Stalk3r Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Salut, cu totii suntem constienti de marea problema pe linkmania .. faptul ca flame-ul , ura si dorinta de a critica sau a face pe desteptul e la ea acasa. Cu toate astea am putea macar sa incercam sa fim mai buni, calmi si calculati unii cu altii, sa ne vedem varful nasului sau sa sarim in ajutor cand e nevoie. Inteleg si ma astept, ca multi sa zica chestii gen "pha.. asta nu va fii posibil nici in 100 de ani" pentru ca de aproape 6 ani de cat timp activez pe linkmania .. am invatat cum gandesc majoritatea si ce considara ei mai logic, dar daca stam si ne gandim .. orice e posibil , doar vointa si rabdare trebuie sa ai. Dragilor, va dedic un clip de pe mult cunoscutul youtube cu niste imagini mai mult decat impresionante. Cu acest clip sper ca sa ajungeti in postura de a vedea din acelasi punct de vedere cu totii si sa intelegeti .. ca se poate! Vizionare placuta! v4uG2kSdd-4 In caz ca nu puteti vedea clipul de deasupra, Va doresc o seara cat mai placuta!
yBFdetroit Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 pha.. asta nu va fii posibil nici in 100 de aniCu oameni ca tine...
blk Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Cu oameni ca tine...Da, sa stii. Eu sunt de vina :cool2:
bunny Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Pff. :(Oricum, tot ce conteaza e ca e fericit. (desi cred ca pana in stagiul asta i-a fost destul de greu sa treaca peste)
The Wizard Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 problema pe linkmania nu e ura (si ce ai mai zis tu pe acolo) ci ca moderatorii nu asculta parerile userilor (si aici ma refer strict la parte de CS) pentru ca "dorinta de a face pe desteptul e la ea acasa".iar a doua problema e prostia dusa la extrem.
Mysterio Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 De putut se poate, dar cand pe forum sunt multi ingamfati, extremisti, "smecheri de cartier", etc. degeaba incerci sa le explici ca tot nu vor intelege.Intr`un fel fiecare are personalitatea lui si n`ai sa gasesti mai multe persoane care se vor intelege asupra unui subiect.
Dropkillerz Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Pur si simplu nu vad legatura dintre clip si punctul tau de vedere.Cum sa-ti zic eu,pe un forum trebuie sa calci regulile in picioare si sa nu fii stresat daca iei warn sau suspend,se poate face alt cont.Pe un forum pur si simplu n-ai cui sa-i castigi respectul si chiar daca ar fi cineva,e doar un forum,cel pentru mine nu conteaza.Cu toate ca nu am amestecat niciodata viata reala cu cea virtuala,as putea zice ca in viata ca si pe forum,trebuie sa mai si incalci regulile ca sa ai satisfactii si sa te bucuri.
MoBiLe2 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 daca postezi intentionat o tampenie o sa descoperi ca 100 de 'destepti' raspund la ea.e asta o problema?
Stalk3r Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 "Daca tai radacina fara sa astepti sa vezi ce creste normal ca nu va creste nimic."
Guest relife Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Imi place optimismul tipului, in ciuda handicapului, dovedeste lumii ca este capabil de multe lucruri,fata de altii care sunt sanatosi si nu sunt in stare de nimic...bv lui
Guest adi.chere Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A ajuns internetul in mainile tuturor,de acolo ajung multi "jm3k3ri" pe net si fac ce nu trebuie.
oXi Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 acum 6 ani nu vedeai atata prostie pe toate forumurile..asa is romanii,no brain!
Shadow * ClimaCool Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 La noi prostia e dusa la extrem, suntem ultima tara din lume, nu din Europa. Suntem tara cu cei mai multi dobitoci, containerul de gunoi al lumii si viitorul depozit de deseuri nucleare al Europei. Daca odata s-a dus o viata buna si ordonata aici cu economie si agricultura prospera ca puteam tine jumate din Europa, acuma am ajuns sa mancam toate plasticaroaiele, silicoanele, chimicalele si substantele cancerigene pe care Europa ni le importa, nu mai poti manca o rosie, un ardei, o ceapa, un mar, nimic sanatos, totul e tratat si crescut fortat si mai ales umplut cu chimicale. Niciodata nu o sa se schimbe nimic in bine la noi, singura sansa ar fi sa reintre comunismul, ceea ce nu se va intampla niciodata. Daca s-ar prevedea niste legi comuniste in constitutie asta ar avea un efect oarecare de schimbare a mentalitatii, daca in alte tari unele lucruri se fac din placere, la noi acele lucruri ar trebui introduse cu forta. Eu as fi de acord sa se dea niste legi ca pe vremuri, odata pe saptamana zi libera de la lucru, o zi platita de stat in care toata lumea sa mearga sa faca ceva benefic pentru o tara mai buna, incepand de la curatenie, sapa, taiat, secerat, arat, semantat, vopsit, zugravit, reparat, asfaltat, ingrijit gazon, copaci, boscheti etc etc. Stii ca ceea ce faci, faci pentru tine, pentru un oras sau o tara mai bogata. Totodata as introduce o organizatie care sa iti dea niste amenzi usturatoare pentru orice gunoi aruncat pe strada, incepand de la un chistoc de tigara, la coaje de seminte, bilete de tramvai, flacoane, pungi, ambalaje etc. Ar ajunge sa fie vreo 40-50 de oameni autorizati care sa iti dea cate 100 de lei amenda pentru cele de mai sus, nu ar trebui sa primeasca salar de la stat sau de la primarie, si-ar face singur salariul, chiar 100 de salarii intr-o luna la cate amenzi ar putea aplica. Cred ca merita sa cautati pe internet sau poate prindeti si la discovery emisiunea despre Beijing, cu pregatirile pentru olimpiada de la 2008. Fiind unul dintre cele mai poluate orase, ca multi umbla cu masti pe fatza, au inceput o campanie de ecologizare a orasului, plantand zeci de mii de copaci in desertul Gobi, ca un fel de bariera ecologica pentru a retine praful ce venea dispre desert, plus zeci sute si mii de parculete care rasareau zilnic si nu era necesar un an - doi pentru asa ceva, perfectionarea cailor de transport in comun pentru fluidizarea traficului, mutarea a peste 30 de fabrici din Beijing, la o distanta de 50 de km de oras, toate astea intr-o perioada uimitor de mica de timp. Deci ce s-a realizat acolo, in orasul cu cea mai mare populatie pe glob, nu ca este uimitor, ci este imposibil. Si totusi ei ne-au aratat ca si imposibilul este posibil daca avem atata dorinta incat sa trecem peste acele ganduri ca " nu se poate " , " asa fac si altii " , " uita-te la ala ". Nu suntem niste xeroxuri inutile, fiecare are caracter propriu si unicat, tocmai de aceea nu e bine sa compari oameni sau sa te compari cu alti oameni. Daca 1000 de oameni fac intr-un fel dar o fac gresit, nu trebuie sa te ia si pe tine efectul de turma si sa faci la fel, trebuie sa ai curajul sa o faci altfel.Imi place topicul, are un mesaj bun, pacat ca nu este cine sa il receptioneze. Foarte cutremarator si clipul, chiar te face sa lacrimezi.Totusi nu aici pe forum e problema, faptul ca aici sunt o gramada de cocolari care spameaza si isi bat joc de unul sau de altii pentru ca is in spatele a zeci de km de fibra optica si al unui monitor, nu prea are sens. Oricum e doar un site, ar fi bine ca toti astia sa stea toata ziua pe site-uri decat sa te intalnesti cu ei pe strada si sa le dai pumni in cap. Dar, totusi ... e foarte neplacut cand te intereseaza un anumit lucru, un anumit subiect, sa vina 10 copii de curtea scolii sa faca spam si sa trebuiasca sa citesti 40 de pagini despre un subiect ca apoi sa iti dai seama ca nu ai gasit nici un raspuns, ci doar replici ipocrite din partea unor ipocriti. Asa e pe majoritatea forumurilor, e foarte rar forumul unde sa fie moderatori/administratori sa isi faca treaba la sange. La fel se intampla si pe trackerele de torrent, cand cauti comentarii despre un program, un film, un joc, vezi doar replici de copii inapti cu "gj uploader", "ms mult, foarte fain" , numa raspuns la ceaa ce cauti nu gasesti.
Stalk3r Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Eu sunt activ pe mai multe forumuri, dar limbaje idioate ca si aici si iesirii alela nu am vazut nici unde mai mult ca si aici. . , nu stiu care e treaba dar pe vremuri nu era asa , sunt din 2005 pe forumul asta si pot zice ca pe parcursul timpului am vazut moderatorii schimbandu-se , munca lui Tybork o apreciez cel mai mult acuma, e cel mai dedicat parerea mea.. "face curat" nu doar da vorbe mari precum .. altii ..
logs Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Pentru multi, totul se reduce la prostia utilizatorilor (pe de o parte) si prostia respectiv nesimtirea si egoismul moderatorilor (pe de alta parte). Doar atat.Notiunea de comunitate este pur teoretica.Multi dintre voi vorbiti despre forum si useri cumva la persoana a III-a, din exterior, ca si cum nu tot voi - adica noi! - suntem o parte din useri/forum.Si daca acum cativa ani comunitatea era diferita, ce e de facut? Traim din amintiri sau incercam sa ne adaptam si sa intervenim - atat cat se poate interveni - in conditiile date?Nu prostia e cea care omoara discutiile. Ci atitudinea 'je m'en fichista' (in trad. libera 'mi se rupe') in care nu prea ne intereseaza subiectul in sine ci cui sa-i mai dam o crosa la patina si pe cine mai putem jigni mai mult sau mai putin subtil.Ce-ar fi sa venim si cum ceva propuneri constructive de 'fapte bune' pentru comunitatea asta pe care o deplangem cu atata elan pentru halul in care a ajuns ?
blk Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ce-ar fi sa venim si cum ceva propuneri constructive de 'fapte bune' pentru comunitatea asta pe care o deplangem cu atata elan pentru halul in care a ajuns ?Hai sa va zic ceva.Ce face o comunitate buna? Topicuri bune, discutii / dezbateri bune, activitate. Pe scurt, posteri buni.Am avut din astia? Desigur. Vedeti ce s-a intamplat cu ei. Luati-i pe rand si vedeti de ce au plecat. E clar ca ceva s-a schimbat la forum de au plecat toti acesti oameni. Eu nu va zic ce s-a schimbat ca nu sunt un poster bun deci n-am cum sa va ajut.
Lancelot Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Stiu eu stiu eu ! e tot timpul vina moderatorilor De fapt the good and old ones au ..progresat in a way..ori pe forumuri out of game league..sau direct in real life si fara vreo nostalgie patologica in legatura cu LM cum avem unii dintre noi
frankee Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Da, sa stii. Eu sunt de vina :cool2:n-ai mai disparut ca basina-n vant :cool2: ?!mai tii minte cand postai tu acu ceva timp filmul "zeitgeist", si ai facut un post asemanator cu al lui, in care rugai lumea sa nu vina cu posturi de genul "pfoai n-am timp e prea mult o ora"... si tu acum faci exact ce nu voiai tu sa patesti. nu ti se pare ca esti cam nemernic ?!Lance, nu e vina moderatorilor, e vina unor moderatori. Vina lor + vina unor useri... vina unor moderatori pt ca nu sunt facuti sa fie moderatori si ei o stiu dar totusi ignora asta, si vina unor useri..pt ca sunt cum sunt...edit: ...... si la toate astea se adauga faptul ca suntem romani...avem 3 co*ie ( in afara de fete, ele au 3 tate)
blk Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 mai tii minte cand postai tu acu ceva timp filmul "zeitgeist", si ai facut un post asemanator cu al lui, in care rugai lumea sa nu vina cu posturi de genul "pfoai n-am timp e prea mult o ora"... si tu acum faci exact ce nu voiai tu sa patesti. nu ti se pare ca esti cam nemernic ?!Mai tii minte cand ziceai ca tatal meu (somer de vreo 15 ani) e judecator si ca eu sunt bogat? (hint) Nu ti se pare ca esti cam idiot?Daca nu intelegi sarcasmul nu e problema mea. Si tot te bagi in seama de parca vrei sa-ti dovedesti ca existi.Am dreptate oricum. Nu e din cauza mea sau din cauza oamenilor "ca mine" forumul asa cum e. Un simplu argument este ca pot sa numar pe un deget cati oameni sunt ca mine. Pe de alta parte baietii astia care sar la flame asa usor si arunca cu pietre (vezi: tu si yfb sau cum ii zice) par a deraia destul de usor topicurile.Sfatul meu de mai sus era valid. Daca ii pasa cuiva de felul in care e forumul acum, isi va pune intrebarile:- Ce useri consideri ca au fost buni?- Ce i-a facut buni?- De ce nu mai activeaza?Asa ca aceste persoane sa-si puna intrebarile si sa ne comunice si noua raspunsurile.Spor.
frankee Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Mai tii minte cand ziceai ca tatal meu (somer de vreo 15 ani) e judecator si ca eu sunt bogat? (hint) Nu ti se pare ca esti cam idiot?Daca nu intelegi sarcasmul nu e problema mea. Si tot te bagi in seama de parca vrei sa-ti dovedesti ca existi.Am dreptate oricum. Nu e din cauza mea sau din cauza oamenilor "ca mine" forumul asa cum e. Un simplu argument este ca pot sa numar pe un deget cati oameni sunt ca mine. Pe de alta parte baietii astia care sar la flame asa usor si arunca cu pietre (vezi: tu si yfb sau cum ii zice) par a deraia destul de usor topicurile.Sfatul meu de mai sus era valid. Daca ii pasa cuiva de felul in care e forumul acum, isi va pune intrebarile:- Ce useri consideri ca au fost buni?- Ce i-a facut buni?- De ce nu mai activeaza?Asa ca aceste persoane sa-si puna intrebarile si sa ne comunice si noua raspunsurile.Spor.Ma scuzi imparatia ta, acolitii tai m-au informat ca tatal tau e judecator, acum muuuult timp. Asta e, la varsta mea, 19 ani, memoria se cam degradeaza. Imi pare rau ca te-am jignit cand am spus ca tac-tu e judecator cand de fapt nu e. Insa asta nu ma face pe mine mai idiot decat esti tu, lucru pe care l-ai dovedit cu primul post.. ti-am spus de ce esti idiot in postul anterior.Tine-ti gura si nu mai fi ipocrit. Nu ma bag in seama cu tine ca sa-ti dovedesc tie, sau mie, ceva. Nu mai juca rolul filozofului ca nu-ti sta bine.Hai pa ca am lucruri mai bune de facut decat sa stau pe aici sa ma cert cu lopatari ca tine.edit: ca un sfat, pt toti cei care vor sa salveze linkmania (HAHA), fie ca sunt ei useri sau moderatori...ce-ar fi sa nu va mai plangeti dupa userii vechi care au plecat si sa va uitati la cei vechi care au ramas si cei noi. Zic si eu asa, poate ar fi mai bine decat sa va plangeti dupa ceva de mult apus...