Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest relife

sugestie referitoare la invazii

Recommended Posts

Posted

In legatura cu invaziile , am inteles ca sunt random, ok acceptam si asta,dar ar fi mai bine daca ar fi anuntate si ele, sa stim si noi ca e invazie.

Posted

Pro ... random si anuntzata e ff bine

las k acu e anuntzata "12 Goldeni / DS ( cate 4 la minutele 5, 10 si 15 )"

Posted

Pai sunt multi goldeni in ds,nu cred ca ar trebui sa mai fie si invazia anuntata...daca mai este invazie defapt :)

Daca intra sm/mg acolo da cu evil spirits sparge tot si pe urma voi nu puteti lua nici o boka depe jos asa ca sm/mg sta linistit dupa ce a omorat toti goldeni si aduna boka = concluzia Goldeni din ds sunt aiurea....

Posted

asta cam asa e.. prefer invazii neanuntate decat goldeni in ds daca ai bk elf dl nu iei nici o book ..

Nu contest faptul ca serveru este "original" si in sfarsit castle siege merge asa cum trebuie iar itemele de 380 se fac cum ar trebui si cum e normal pe un server, insa invaziile ar putea macar sa fie in lore/dev/noria/tarkan neanuntate dar macar sa fie..

that's was my oppinion..

Posted

se duce dorul la ce era pe old old db..si ca sa explic: nu mai este ce era candva cand ne adunam cu totii (in guild) si ne pregateam de invazie. Elf dadea buf , unu inghetza goldenu altii trageau ...toti pe un singur golden. Acum invazia de vrei sa o cauti nici anuntzata nu e dar nici nu se mai afla prin lorencia, devias, noria. Ci doar in DS 6 maxim si daca nu esti in stare la lvl corespunzator... te uiti la altii mai mari ca tine. Bineinteles.. daca nu reusesti sa "faci" un golden de +5... nu are rost sa incerci nici macar la cel de +1 pentru ca ai lvl mare si nu poti intra in ds1 ds2 ds3 (lvl 350 exemplu). E bine pentru cei ce pot si li se ofera doar lor invitatia de a se imbulzi spre goldenii +5.

E cam aiurea.. dar e mai liniste:))

Posted

se duce dorul la ce era pe old old db..si ca sa explic: nu mai este ce era candva cand ne adunam cu totii (in guild) si ne pregateam de invazie. Elf dadea buf , unu inghetza goldenu altii trageau ...toti pe un singur golden. Acum invazia de vrei sa o cauti nici anuntzata nu e dar nici nu se mai afla prin lorencia, devias, noria. Ci doar in DS 6 maxim si daca nu esti in stare la lvl corespunzator... te uiti la altii mai mari ca tine. Bineinteles.. daca nu reusesti sa "faci" un golden de +5... nu are rost sa incerci nici macar la cel de +1 pentru ca ai lvl mare si nu poti intra in ds1 ds2 ds3 (lvl 350 exemplu). E bine pentru cei ce pot si li se ofera doar lor invitatia de a se imbulzi spre goldenii +5.

E cam aiurea.. dar e mai liniste:))

am ajuns cu rabdarea la limita ...

ai un ss mic pt dezinformare

am repetat aici :

...

Istoria goldenilor ( pentru cei care nu stiu sa foloseasca un forum sau sa ii intrebe pe ceilalti jucatori ):

1. pe S2 nu se anuntau invaziile . Inca nu am gasit rezolvare

2. am pus acele invazii neanuntate sa apara aleator . De ce ? Ca sa nu profite de ele doar cei care stiau cand au loc invaziile . Atunci , ca si acum , majoritatea au fost impotriva.

3. am adaugat cativa goldeni si in DS .

4. dupa adaugarea goldenilor in DS , a aparut un bug la goldeni de pe celelalte harti .

5. am scos goldenii de pe celelalte harti si am crescut nr. de goldeni din DS

6. am scazut rezistenta goldenilor din DS ca sa aveti "drepturi egale" :)) indiferent de numarul de reset-uri

END.

PS: Cand o sa repar problema cu anuntarea invaziilor, o sa mut toti goldenii pe hartile normale si o sa gasesc alta metoda de a atrage jucatorii in DS .

da, mai am .

Posted

6. am scazut rezistenta goldenilor din DS ca sa aveti "drepturi egale" 21.gif indiferent de numarul de reset-uri

nu cred ca un player cu 10 rr-uri are aceleasi drepturi cu unul cu 50 de rr-uri, chiar daca amn2 ar da 1 hit , exista diferente , unul are attack speed mai mare , poate si range mai mare etc...

eu unul astept sa rezolvi problema bugului de la goldeni si sa faci invazia la loc , succes :tiphat:

Posted

nu cred ca un player cu 10 rr-uri are aceleasi drepturi cu unul cu 50 de rr-uri, chiar daca amn2 ar da 1 hit , exista diferente , unul are attack speed mai mare , poate si range mai mare etc...

eu unul astept sa rezolvi problema bugului de la goldeni si sa faci invazia la loc , succes :tiphat:

conteaza atack speed-ul daca omori moob-ul dintr-o lovitura ?

tare asta : creste atack range-ul in functie de numarul de rr-uri =))

Posted

las k acu e anuntzata "12 Goldeni / DS ( cate 4 la minutele 5, 10 si 15 )"

e o abureal totala niciodata nu apar toti goldenii in nici un ds :angry1:

Posted

conteaza atack speed-ul daca omori moob-ul dintr-o lovitura ?

tare asta : creste atack range-ul in functie de numarul de rr-uri =))

conteaza atack speed-ul , testeaza si o sa vezi ca unu cu atack speed mai mare omoara mai rpd

range-ul nu am zis ca , creste in functie de rr :o , ma refer la diferenta dintre un bk si restul char care au range mare...bk-ul daca nu apare langa golden pana ajunge la el ii da 1hit altul cu range mare si nu mai prinde nimic, inteleg ca bk-ul e cel mai tare char la full , dar nici chiar asa...degeaba ajunge full daca nu are set, bok nu prea prinzi , sa stai sa strangi poh e un chin si sa tot stai sa alergi dupa mobi, in cc nu poti face mai nimic , pt ca te darama mobii...etc.

Posted

acum fara suparare domnu vdragos.. da-mi ss si pe contul asta..si asa nu intru prea mult pe forum... dar faceti domnia voastra o diferentza la ceea ce am scris aici cu momentul in care ati introdus 12 goldeni si nu 6 cum erau in momentul in care am scris eu la acest post.. Si o alta intrebare : ce anume v-a deranjat la ceea ce am scris? nu inteleg unde este neplacerea unei pareri si de ce suspendul pe forum atat de mare? mai bine ma avertizai cum era normal daca aveai ceva de spus dar nu sa imi pui suspend pe forum de ...cate zile???? pana pe 28 februarie? e o luna dragule. Dar oare sincer te-am injurat, sau am spurcat pe cineva? mi-am dat o parere ... si ti se pare normal ca pentru o parere sa dai asemenea suspend?... ca sa nu repet.. la ce mai pui anunturi domnule pe launcher ? ca sa vada lumea noutatile nu? Daca eu nu am avut timp sa stau si sa citesc tot forumul de la A la Z trebuia sa imi iasa in evidentza ceea ce ai atasat la comentariul meu. nu?De ce nu ai pus acest lucru si pe launcher? poate vedea lumea si nu mai deschideau topicuri. Al naibii ca am intrat de fapt pe acel topic la indrumarea unui player..ca sa vad si eu ce se discuta la "sugestii"..si mi-am lasat o mica amintire din trecut. Si HOP vdragos s-a simtzit ofensat.. Ce ti-am facut dom'le de mi-ai dat ss-ul asta asa mare? cu ce anume te-ai saturat? si la ceilalti acelasi ss le vei da? ca iti comenteaza parerile? "e o mare abureala ..nu apar goldeni in ds" este citatul de mai sus... cum ti se pare ?? cate zile de ss ii dai ? iar eu ce ti-am comentat? vrei comentarii? poi hai ca pun altfel:

1. ce anume ai scazut la goldeni? un sm de 4 rr moare la golden de +5 dintr-o lovitura. (nu ma pune la calcule ca nu are rost) acel comentariu despre goldeni l-am facut la scurt timp dupa un ds 6, unde inca mai apareau doar 6 goldeni 2,2,2 si mereu am murit din prima lovitura, chiar de incercam sa fug de ei.

2.2. am pus acele invazii neanuntate sa apara aleator . De ce ? Ca sa nu profite de ele doar cei care stiau cand au loc invaziile . Atunci , ca si acum , majoritatea au fost impotriva. - si dupa tot ce ai scris tu.. ti se pare normal sa imi dai ss pe forum??? o luna de zile???? bine domnu dragos..daca te-a deranjat asa mult.. baga 99 macar sa nu mai vezi pareri DESPRE CE A FOST SI CE S-a AJUNS IN JOC.

(unde sa nu mai pun la socoteala ca..la acest post de la inceput nu ai comentat nimic.. si daca iti era deranjant il inchideai din prima sau directionai la alt post unde s-a discutat despre acest lucru). Deci fiecare isi da cu parerea insa a mea e cea mai grava parere .TE-A DURUT?

SI A CUI A FOST IDEEA SA SCHIMBI GOLDENII SI SA NU LASI INVAZIILE ASA CUM ERAU CA SA NU ITI MAI APARA ACEL BUG?

poate ar trebui sa ii dai ss celui ce ti-a dat aceasta idee.. pentru ca ti-a intors multi playeri impotriva..si in loc sa fie liniste...se face haos. si am specificat acolo in cuvinte ca nu e deranj prea mare...dar MACAR E LINISTE..si vad ca si aceste cuvinte te-au deranjat...BAGA DOMNULE SS de 99 permanent si ce mai stii.. ca la ceva mai bun nu vreti sa va bagati dar la a supara omul pentru niste reguli ciudate (auzi.. o luna ss pentru o parere...) macar de injuram sau de "stuchiam" pe vreo careva.. LINISTE= ss o luna. Sa ai bafta.. i-a sa vad cum ma satur mai repede de fitzele voastre de vedete..ACU DA. asta da pentru ss. SA NU UIT SA SPECIFIC... MELODY = ss pana pe 28 februarie pentru o parere .. asta sunt eu, proasta ca ma pun in mintea cu de'al de tine

EU MACAR MA DAU PE FATZA SI RECUNOSC FAPTUL CA MA COMPORT COPILARESTE, raspunzandu-ti la idiotzenia de ss ce mi-ai dat pentru un comentariu ce exprima cumva UN ADEVAR. IMI PROVOCI MILA DE ACUM....nu cred ca judeci normal. E RANDUL TAU SA RECUNOSTI CA ESTI COPIL si te COMPORTI CA UN COPIL pentru ca..de te-a enervat unu iti vershi amarul pe ce apuci. (5-6 vezi sa nu fie vreo 10 jucatori.. ca apoi nu mai ai cu cine vorbi.. te trezesti singur.. sau poate acest lucru il vrei)

Toate parerile ce le-am citit aici pe acest topic... ar trebui toti sa primeasca 5-10-20 zile pentru ca toti si-au dat cu parerea......I-A BAGA BRE SS LA TOATA LUMEA CA SA NU TE MAI STRESEZE NIMENI... si asa nu ai nicio treaba cu jocul...sa intri sa stai si tu sa joci si sa vezi cum este in viatza jocului... sa vezi acolo ce se intampla nu numai pe forum. SA VEZI CUMS E BATE LUMEA PENTRU UN SPOT, CUM SE INJURA LUMEA PENTRU o bucatzica de EXP., SA VEZI CA LUMEA NU ARE LOC UNDE SA CREASCA, SA VEZI CA ACEL CASTEL MULT RAVNIT DE TOTI... NUMAI AIA SHMECHERI IL AU, SA VEZI CUM NU AJUNG MOBII PENTRU PLAYERI CA SA CREASCA, SA VEZI CUM AI BAGAT AIUREA INVAZIILE IN DS, CUM NU AJUNG ITEMELE PENTRU TOTI, SA TRAIESTI SI TU MACAR O LUNA PRINTRE JUCATORI CEI CU AFK SI ONLINE, Si sa pui si tu sa vezi daca mai ai cum sa citesti ce este pe forum la sugestii sau orice alt topic, sectiune.... despre ceea ce pune un MODERATOR.

MAI BINE - IN LOC SA CRESTEM, SA JUCAM DE PLACEREA JOCULUI- HAIDETI SA CITITM TOPICURILE MODERATORULUI

MAI BINE - SA STAM MUTI SA NU VORBIM pentru ca ne da ss administratorul-adminul....etc amd pentru ca spunem adevarul

COMUNISMUL E IN FLOARE - NU VORBI CA NU NE MAI VEZI ...o luna de zile.

ASTEA AR TREBUI SA FIE REGULI..

AAA si app: scoateti pk-urile si ss-urile pentru AFK... daca tot vrei sa iti citeasca lumea ceea ce scrii - in timp ce joaca, macar sa poata lasa afk .. sa nu mai fie de preluari, sa nu mai fie de pk-uri aiurea pierderi de spoturi..

Posted

> Regulament subsectiunea Sugestii

Inscris: 7-September 05

De la: Russenart

V-ati facut un obicei prost de a posta in voie doar sa va aflati in treaba, in orice topic creat. Eu inteleg ca suntem oameni si gandim diferit, dar inca nu sunt sigur la faza cu gandim.

Titlul - Sa contina numele regulii ce vreti a fi modificata \ introdusa in regulament, chiar si o mica descriere in Topic Description.

Dezvoltarea sugestiei - Aduceti argumente pentru care faceti sugestia respectiva. Chiar si printuri daca este necesar. Bine ar fi sa nu mai veniti aici cu gandul sa modificati regula pentru care ati luat suspend cu cateva ore inainte. O regula nu se modifica doar pentru ca ati luat voi suspend.

Posturile - NU MAI POSTATI reply-uri de genul pro sau contra fara sa argumentati. Orice astfel de reply va fi sanctionat cu warn, in caz de recidiva, suspend, conform regulamentului.

Incercati sa va exprimati cat se poate de coerent. Multumesc. biggrin.gif

CUM ESTE ACEST REGULAMENT DOMNU VDRAGOSH?.. SAU NU AVETI LA CUNOSTINTZA DE WARN SI NU SS? CE REPREZINTA PENTRU DVS RECIDIVA??????

Posted

conteaza atack speed-ul , testeaza si o sa vezi ca unu cu atack speed mai mare omoara mai rpd

range-ul nu am zis ca , creste in functie de rr :o , ma refer la diferenta dintre un bk si restul char care au range mare...bk-ul daca nu apare langa golden pana ajunge la el ii da 1hit altul cu range mare si nu mai prinde nimic, inteleg ca bk-ul e cel mai tare char la full , dar nici chiar asa...degeaba ajunge full daca nu are set, bok nu prea prinzi , sa stai sa strangi poh e un chin si sa tot stai sa alergi dupa mobi, in cc nu poti face mai nimic , pt ca te darama mobii...etc.

cand zici ca atac speed-ul conteaza , poate te referi la skill-uri gen ES . La majoritatea skill-urilor daca omori un moob cu dintr-o lovitura , il omori la fel de repede si cu 100 speed si cu 1000 speed .

Legat de range : acum incerci sa o dregi. Stii foarte bine ce ai zis prima data . Chiar si asa, tu imi spui ca bk-ul nu mai are sanse pentru ca are range mic . Asta era motivul pentru care goldenii aveau rezistenta mare ( bk are range mic si dmg mare, ceilalti au range mare si dmg mic ... ) . Le-am micsorat rezistenta ca sa va fac pe plac :D

acum fara suparare domnu vdragos.. da-mi ss si pe contul asta..si asa nu intru prea mult pe forum...

...

.Si o alta intrebare : ce anume v-a deranjat la ceea ce am scris? nu inteleg unde este neplacerea unei pareri si de ce suspendul pe forum atat de mare?

...

V-am dat ss si pe contul asta pentru niste acuzatii nefondate de la Sectiunea Informatii :))

Daca imi spui pe ce caracter ti-am dat suspend , o sa iti spun pentru ce . Doar nu vrei sa ghicesc care din cei cu suspend esti tu :))

vad ca ti-ai raspuns singur aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4714329 =))

Posted

Ceea ce nu -mi pare ok lasand la o parte faptul ca cei mici nu au ce face in DS, limitarea legata de lvl, daca de exemplu vreau numai bok1, caut ceva anume, sunt obligat ori sa stau in ds 1/ds 2 si sa omor doar goldenii(sa nu sar prea mult in lvl), ori sa dau rr. Pt cei fara rr nici nu are sens sa comentez, sanse de bok = 0. Singura solutie pe care o vad eu este sa ajung pe la 20/30 rr si sa am si bafta sa nu nimeresc playeri mai mari. Pana atunci tre' sa rup forumu' la vanzari cumparari, sa fiu luat la misto ca ofer prea putin(atata am) si asa mai departe :). Plz sa nu aud pareri de genu' "unii muncesc pt iteme, voi vretzi totul de-a gata" pt ca asta e un joc si nimeni nu munceste, cand stai 14-16-24 ore cu ochii in monitor, nu e munca, e prostie.

Posted

4. dupa adaugarea goldenilor in DS , a aparut un bug la goldeni de pe celelalte harti .

No offence: ati supus la vot decizia 5? de ce nu ati lasat goldenii pe harta si sa ii scoteti pe cei din ds? inca odata intreb, ati supus la vot chestia asta?

Sugerez ca orice decizie majora sa se supuna la vot de catre jucatori, nu de catre staff, nu ei sunt cei care isi omoara nervii in joc.

Bafta!

Posted

Stafful isi omoara nervii cu noi. O sa rezolve problema cu goldenii pana la urma in asa fel incat sa ne fie bine tuturor.

Cel mai bine ar fi dak ar ramane si in ds si ar fi si pe "camp" invaziile, cel putin ar mai fi lume in ds.

Succes la rezolvat problema asta "mare" vDragos. :)

Posted

Le-am micsorat rezistenta ca sa va fac pe plac :D

tocmai aici e problema, micsorandule rezistenta , un sm, elf, dl,mg omoara goldenu mai rpd folosinduse de rangeul lor , si nu apuci sa ajungi la golden, atunci cand era mai "tare" mai aveai o sansa ,pt ca il omorau ceilalti mai greu si mai ajungeai si tu la el si dadeai in el , practic aveai o sansa sa fie al tau.

acum inteleg ca nici daca il faci mai tare nu e bine ,ca iti sar restul playerilor in cap, pana la urma fie ca ne place fie ca nu, tot jucam, ca doar nu ne tine nimeni cu forta pe linkmania. :tiphat:

Posted

acum , invazia este random (24 de invazii pe zi) si este auntata (teoretic)

ce am spus aici ? :

...

Istoria goldenilor ( pentru cei care nu stiu sa foloseasca un forum sau sa ii intrebe pe ceilalti jucatori ):

1. pe S2 nu se anuntau invaziile . Inca nu am gasit rezolvare

2. am pus acele invazii neanuntate sa apara aleator . De ce ? Ca sa nu profite de ele doar cei care stiau cand au loc invaziile . Atunci , ca si acum , majoritatea au fost impotriva.

3. am adaugat cativa goldeni si in DS .

6. am scazut rezistenta goldenilor din DS ca sa aveti "drepturi egale" :)) indiferent de numarul de reset-uri

END.

PS: Cand o sa repar problema cu anuntarea invaziilor, o sa mut toti goldenii pe hartile normale si o sa gasesc alta metoda de a atrage jucatorii in DS .

restul sunt povesti ...

Posted

acum , invazia este random (24 de invazii pe zi) si este auntata (teoretic)

well , good job, felicitari in sfarsit o treaba buna, tineo tot asa :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...