Jump to content
TenshiTNQ

Tot mai multe cutremure

Recommended Posts

Posted

Cum zicea cineva uitatul la 2012 dauneaza, cutremure sunt de cand lumea si pamantul. Si daca totusi vreti sa o dam in SF un pic s-ar putea ca gigantii Annunaki sa vina :)

doESXgnq3uw

se apropie 2012...la ce va asteptati? o sa crapati si gata pa cuu voi...iar eu voi fi printre singurii supravietuitori. :tiphat:

gtfo troll

Posted

teoretic e natural, dar practic nu putem explica de ce. Faza cu 2000 eu nu stiu sa fii fost ceva mare pericol pe atunci ci doar niste basme inventate fara a avea nimic ce sa confirme treaba asta.

In schimb in 2012 e odata prezis de faimosul Nostradamus care pana acum nu a dat gres de prea multe ori, de Mayasi (PS: A fost un articol pe anumite site-uri gen libertatea.ro sau care , ce zicea ca Mayasii au spus ca 2012 nu va fii sfarsitul lumii si asa mai departe, insa a fost o stire cu care sa faca si ei mai mult trafic .. tipic romaneasca.) care aduc multe informatii privind aceasta catastrofa .. si nu in ultimul rand cei ce ii sustin pe mayasi in aproape toate prezicerile lor .. savantii ce studiaza spatiul cosmic si natura.

Savantii au confirmat ca in acea data exacta sistemul nostru solar va fii pozitionat chiar in mijlocul galaxiei, ca planeta Nibiru intradevar va trece prin apropierea pamantului si de asemenea prezicerea cu care ne-am familiarizat cu totii din filmul "2012" .. cea mai puternica explozie solara inregistrata pana acum.

Intr-un articol publicat pe discovery channel respectiv websiteul nasa cu ceva timp in urma, am luat la cunostinta faptul ca savantii NASA au confirmat ca in ultimul timp pe suprafata soarelui este o activitate mai puternica care de obicei duce la o explozie solara insa de aceasta data este de luat in considerare iar asta cred ca ar fii de luat in calcul.

Consider ca este bine sa gandim pozitiv, sa gandim ca nu va fii nimic. Dar sunt anumite dovezi care complecteaza un puzzle care nu stim ce imagine aduce, de aceea ar trebuii luate in considerare toate aceste aspecte, daca va fii bine .. va fii bine insa daca va fii rau .. macar sa incercam sa facem ceva.

O mica chestie ce as vrea sa adaug, poate reusiti sa-mi explicati cat de drastic s-a schimbat clima daca in Oradea unde locuiesc, intre sarbatorile de Craciun si de an nou a fost o furtuna cu fulgere si tunete, ploaie cu stropi imensi si vijelii de te aruncau de pe drum iar afara puteai sta in bluza si pantaloni de blugi pentru ca era placut .. de notat era ora 12:25 noaptea, pe scurt o ploaie de vara.

PS: Nici o oficialitate nu a vorbit nici ca e ba nici ca e da legat de treaba asta, asa ca luati in calcul si replica "When they tell you not tu run, thats when you have to run!"

O seara buna va doresc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...