Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest relife

sugestie referitoare la invazii

Recommended Posts

Posted

4. dupa adaugarea goldenilor in DS , a aparut un bug la goldeni de pe celelalte harti .

5. am scos goldenii de pe celelalte harti si am crescut nr. de goldeni din DS

No offence: ati supus la vot decizia 5? de ce nu ati lasat goldenii pe harta si sa ii scoteti pe cei din ds? inca odata intreb, ati supus la vot chestia asta?

Sugerez ca orice decizie majora sa se supuna la vot de catre jucatori, nu de catre staff, nu ei sunt cei care isi omoara nervii in joc.

Bafta!

voi inca n-ati inteles ca toate modificarile astea care le-a facut dragos pana acum, au fost facute spre o mai buna desfasurare a jocului?

Posted

4. dupa adaugarea goldenilor in DS , a aparut un bug la goldeni de pe celelalte harti .

5. am scos goldenii de pe celelalte harti si am crescut nr. de goldeni din DS

No offence: ati supus la vot decizia 5? de ce nu ati lasat goldenii pe harta si sa ii scoteti pe cei din ds? inca odata intreb, ati supus la vot chestia asta?

Sugerez ca orice decizie majora sa se supuna la vot de catre jucatori, nu de catre staff, nu ei sunt cei care isi omoara nervii in joc.

Bafta!

Multumim pentru aceasta sugestie. Este un server free si este normal ca deciziile sa fie luate de cei care il administreaza. Te asigur ca toate deciziile sunt luate cu buna stiinta si nu doar pentru a va omori voua nervii in joc. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...