Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

barneyKe-

spoturi crywolf

Recommended Posts

Posted

exista spoturi in crywolf in timpul eventului la balgas?

si daca nu .. pk se pedepseste?

:beer:

u vrei sa postezi pt ks la Dark Elf`s ? :))

Posted

dak stai sa te gandesti la intrare in crywolf exista spotu ala de la piatra unde stau deobicei oamenii ;))...si la daia hero unde cad coburile mai e 1 spot....ma refer ca apar 2 3 monstrii in acelasi loc :D

Posted

u vrei sa postezi pt ks la Dark Elf`s ? :))

vezi tu undeva ceva legat de ks?

@all:intrebam in caz ca vine x pe un "spot" unde mobii au spawn chiar f bun si unde ii chiar spot si eu ii dau pk.. la genu asta de situatie m-am referit

bineinteles toate astea in timpul eventului de la balgas

si daca are print cu spotul inainte de event si eu ii dau pk ii timpul eventului voi fi sanctionat?

de spotu ala vorbeam ovidelu4u unde cad coburi acolo sus la pietre

:beer:

Posted

Daca e sa ne luom dupa definita spotului pe care bunny o dadea undeva candva undeva pe forumul asta si se discuta destul de mult pe tema aceasta, spot poate fi considerat un print de ecran unde are chiar si un singur monstru respawn . :-??

Cat despre spoturile in timpul Eventului nu cred ca poate fi vorba...acuma nah e posibil sa ma insel...am fost de cateva ori dar ...mai mult de assist ..ca...is micutz fata de ceilalti :blush:

Posted

intrebare....dak i`au pk in timpu eventului...pe un spot unde apar 2 3 monstri(cum intri cry) pot sa`l postez?sau nu se considera pk pe spot atunci?

Nu se ia in considerare in timpul Eventului fiindca atunci acele spoturi dispar... dar daca erai acolo dinainte de event si nu aveai de gand sa participi la event si vine un Macho-Caracter si te omoara degeaba si ai printuri sa dovedesti toate astea ..ramane la latitudinea moderatorului daca i se va da SS sau nu .

Posted

Nu se ia in considerare in timpul Eventului fiindca atunci acele spoturi dispar... dar daca erai acolo dinainte de event si nu aveai de gand sa participi la event si vine un Macho-Caracter si te omoara degeaba si ai printuri sa dovedesti toate astea ..ramane la latitudinea moderatorului daca i se va da SS sau nu .

.. asta este motivul pentru care nu se pun spot-uri in Crywolf ...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...