Stalk3r Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 nu cred ca se poate pune problema ca ocupa doua locuri complect, problema e ca persoanele care stau langa ei sunt sigur ca sant deranjati de ei , ce sa mai zic cand transpira.
suede Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Esti cretin? Ce treaba are faptul ca a zis la modul general ca la cursele low cost e aglomerat cu faptul ca DOAR la Air France se scumpesc biletele? Da, esti cretin :D::DDD:DD. nu-mi vine sa cred ca tot nu te-ai prins, in ce hal te bate romana deci esti un retardat perpetuu. o forma evoluata de prost. latura retardata a societatii...alege
LuckyShot Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 daca vor neaparat sa mearga cu avionul si sa nu se rostogoleasca pur si simplu pana unde au de ajuns, asa cum ar fi normal, sa suporte consecintele. adica de ce dolofanul sa stea bine mersi comod pe scaunul lui si pe 3 sferturi din scaunul meu si eu sa stau pe-o buca?
Guest LoLz0o0r Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Cam discriminare dar totusi daca ocupa 2 locuri nu ai ce sa ii faci .
Guest HateLord Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Doamne ce porcarie. Cum sa te duci sa ceri bilet si sa-ti spuna "esti cam gras, mai plateste un bilet"?
Nathaniel Essex Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Dar tu cum te-ai simti in avion (sau oriunde altundeva), stand pe jumatate de scaun, pentru ca cel de langa tine nu se poate limita la un singur scaun?
Random Hero Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Doamne ce porcarie. Cum sa te duci sa ceri bilet si sa-ti spuna "esti cam gras, mai plateste un bilet"? Cand stai in autobuz (tramvai, etc) si vine unul gras si se asaza langa tine iti place sa stea si pe locul tau?
LuckyShot Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Cand stai in autobuz (tramvai, etc) si vine unul gras si se asaza langa tine iti place sa stea si pe locul tau?de fapt e de 100 de ori mai rau. cu avionul mergi mult mai mult, nici nu poti sa alegi sa mergi in picioare si mai si platesti o gramada sa stai pe un sfert de scaun.
iNm Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Schimbare de planuri ( cred ca si-au dat seama de gafa ). Click me.
Stalk3r Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 o alta chestiune ar fii .. ca 20 de persoane over-fat fac cat 30-40 normali , ceea ce poate duce la o asa zis-a indirecta supra-incarcare a avionului cu pasageri, asta fiind destul de periculos.
kuumba2 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Schimbare de planuri ( cred ca si-au dat seama de gafa ). Click me.Era improbabil sa fie reala treaba, apoi ar fi urmat discriminari dupa culoare, inaltime, lungimea parului de pe spate, ...@WFcrynow: confirm si eu ca tu esti cel cu...parerea gresita (as putea sa folosesc de asemenea un limbaj colorat, insa nu e cazul). Nu ti se pare un pic ciudat faptul ca nimeni nu iti da dreptate?
Lucian Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Era improbabil sa fie reala treaba, apoi ar fi urmat discriminari dupa culoare, inaltime, lungimea parului de pe spate, ... da' unde-i discriminarea ma? nu le cereau mai mult fiindca-s grasi, le cereau mai mult fiindca stateau pe 2 scaune!
kuumba2 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 da' unde-i discriminarea ma? nu le cereau mai mult fiindca-s grasi, le cereau mai mult fiindca stateau pe 2 scaune! Asa mi se pare mie. Insa parca ai avea si tu ceva dreptate. In acest caz sa specificam cand cumparam bilete ca locul sa nu fie langa grasi :D
Mackensen Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Mi se pare corect, daca ocupa doua locuri, sa plateasca cat pentru doua.
Just_Let_Me_Go Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Suna mai mult a discriminare,dar suna bine.Persoanele suprapoderale ar trebui sa inteleaga ca deranjeaza pe cei de langa ei,nu-i vina lor si cu siguranta nici a noastra si nu suntem obligati sa fim "striviti".Nu e deloc discriminare , cum spune cineva mai sus , ei platesc pentru ca ocupa 2 locuri nu pentru ca sunt grasi :) .
Vasily_Zaytsev Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Air France ?Nu-i nimic, fac vanzare aia de la Blue Air