Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest QCD

probleme la conectare

Recommended Posts

Posted

Salutare. Am downlaodat MU linkmania si cand incerc sa ma conectez apare pagina webzen iar apoi in loc sa incarce bara se inchide si spune LIST FAULT.doresc sa stiu daca imi lipseste un program ceva sau e de la placa video.

P.S. pc-ul are configuratia minima necesara de 256 de RAM

Posted

click 4 download !

eu nu l`am incercat, dar sper sa iti mearga !

am invercat merge ,iti multumesc.acum fac download la versiunea zip de 350 mb sa vad ce iese.oricum iti multumesc,sper sa nu fie de la placa video

Posted

deci am incercat si cu reg cleaner am instalat si full zip si 7zip si tot.nu ma mai chinuiesc ma las si gata.ms oricum spor tuturor.totusi daca intra bunny il rog sa se uite

Posted

Salut. Si eu primesc deobicei cand intru in mu eroarea aceea cu "list fault", dar eu o pot lasa in bara si nu se intampla nimic, doar sa n-o inchid am impresia. Dar tu spui ca nici nu ti se incarca bara. Totusi, incearca sa stergi registrii care nu-ti mai trebuiesc cu un regcleaner. Fa o un disk defragmenter si disk cleanup. Ia-ti un antispyware, poate totusi ai ceva prin calc de iti blocheaza loading-ul.

Daca chiar nu reusesti, solutia finala (ca pentru toate de altfel), e format hdd. Nu e o problema hardware, deci nu te ingrijora de placa video, e de soft.

Incearca sa mai pui jocul si pe cealalta partitie decat cea pe care o foloseai deja.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...