Arwenca Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 pai la cat hustle primeste de la Trish.....cred si eu ca-i obosita :)) hehe :D
Julika Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 pe mess nu raspunde,in joc nu am vazut-o,cred ca doarme...ca e obosita =))) Care nu vb pe skype? :violent:
Julika Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 pai la cat hustle primeste de la Trish.....cred si eu ca-i obosita :)) hehe :D Nu mai imi da Hustle :dontknow: Nb
Trish Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Nu mai imi da Hustle :dontknow: Nb am niste versuri ptr. tine :) "Un elefant se legana pe o panza de paianjen, Si pentru ca nu se rupea a mai venit un elefant, Doi elefanti se leganau pe o panza de paianjen, Si pentru ca nu se rupea a mai venit un elefant, ....................................................................................." in concluzie ............. =))
Julika Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 am niste versuri ptr. tine :) "Un elefant se legana pe o panza de paianjen, Si pentru ca nu se rupea a mai venit un elefant, Doi elefanti se leganau pe o panza de paianjen, Si pentru ca nu se rupea a mai venit un elefant, ....................................................................................." in concluzie ............. =)) Am inteles tot Trishule :blink: By the way neatza all :whistle:
Prutus Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 am niste versuri ptr. tine :) "Un elefant se legana pe o panza de paianjen, Si pentru ca nu se rupea a mai venit un elefant, Doi elefanti se leganau pe o panza de paianjen, Si pentru ca nu se rupea a mai venit un elefant, ....................................................................................." in concluzie ............. =)) si pentru ca,nu se rupea...a mers la spiderman =))
Julika Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 si pentru ca,nu se rupea...a mers la spiderman =)) :angry1: Prutusssssssssssss