageshack.us/img39/3043/screen012712070008.jpg

deci unde e goldenu ala +1 ?

Posted

Devil Square v3 :P , DS-ul este din 2 in 2 ore ( my bad )

DS1       4 x box Luck     4 x box Luck     4 x bok +1
DS2       4 x box Luck     4 x bok +1       4 x bok +2
DS3       4 x bok +1       4 x bok +2       4 x bok +3
DS4       4 x bok +2       4 x bok +3       4 x bok +4
DS5       4 x bok +3       4 x bok +4       4 x bok +5
DS6       4 x bok +4       4 x bok +5       4 x bok +5

DS3 minutu 5

http://img39.imageshack.us/img39/3043/screen012712070008.jpg

deci unde e goldenu ala +1 ?

fixed .
Posted

vdragosh acest bug cu goldeni in oras nu se poate rezolva? sau nici nu vrei? eu nu ma pot plange ca nu prind golden in ds ca am 21 rr dar si mie mi-a placut mereu sa fac invazi si cred ca 99% din playeri vor invazia inapoi.ms

Posted

FREE GOLDEN'S :director: :protest:

PE CAMP,sa ne stricam ochii dupa ei :duel:

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

p.s. :nu e spam,e LOBBY

Posted

Devil Square v3 :P , DS-ul este din 2 in 2 ore ( my bad )

DS1       4 x box Luck     4 x box Luck     4 x bok +1
DS2       4 x box Luck     4 x bok +1       4 x bok +2
DS3       4 x bok +1       4 x bok +2       4 x bok +3
DS4       4 x bok +2       4 x bok +3       4 x bok +4
DS5       4 x bok +3       4 x bok +4       4 x bok +5
DS6       4 x bok +4       4 x bok +5       4 x bok +5

fixed .

daca bagi mai multi goldeni tot la fel va fi ...singura schimbare e ca cei mari vor putea prinde si mai multe bokuri...eu ca bk cu 2rr tre sa stau 1-2 min sa bat un +3...la +4 cred ca tre sa stau si 4 minute pe golden...aia mari se duc si ii dau o lovitura si goldenu moare el nu sta mai mult de 1 min sa omoare un golden si sa gaseasca alt goldenl...deci cu ce ma ajuta pe mine faptul ca sau bagat mai multi goldeni???vreau doar sami zici la ce chestie va gandeati cand ati facut aceasta schimbare???cu ce credeai ca ne va ajuta aceasta schimbare de la 6 goldeni la 12??cu ce ma ajuta pe mine ca sunt 6 goldeni in ds sau sunt 12 daca eu totusi nu prind niciunul..

Posted

pentru voi , playerii , am o sugestie . Cereti rr db , multi v-ati apucat de curand sau ati facut greseli pe care le regretati . Eu momentan joc pentru a face multe rr si ai face viata un calvar unui copil prost care s-a crezut hacker . :beer:

Posted

pentru voi , playerii , am o sugestie . Cereti rr db , multi v-ati apucat de curand sau ati facut greseli pe care le regretati . Eu momentan joc pentru a face multe rr si ai face viata un calvar unui copil prost care s-a crezut hacker . :beer:

toti trebuie sa avem 1 hobby :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...