Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Arwen_elf

GothiKa

Recommended Posts

Posted

Arweeen, La Multi Ani!!! P.s.: Nu uita ca exista multumiri mari si multumiri mici, satisfactii marunte, tecatoare si impliniri de exceptie. Oamenii au tendinta sa alerge si sa se consume urmarind ?eluri mici, imediate... nu o fa si tu... aminteste-ti de fiecare data ca fericirea este ?elul suprem al omului. :*:*:*:*:*

Posted

Arweeen, La Multi Ani!!! P.s.: Nu uita ca exista multumiri mari si multumiri mici, satisfactii marunte, trecatoare* si impliniri de exceptie. Oamenii au tendinta sa alerge si sa se consume urmarind ?eluri mici, imediate... nu o fa si tu... aminteste-ti de fiecare data ca fericirea este ?elul suprem al omului. :*:*:*:*:*

Posted

Ntz :)) vreau sa ma reapuc de mu si mi-e dor de voi toti ;;) cu cine pot lua legatura ?

Ps: Buna RainSoul :*

Du-te bea o bere, lasa jocul asta de nebuni. :D

Posted

Sunt acolo cu baietii mei pe spot :)) plus berea pregatita pentru weekend :D Te astept cu drag :> ti-am dat un inel LLLLL :))

Posted

Sunt acolo cu baietii mei pe spot :)) plus berea pregatita pentru weekend :D Te astept cu drag :> ti-am dat un inel LLLLL :))

Db4 las pentru altii...revin la 5,6..acuma chiar nu am timp de el si nici chef. Pastreaza inelul..ramaaan a taaa !!:))

P.S : care baieti?

Posted

Db4 las pentru altii...revin la 5,6..acuma chiar nu am timp de el si nici chef. Pastreaza inelul..ramaaan a taaa !!:))

P.S : care baieti?

Aia rai cu Gunit in frunte :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...