Jump to content
Edy

Sfarsitul lumii in 2012?

Recommended Posts

Posted

Ce credeti voi de data de 21 decembrie 2012? O simpla zi sau disparitia umanitatii? Spuneti-va parerea apoi argumentati. Cum este in conceptia voastra Sfarsitul lumii? Un motiv de tristete si de plans in hohote?Sa fi extaziat ca Dumnezeu vine pe pamant? Cum vedeti acest Sfarsit? Ploi de meteoriti,cutremure,inundatii sau o simpla clipa si .. paf. Un motiv bun de vorba si chiar foarte intrigant dupa parerea mea .. :)

Posted

Parerea mea e ca au fost topicuri si aici si la Stiri (parca) despre asta si s-a discutat subiectul in toate felurile posibile. Foloseste functia Search cu incredere :)

Nice, e prima oara cand aud ca in 2012 vine Dumnezeu pe Pamant.

Posted

nu cred in asemenea aberatii, nu cred in incalzirea globala, nu cred in "calendarul mayas", nu cred in nimic.

dar cred ca e al treilea topic deschis pe exact aceeasi tema.

Posted

Ce credeti voi de data de 21 decembrie 2012? O simpla zi sau disparitia umanitatii? Spuneti-va parerea apoi argumentati. Cum este in conceptia voastra Sfarsitul lumii? Un motiv de tristete si de plans in hohote?Sa fi extaziat ca Dumnezeu vine pe pamant? Cum vedeti acest Sfarsit? Ploi de meteoriti,cutremure,inundatii sau o simpla clipa si .. paf. Un motiv bun de vorba si chiar foarte intrigant dupa parerea mea .. :)

s-a facut tam-tam si cand a fost anu 2000 ... la fel se zicea ... ca va veni sfarsitul lumii ... numai prostii; eu nu cred in asa ceva

Posted

s-a facut tam-tam si cand a fost anu 2000 ... la fel se zicea ... ca va veni sfarsitul lumii ... numai prostii; eu nu cred in asa ceva

nicusoare cum face trenu ? :))

@@frate io nu cred in asta,ps al n-lea topic

Posted

Ce tot va agitati cu sfarsitul lumii? Daca o sa vina ne zice Oreste din timp , iar OTV-ul o sa-l transmita in avans direct din subsol.

Good one! :D

Eu sincer nu cred. Se vorbeste de alinierea tuturor planetelor, un proces care are loc odata la x sute de mii de ani. Pai logic din moment ce acest fenomen dureaza sute de mii de ani pentru a-si implini ciclul, nu e cam stupid sa zici ca asa dintr-o data se va sfarsii totul? Daca era sa se sfarseasca incepea acum 4-5 mii de ani, sau credeti ca va fi un cataclism si PAC! totul va disparea?

Posted
Daca au mai fost topicuri de genul,sa va spun ceva de care sigur nu ati auzit. Se zice ca la Sfarsitul Lumii,miscarea de revolutie (a pamantului in jurul soarelui) isi va schimba traiectoria. Stiu ca pare banal pentru voi , dar pamantul nu este o mica biluta. Se spune atunci cand Terra se va opri,si o ia in directia opusa,vor muri toti cei cu suflet rau etc. A fost intrunit un congres in care au fost de acord multe tari ca in anii 2008,2009,2010,2011,2012 sa stopeze fabricile nocive pentru a indeparta "Incalzirea globala". Statele unite ale Americii au refuzat acest lucru , ei avand o mare influenta in poluare,ci anume 40%.
Posted

Se spune atunci cand Terra se va opri,si o ia in directia opusa,vor muri toti cei cu suflet rau etc.

Imi plac propozitiile care incep cu "se spune" - intotdeauna au un continut plauzibil. Crezi ca rotatia Pamantului se schimba de la sine si / sau intr-o zi?

Posted

Daca au mai fost topicuri de genul,sa va spun ceva de care sigur nu ati auzit. Se zice ca la Sfarsitul Lumii,miscarea de revolutie (a pamantului in jurul soarelui) isi va schimba traiectoria. Stiu ca pare banal pentru voi , dar pamantul nu este o mica biluta. Se spune atunci cand Terra se va opri,si o ia in directia opusa,vor muri toti cei cu suflet rau etc. A fost intrunit un congres in care au fost de acord multe tari ca in anii 2008,2009,2010,2011,2012 sa stopeze fabricile nocive pentru a indeparta "Incalzirea globala". Statele unite ale Americii au refuzat acest lucru , ei avand o mare influenta in poluare,ci anume 40%.

Vorbele tale se bat cap in cap. Odata ne spui ca Pamantul nu e o mica biluta, odata ne spui ca se va opri, si o va lua in directia opusa. Crezi ca Pamantul e asa, "no gata, brrr ne, frana, da inapoi" ?

Aberatii cu 2012 pana peste cap. Stiti vorba aia, "Om trai s-om vedea".

Marius

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...