Arwenca Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 adevarate declaratii de dragoste pe aici :D @ bogy esti un furacios pupacios .... nb :whistle:
bogy2006 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 neatza :tiphat: abia acum vad ca am luat pagina :nanana:
Guest Prutusica Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ma mai lasa ti sa fac spam aici daca teoretic nu mai exist? :nanana:
Arwenca Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 nu tre sa te lase nimeni sa faci spam aici in afara de mine...asa ca treci la treaba ;;)
Cafeniul Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ma mai lasa ti sa fac spam aici daca teoretic nu mai exist? :nanana: Depinde. Eu sunt singurul care iti pot asigura viitorul in acest subiect al forumului linkmania. Vreau sa completezi in 5 exemplare un tabel si vom analiza cererea ta in decursul celor 6 luni care vor urma. Daca intervine ceva in urmatoarele 6 luni, cererea se poate prelungi pe urmatorii 6 ani. Cel mai sigur e sa iti vezi de treaba ta si te vom contacta noi daca vei fi admis. (j/k). :D PS: Practic nici eu numai exist in joc de 1 an si ceva :P . @all: Neata urati
Guest Prutusica Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ce ai patit Prutusica? :dontknow: miss my bk :( =((