Jump to content
0ne

Sony lanseaza TransferJet

Recommended Posts

Posted

Reputatia Sony legata de vestitele ei carduri de memorie ProDuo este cunoscuta. Acum vrea sa convinga lumea ca formatul lor nu e doar o metoda prin care fac mai multi bani si lanseaza TransferJet, un card de 8GB ce promite sa scoata cablurile din viata fotografilor.

TransferJet foloseste o tehnologie radio cu ajutorul careia poti transfera pozele din aparatul foto in calculator fara a avea nevoie de un card reader sau de cabluri. Metoda imi pare cam dezavantajoasa pentru ca vor fi necesare camere compatibile cu cardul, iar asta il face sa-si piarda esenta.

Si peste toate, exista deja un produs similar pe piata numit EyeFi, care foloseste wireless si este compatibil cu orice camera in care e bagat. In plus, are facilitati cum ar fi uploadul automat al pozelor pe Picasa. In fine, cardul de la Sony e disponibil pentru $99.99, daca sunteti interesati.

Sursa: arena it

Deci ce parere aveti?Mai bun EyeFi decat acest card?Veti achizitiona unul dintre aceste carduri?

Posted

ai uitat sa precizezi sursa ...

O.T. nu e o idee buna , o sa necesite unele telefoane mai bune ,automat alti bani aruncati

Guest HateLord
Posted

RyLa - Pentru telefoane nu ai nevoie de acest card (iti poti cumpara un stick bluetooth si e acelasi lucru).

Nu este un pas atat de mare, dar totusi am avansat putin. Nu prea are rost sa dai 100$ pe un stick, cand poti da maxim 10 lei pe un cablu :))

Posted

telefoane cu asa ceva au facut ?

De bluetooth ai auzit? !

@ ti-a scris si mai sus cineva...

@@ Nu mi se pare deloc folositor, doar nu toata ziua descarci poze, e usor si cu un card reader/ cablu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...