Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest relife

intrebare...

Recommended Posts

Posted

Dc nu ne permiteti sa intram cu 2 conturi?? sa dupezi nu mai merge, nu vad care e problema??eu unul as fi vrut sa imi cresc 2 char , dar in situatia de fata nu am cum...

Posted

Potzi intra si cu 5 conturi. Nu potzi cu 2 de pe acelashi computer, atata tot, ca idee incearca de pe o masina virtuala.

pe mn ma intereseaza sa pot intra de pe acelasi pc cu mai multe char, si nu cu cine stie ce programe, simplu cum era mai demult

Posted

pe mn ma intereseaza sa pot intra de pe acelasi pc cu mai multe char, si nu cu cine stie ce programe, simplu cum era mai demult

pe 97d puteai sa mai intri cu un cont...dar pe asta nu mai mere..DC?

nu era mai bine inainte???

Posted

Potzi intra si cu 5 conturi. Nu potzi cu 2 de pe acelashi computer, atata tot, ca idee incearca de pe o masina virtuala.

Si dupa 2 luni schimbi procesorul....nu merita sa faci virtual.

vdragosh nu vrea el sa intram cu 2 conturi pe 1 pc,am facut eu o sugestie si sa respins

Posted

si asa sunt 400-500playeri online in fiecare zi, dak s`ar putea intra cu 2conturi n`am mai putea juca din cauza lagg`ului

Posted

si asa sunt 400-500playeri online in fiecare zi, dak s`ar putea intra cu 2conturi n`am mai putea juca din cauza lagg`ului

rectific mau , deja nu se mai poate juca din cauza lagului -_-

Posted

dc ai nevoie de 2 conturi???e mai greu..tre sa gasesti party la am2 charurile...seturi iar la am2 charurile...singurul avantaj la 2 conturi e daca ai sm+elf zic eu elfa da buff si tii mai usor un spot dar in rest nu vad avantaje...

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 25 2010, 10:06)

dc ai nevoie de 2 conturi???e mai greu..tre sa gasesti party la am2 charurile...seturi iar la am2 charurile...singurul avantaj la 2 conturi e daca ai sm+elf zic eu elfa da buff si tii mai usor un spot dar in rest nu vad avantaje...

Ai un mg 20 rr iti ei spot arena si cresti ce caracter vrei tu =)) sa nu mai zic de elf full ene+agi =)) e mai fun atunci nu mai gaseste lumea pt ca stau toti in pt cu 5 caractere =))

Posted

' date='Jan 25 2010, 10:05' post='4684633']

Daca mai plange lumea poate se razgandeste vdragos :D

Nu faceti decat sa sacaiti. Nu suntem tampiti, intelegem de prima data. Daca e o idee buna, se ia in considerare si la 2 si la 300 de posturi, cum la fel o idee mai putin buna va ramane la fel indiferent de numarul de posturi.

Posted

Nu se mai poate intra cu 2 conturi de pe acelasi calculator.

Daca vreti sa folositi virtual pc etc etc...e treaba voastra. Cel mai bine este sa mai luati un calculator.

Subiect inchis!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...