Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

L3x@

Intrebare, mare de tot.

Recommended Posts

Posted

La o reevaluare de la sectiunea "Banati", am observat un dialog al lui Tyrexel cu ija. Log-urile sunt destul de precise, incluzand si secundele.

Intrebarea mea e urmatoarea: de ce 3-4 topicuri (sunt destul de recente) au fost solutionate cu "ati intrat in acelasi minut" iar aici scrie asa:

TyreXel: dai si mie logs la Barosanu si Executor te rog

-ija-: Executor a intrat la 11:39:41

Barosanu a intrat la 11:39:57

?

LE: La topicurile care erau in momentul sezonului 1 nu pot sa zic nimic, nu stiu daca se puteau afla si secundele. La sezonul 2... uite ca se pot afla secundele dar foarte multe topicuri au fost rezolvate cu decizia "ati intrat in acelasi minut".

Posted

E greu? :)

Intrebarea era si anume: de ce nu se solutioneaza toate astfel de cazuri cu citat din log-uri, si anume secunda. Nu doar minutul.

Si toate astea din cauza ca se restarteaza seeverul atat de des....

Posted

diferenta mare de secunde parerea mea

la ce ai mai deschis topicul nu stiu

Cum adica "diferenta mare de secunda"? Omule, e vorba de SERVER ON, se conecteaza 200 de insi simultan. Crezi ca nu conteaza o secunda?

Posted

sunt 16 secunde destul de mult

oricum conteaza mai mult printurile decat logarile parerea mea

E tarziu, te inteleg, procesezi mai greu.

X - print la ora 12:33.

Y - print la ora 12:33.

Amandoi au print-uri valabile, nu se vede alt char. Log-urile pot spune care a intrat primul (secunda). Totusi, se solutioneaza "ati intrat in acelasi minut".

Posted

E tarziu, te inteleg, procesezi mai greu.

X - print la ora 12:33.

Y - print la ora 12:33.

Amandoi au print-uri valabile, nu se vede alt char. Log-urile pot spune care a intrat primul (secunda). Totusi, se solutioneaza "ati intrat in acelasi minut".

si daca sunt unul a intrat cu 16 sec mai devreme nu e clar???

of doamne #-o

Posted

Printurile am vazut cu totii ca pot fi inselatoare :)

Ba un F4 sus si negru, ba niste mobi adunati, te pot duce la suspend.

Chiar si o secunda conteaza... secunda aia face diferenta dintre posesorii spotului.

:error: ma baiatule ce nu pricepi? :)) Chiar asa de greu? Las-o dracu de treaba. Lexa doar a dat un exemplu mai sus nu s-a referit la acel caz in mod special.

Ea intreaba (repet si pentru baba surda) De ce nu se solutioneaza toate cazurile cu citat din log-uri? Si aici ne referim la posturile dupa rr server.

Posted

si daca sunt unul a intrat cu 16 sec mai devreme nu e clar???

of doamne #-o

Deci.... palalila! Carolaina geambala!

Bai, nene, tu nu intelegi ca sunt solutionate cu "ati intrat in acelasi minut"? Un topic intelegeam, dar 3-4-5-6-7-8-9-etc.... ?

Posted

ma tu ai baut :rofl1: noi vorbim aici de secunde ma =)) clar ca minutul e acelasi

ce ma intereseaza minutul?? EU VREAU SECUNDAAAAAAA

pricepi acum? :))

Posted

La o reevaluare de la sectiunea "Banati", am observat un dialog al lui Tyrexel cu ija. Log-urile sunt destul de precise, incluzand si secundele.

Intrebarea mea e urmatoarea: de ce 3-4 topicuri (sunt destul de recente) au fost solutionate cu "ati intrat in acelasi minut" iar aici scrie asa:

TyreXel: dai si mie logs la Barosanu si Executor te rog

-ija-: Executor a intrat la 11:39:41

Barosanu a intrat la 11:39:57

?

LE: La topicurile care erau in momentul sezonului 1 nu pot sa zic nimic, nu stiu daca se puteau afla si secundele. La sezonul 2... uite ca se pot afla secundele dar foarte multe topicuri au fost rezolvate cu decizia "ati intrat in acelasi minut".

Si in cazul despre care vorbesti secunda a contat.

Amandoi ati intrat in joc la 14-Jan-2010 11:39:33. In aceeasi secunda ati dat select char...(Odyzzeus.)

Pe s2 se poate verifica si ce mob te-a omorat si cand(in cazurile din arena)

Posted

In primul rand dupa parerea mea logurile astea n-ar trebuii postate atat de usor, asa cum se face acum. Una doua v-ati obisnuit sa cereti logs, ce parerea moderatorilor nu va mai ajunge ? Se vedea si din printuri ordinea intrari acelor caractere pe server, logurile nu erau necesare.

Posted

Nu e vorba de acel caz (neaparat) ci si de altele care au fost solutionate cu "ati intrat in acelasi minut" (cazuri in care nu-ti puteai da seama decat din log-uri).

Posted

Printurile am vazut cu totii ca pot fi inselatoare :)

Ba un F4 sus si negru, ba niste mobi adunati, te pot duce la suspend.

Chiar si o secunda conteaza... secunda aia face diferenta dintre posesorii spotului.

:error: ma baiatule ce nu pricepi? :)) Chiar asa de greu? Las-o dracu de treaba. Lexa doar a dat un exemplu mai sus nu s-a referit la acel caz in mod special.

Ea intreaba (repet si pentru baba surda) De ce nu se solutioneaza toate cazurile cu citat din log-uri? Si aici ne referim la posturile dupa rr server.

Pentru ca log-urile complete pentru o singura zi sunt intr-un fisier text de 4-6 GB .

Procesarea si interpretarea datelor din aceste fisiere este foarte greoaie

Aceste Log-uri sunt folosite DOAR cand pozele (despere care se face referire in regulament) nu sunt suficient de clare . Asta nu inseamna ca in log-uri o sa se gaseasca raspunsuri la toata intrebarile .

PS: NU inteleg de unde aceste intrebari ? Platiti ceva pentru acest server ca sa aveti asa multe pretentii ?

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...