Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Arwen_elf

GothiKa

Recommended Posts

Guest tekmanstar
Posted

a innebunit lumea? oO

rip prutus :wub:

p.s : lma gothika

Posted

nici nai cum ma scarbosule =)) cum sa compari un barbat cu o maimuta ca tine =)) brb sa trimit pozele tale pe la fete prin mes sa rada si ele =))) a ras si pe old db tot srv pe forum cand te-a vazut cum arati rade si acuma ne auzim in vara iti aduc si o fata macar mori cu gandu ca nai murit virgin :))) daca acepta aia =)))

mucosule .. ce-i cu tine pe aici ? cred ca locul tau e pe cocalari sau pitzipoance .... ia vezi

BTW. La Multi Ani :D

Posted

mucosule .. ce-i cu tine pe aici ? cred ca locul tau e pe cocalari sau pitzipoance .... ia vezi

adrian e cu cocalar din timisoara care asculta manele si isi are poze doar cu mercedes'uri dar dinalea gasite prin parcarea mall'ului

Guest ***AdrIaNO***
Posted

ba tristule eu am 22 tu ai 27 da in real iti rup ficatu in tine credema lasa ca o sa ma cunoasteti voi mai bine cand trec pe la gathere nici nu sti ce inseamna cocalar sau pitzi esti prea spart la fatau si suferi de nebagare de seama

adrian e cu cocalar din timisoara care asculta manele si isi are poze doar cu mercedes'uri dar dinalea gasite prin parcarea mall'ului

tu soarece al cui mai esti :)) stai linistit ca stau mai bine financiar ca tine eu cred ca tu iti faci poze dealea si zici ca sunt masinile tale esti vreun rocker deala scarbos si faci pe alti cocalari ca tu esti spart de viata si cu ascultatu de muzica ascult toate genurile tu tio dai in vena ocazional sau des ?

5 zile disable pentru amenintarile alea infantile

Posted

tu soarece al cui mai esti :)) stai linistit ca stau mai bine financiar ca tine eu cred ca tu iti faci poze dealea si zici ca sunt masinile tale esti vreun rocker deala scarbos si faci pe alti cocalari ca tu esti spart de viata si cu ascultatu de muzica ascult toate genurile tu tio dai in vena ocazional sau des ?

esti prea copac ca sa realizezi ca vb in plus, stai linistit ca nu sunt rocker deala sau altceva, si la partea cu financiaru nu cred ca are rost sa deschidem subiectu ca nu stii despre ce vorbesti + ca eu macar am reusit sa termin o scoala, o facultate si reusesc cat de cat sa scriu corect, semne de punctuatie (puncte deala si virgule ca sa intelegi si tu) si alte chestii, nu am nevoie sa scriu pe "goagal" cuvantu cum cred eu ca este si sa il las sa ma corecteze... cum faci tu bai almanahe, si cu ocazia lui 2011 iti urez un piss off din topicul nostru ca noi nu ne prostituam ca tine in topicurile altora.

Posted

ba tristule eu am 22 tu ai 27 da in real iti rup ficatu in tine credema lasa ca o sa ma cunoasteti voi mai bine cand trec pe la gathere nici nu sti ce inseamna cocalar sau pitzi esti prea spart la fatau si suferi de nebagare de seama

pe baiatu asta rupt din cartea junglei nu il vede nimeni sa-l baneze? :)

Posted

ma amuza la maxim comentariul tau , cat despre termenele de "cocalar" si "pitzi" le stiu doar la modul general si atat ; nici nu ma intereseaza mai departe, cat despre ceea ce am zis in reply-ul anterior ideea esentiala nu ai inteles-o, ti-o mai pun inca o data in vedere si anume valea de aici .

si apropo de termenii de cocalar, in contextul de mai sus termenii de "ba tristule" , "iti rup "ficatu" in tine" a ce mod de exprimare iti suna tie ?

genul asta de personalitati cum este a ta nu cred ca au ce cauta pe forumu linkmania .

Guest ***AdrIaNO***
Posted

esti vreo suferinta sau ce ? gayule oricum te-am vazut care esti pe skype nu stiam ca am retardati in lista de skype :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...