Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Arwen_elf

GothiKa

Recommended Posts

Guest MalcolmX
Posted

salut :) care ar fii conditiile sa intru si eu in guild? doar ce m-am apucat am lvl 150 dar stau mult on si multe altele , am mai jucat pe 97d si pe dex deci experienta ar fii , stiu cu ce se mananca cs balgass si toate celelalte.

Multumesc anticipat:)

Cerinte:

* Minim 1-2 rr (exceptie daca cunoasteti un Vice Admiral/ Admiral/ Membru fondator care poate garanta pt voi )

* Cotizatie saptamanala de 100 sign minim

* Alianta inaintea strainilor, la party, la iteme la greu, la bine

* Ajuta si vei fi ajutat

* Cheama oameni la party, si tu vei fi chemat la randul tau

* Respecta si vei fi respectat

* Nu astepta pe altul sa te ajute ca sa poti ajuta si tu pe altii, ajuta`i chiar daca ei nu te`au ajutat

* Daca zici ca stai ON, stai ON, cereti numerele de telefon celor din party si in caz de ceva dati apeluri

* Preluari / postari STRICT interzise in alianta, avem pe forum sectiunea Plangeri pt a rezolva neintelegerile

* Suntem o Alianta ca sa crestem impreuna si sa ne ajutam .. daca faceti rost de un spot chemati oameni din alianta... daca aveti prieteni cu care vreti sa cresteti incercati sa ii ajutati sa intre si ei in Alianta

* Daca cunoasteti pe cineva care a facut cerere la Recrutari, postati`va impresia fata de acea persoana fara jigniri

re all ca sa nu astept inca 60 sec :))

uhuu first on this page :bananadance2:

Guest MalcolmX
Posted

helau :)

arwen cand ai timp sa ma iei in guild (daca vrei) sa dai un pm.

Guest MalcolmX
Posted

chiar nu-mi dau seama cine esti dupa contul asta al tau de pe forum :D

as vrea sa pot sa zic dar ma pandeste ija :)) 2 min daca poti sa intrii in joc... sunt davias langa elf

Guest MalcolmX
Posted

uhuu im in ! )) :bananadance2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...