Sh@nT@jIsTa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 furasi pagina ma creato :( Acum iarta-ma! Stii doar ca nu o fac intentionat. :*:*:* te-am cumparat cu :*:*:* ? :D
=Cashis= Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 furasi pagina ma creato :( Acum iarta-ma! Stii doar ca nu o fac intentionat. :*:*:* te-am cumparat cu :*:*:* ? :D :-?
Sh@nT@jIsTa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Arweeen, La Multi Ani!!! P.s.: Nu uita ca exista multumiri mari si multumiri mici, satisfactii marunte, tecatoare si impliniri de exceptie. Oamenii au tendinta sa alerge si sa se consume urmarind ?eluri mici, imediate... nu o fa si tu... aminteste-ti de fiecare data ca fericirea este ?elul suprem al omului. :*:*:*:*:*
Sh@nT@jIsTa Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Arweeen, La Multi Ani!!! P.s.: Nu uita ca exista multumiri mari si multumiri mici, satisfactii marunte, trecatoare* si impliniri de exceptie. Oamenii au tendinta sa alerge si sa se consume urmarind ?eluri mici, imediate... nu o fa si tu... aminteste-ti de fiecare data ca fericirea este ?elul suprem al omului. :*:*:*:*:*
Arwenca Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 : :hug: :hug: :hug: :hug: :wub: :wub: :wub:
RainSoul Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nu pot sa cred ca uneori mi se face dor..de un joc atat de cretin :))..sau mai probabil de voi ! :tiphat:
-GOD- Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ntz :)) vreau sa ma reapuc de mu si mi-e dor de voi toti ;;) cu cine pot lua legatura ? Ps: Buna RainSoul :*
RainSoul Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ntz :)) vreau sa ma reapuc de mu si mi-e dor de voi toti ;;) cu cine pot lua legatura ? Ps: Buna RainSoul :* Du-te bea o bere, lasa jocul asta de nebuni. :D
-GOD- Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Sunt acolo cu baietii mei pe spot :)) plus berea pregatita pentru weekend :D Te astept cu drag :> ti-am dat un inel LLLLL :))
RainSoul Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Sunt acolo cu baietii mei pe spot :)) plus berea pregatita pentru weekend :D Te astept cu drag :> ti-am dat un inel LLLLL :)) Db4 las pentru altii...revin la 5,6..acuma chiar nu am timp de el si nici chef. Pastreaza inelul..ramaaan a taaa !!:)) P.S : care baieti?
-GOD- Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Db4 las pentru altii...revin la 5,6..acuma chiar nu am timp de el si nici chef. Pastreaza inelul..ramaaan a taaa !!:)) P.S : care baieti? Aia rai cu Gunit in frunte :))
Arwen_elf Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 knock knock.... anybody home ? :wub: