Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DanyJupanu

O mica prb

Recommended Posts

Posted

Nu stiu,poate vi s-a int. si voua..

De multe ori cand ma teleportez in orase..(noria,davias,atlans..) imi iese jocu dintr`o data..

E cv de genu cum era bug`ul ala pe 97d in arena..

Si ma loghez.. si iar imi iese... ,trebuie sa scriu rpd /move ...

Ma cam streseaza chestia asta... ma poate ajuta cineva? ms :tiphat:

Guest SorBonA
Posted

mi-sa intamplat si mie se pare ca e bug de la lag cred eu ! mi-sa intamplat ca din arena sa apar in lorencia deci puteam pierde spotu ^^

Posted

Am patit sa dau move lorencia (de exemplu) si cand sa apar in oras imi aparea " You are disconected from server" (sau ceva de genul) si apoi cand intram iar si apaream in joc iar imi aparea " You are disconected from server". Puteam sa fac asa ore intregi ca tot disconect imi dadea....numai cu rest la pc rezolvam treaba.

Posted

mi-sa intamplat si mie se pare ca e bug de la lag cred eu ! mi-sa intamplat ca din arena sa apar in lorencia deci puteam pierde spotu ^^

bugu asta se face knd stai in poarta tarcurilor, e de la w7

Posted

Am patit sa dau move lorencia (de exemplu) si cand sa apar in oras imi aparea " You are disconected from server" (sau ceva de genul) si apoi cand intram iar si apaream in joc iar imi aparea " You are disconected from server". Puteam sa fac asa ore intregi ca tot disconect imi dadea....numai cu rest la pc rezolvam treaba.

Mie nu-mi scrie nimic..imi iese direct.. si ,cateodata dau rr la pc ,intru si tot asa.. doar dak scriu repede /move... inainte sa-mi apara imaginea.. si... iar ,am patit de multe ori sa fiu in kalima..lasam afk .. muream,si ma dadea davias,si imi iesea.. deci e cam nasol.. nu stie nimeni din ce cauza poate fi?

Posted

Nu stiu,poate vi s-a int. si voua..

De multe ori cand ma teleportez in orase..(noria,davias,atlans..) imi iese jocu dintr`o data..

E cv de genu cum era bug`ul ala pe 97d in arena..

Si ma loghez.. si iar imi iese... ,trebuie sa scriu rpd /move ...

Ma cam streseaza chestia asta... ma poate ajuta cineva? ms :tiphat:

mie imi doar iese dar cand revin nu ma scoate iara :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...