Arwenca Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ARWENNN :X ICC azi?^_^ daaaa ....uite intru cam in 10 min ..sa-i spui si lui billi mare sa intre ...sa vina in g si el see ya :nanana:
BaroSica Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 daaaa ....uite intru cam in 10 min ..sa-i spui si lui billi mare sa intre ...sa vina in g si el see ya :nanana: ce ce ? si io vreau :))
Julika Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 :D cf iulia?:> iar am furat pagina =)) Deah binenteles
Cafeniul Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 La multi ani pe 2011 Arwen, Anda si restul din guild (numai stiu cine a intrat, cine mai este sau cine a iesit).
WeR Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 bai prutus ...tu cu lulu = love ? :)) nici nu sti....numai pisi auzi in conf si pe joc :|....pacat ca prutus nu stie ca lulu il inseala :-< si invers prutus cu cancer si lulu cu mine :( p.s neata si noapte buna in acelasi timp :)) p.s.s prutus sa te frec in creieri ca ai schimbat passu la bk :|
Prutus Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 nici nu sti....numai pisi auzi in conf si pe joc :|....pacat ca prutus nu stie ca lulu il inseala :-< si invers prutus cu cancer si lulu cu mine :( p.s neata si noapte buna in acelasi timp :)) p.s.s prutus sa te frec in creieri ca ai schimbat passu la bk :| multe mai stii tu... :violent:
Arwenca Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ce ce ? si io vreau :)) wow :) yello La multi ani pe 2011 Arwen, Anda si restul din guild (numai stiu cine a intrat, cine mai este sau cine a iesit). La multi ani cafea !
Julika Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 well it seems to me that purple is gay'er Ai dreptate :))