Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

Intrebare despre goldeni

Recommended Posts

Posted

Goldeni apar numai in ds acum sau se mai pot gasi si pe celelalte harti atunci cand este invazia (neanuntata pe global). Spunetimi si mie ca sa stiu daca mai are rost sa caut goldeni.

Posted

se pare ca goldenii din afara Devil Square -ului au un bug =>

au ramas goldeni DOAR in Devil Square

pai si nu se pot adauga iar inafara DS...ca daca sunt 10 oameni in ds si 2 au 40 de rr-uri e clar ca aia iau bokurile..noi astia mici nu avem nici o sansa..asa inafara ds-ului poate mai gaseam si noi unu

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 22 2010, 21:13)

pai si nu se pot adauga iar inafara DS...ca daca sunt 10 oameni in ds si 2 au 40 de rr-uri e clar ca aia iau bokurile..noi astia mici nu avem nici o sansa..asa inafara ds-ului poate mai gaseam si noi unu

+1

daca goldenii apareau pe harti aveai o sansa sa iei si tu cativa chiar daca esti ca numar de rr mai mic

asha in DS intra 2 oameni cu multe rr si iau toate BoK ... noi astia mai mici ce facem ?

Posted

nam mai prins un golden de 5 zile :comp1:

ba mint... am fost odata in ds... parca am prins 1 din ala +1 :-? su +2 era??? :-?

anyway mare tampenie faza asta sa se scoata invaziile... ca de obicei ... cei mici nu vor apuca niciodata nimik.

PS: akm... ca nu mai exista goldeni in tarkan ... atlans... propun introducerea regulei de afk si pe aceste harti.. :-j =)) ... ca vorba aia ... se poate tine spot fara dificultate akm.

Guest SorBonA
Posted

Ma miram eu ca de 2-3 zile numai gasesc golden :) si credeam ca nu sunt destul de activ dat fiind faptul ca am stat numai in tarkan pe unde stiam ca apar ! :error:

Posted

dragos a zis ca e bug :-?? deci se va rezolva :)))

crezi u??? eu unu nu cred.

Parerea mea e ca a scos invaziile si lea mutat in DS pentru mai multa activitate, din pacate un bk la 2 rr nu cred ca rezista pana la sfarsitul DS6... eu la 5 rr si spre final abia mai omoram cate un mob 2.

Posted

Parerea mea e ca a scos invaziile si lea mutat in DS pentru mai multa activitate, din pacate un bk la 2 rr nu cred ca rezista pana la sfarsitul DS6... eu la 5 rr si spre final abia mai omoram cate un mob 2.

20-01-2010 22:30 -> recompensa (zen si experienta) dubla in DS (Devil Square)

20-01-2010 22:30 -> 6 Goldeni / DS ( cate 2 la minutele 5, 10 si 15 )

poti sa iei cei 2 goldeni de la minutul 5

sau cei 2 goldeni de la minutul 10

Posted

nu e adevarat :) o sa se bage 100% altfel ce o sa facem ? cu 6 bokurii la 2 ore ? :| o sa dam sute de jwl pe iteme .. si fara invazii nu are haz :)

Posted

nu e adevarat :) o sa se bage 100% altfel ce o sa facem ? cu 6 bokurii la 2 ore ? :| o sa dam sute de jwl pe iteme .. si fara invazii nu are haz :)

nu am inteles mai nimic din ce ai vrut sa spui

in DS-urile 2-6 sunt cate 6 bok-uri

DS-ul este o data pe ora

Posted

nu am inteles mai nimic din ce ai vrut sa spui

in DS-urile 2-6 sunt cate 6 bok-uri

DS-ul este o data pe ora

adica nu o sa mai fie invazii pe hartii ? adica lore ( +1 , +3 ) noria ( +1 , +3 ) devias ( +2 , +3 ) atlans ( +4 ) si tarkan ( +5 ) ?

daca e asa ar fi pacat :) asta e tot farmecul ... iar in ds daca e anuntat vin toti mai marii si nu avem nicio sansa aproape :) .. nu ar mai exista ks la golden ..

sper ca ai inteles acum :)

@ si am si eu o intrebare ... cum sunt goldenii ?

adica

ds 2 - goldenii +2

ds 3 - goldenii +3

(...)

sau cum ? de ex in ds 2 si 3 ce goldenii pot gasi ?

Posted

cand invaziile nu erau anuntate nu era bine

acum cand sunt "anuntate" iar nu este bine

DS1 = 6 x Box of Luck ( = Box of Heaven )

DS2 = 6 x Box of Kundun +1

DS3 = 6 x Box of Kundun +2

DS4 = 6 x Box of Kundun +3

DS5 = 6 x Box of Kundun +4

DS6 = 6 x Box of Kundun +5

asa , cei cu multe rr-uri nu pot sa ii "incurce" pe cei mici in DS-urile mari daca nu au nivelul necesar :P

Posted

acum cand sunt "anuntate" iar nu este bine

DS1 = 6 x Box of Luck ( = Box of Heaven )

DS2 = 6 x Box of Kundun +1

DS3 = 6 x Box of Kundun +2

DS4 = 6 x Box of Kundun +3

DS5 = 6 x Box of Kundun +4

DS6 = 6 x Box of Kundun +5

asa , cei cu multe rr-uri nu pot sa ii "incurce" pe cei mici in DS-urile mari daca nu au nivelul necesar :P

uare,eu la 2 rr cu lvl 343 mai stau 1 sapt fara sa dau la bok,pt ca nu pot sa-i dilesc p-aia d +5 :( te-ai gandit la lvl dar cu rr cum ramane ?

poate era mai bine la fiecare ds sa fie goldeni de toate nivelele ka si cei cu 10 rr au lvl mic la un moment dat.

pe cand cei cu lvl mare nu au 10 rr

concluzia este ca sunt in avantaj cei mari...la rr

Guest SorBonA
Posted

Deci un raspuns clar Dragosh s-au scos invaziile sau nu sa stim si noi sa numai cautam ca prostii pe harti degeaba sau este vreun bug ceva ?

Posted

:)) :beer:

no bun si ce facem in cazu asta???

Un exemplu: Un bk lvl 374 non rr rezista si face un golden +3, dar ... din pacate... levelul nui permite sa intre in ds4 ca sa faca goldeni+3, de ce sa ii se ia acest drept pe care lau avut toti ???

daca eu vreau sa fac invazii numai de +4 sa zicem... inevitabil trebe sa stau sa astept fiecare ds... nemaiputand sa cresc in lvl pentru ca odata cu cresterea levelului nu voi mai putea intra in acel ds.

NU mi se pare corect acest lucru.

Era super cum a fost inainte... invazie random. tarkan atlans lore etc.

PS: o sugesti din partea mea ar fii inlocuirea goldenilor din DS cu un alt mob din care sa pice ceva ... orice... sa zicem ex un rena... iar acel rena sa fie dat la archeru ala din devias contra unui punt de GMO shop... din start ati rezolva 2 probleme :beer: :photo: atunci chiar ca sar duce lumea in ds :))

PPs: chiar am sa propun acest lucru... sa vedem ce zice lumea si ... bineinteles daca se poate implementa acest lucru.

Posted

Sunt bk de 1 rr si am fost in ds1 cu un alt bk de 16 rr. Doar noi doi in tot ds-ul, din 6 goldeni abia am prins 1 fiindca venea celalalt bk si dadea one hit la goldenul cu care eu ma chinuiam de 10-15 secunde. Daca vreti sa va bateti joc de server complet, eu propun sa-i scoateti si pe aia din ds, sa umble lumea imbracata doar in iteme neexe de la magazin. Iteme ancient nu putem face rost, ca deh, exista H0NEY si atat, iteme normale exc iar nu mai putem face rost fiindca s-au scos goldenii. G fucking G.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...